Cum să omori insectele acasă

Ești iritat de acele insecte mici care apar mereu peste tot în casă? Poate că ceea ce a început ca un bug solitar a devenit o infestare. Uneori, confruntarea cu o insectă sau o infestare ar putea fi înfricoșătoare, dar, din fericire, există mai multe moduri în care puteți controla și elimina acele insecte enervante care sunt în casa ta.

pași

Metoda 1
Omoara insecta zdrobind-o

Imaginea intitulată Kill House Bugs Pasul 1
1
Localizați insecta. Unele insecte rămân vizibile și sunt ușor de găsit, dar altele, cum ar fi gandacii, sunt nocturne și preferă zone închise. Dacă știți ce fel de insecte pe care încercați să le eliminați, cercetați-vă obiceiurile pentru a detecta unde vă aflați în locuință. Bucătăria ar putea fi un loc bun pentru a începe căutarea, deoarece multe insecte sunt atrase de mirosul mâncării.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Step 2
  2
  Găsiți un obiect cu care să exterminați bug-ul. Odată ce ați găsit insecta, veți avea nevoie de un instrument cu care să-l loviți și să-l omorâți. În cazul celor mai multe insecte, va fi suficient să folosiți ca instrument un ziar, o bucată de carton, o carte cu coperți moi sau un baston de zbor. Rolați-o sau luați-o cu mâna într-un mod care vă este confortabil. Ridicați-l la aproximativ 30 de centimetri (1 picior) deasupra insectei. Alternativ, dacă insecta este pe pământ, o puteți zdrobi cu piciorul. Asigurați-vă că purtați pantofi care de preferință au o talpă groasă.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Pasul 3
  3
  A lovit insecta. Apropiați-vă de insecte și folosiți ziarul sau zborul pentru a lovi direct și cu forța. Dacă utilizați piciorul, îndreptați-l spre insectă și pasați-l cu partea mediană a pantofului. Este important să vă mișcați rapid și să nu ezitați, deoarece multe insecte, cum ar fi muștele, sunt extrem de conștiente de mediul lor și se mișcă imediat când detectează o amenințare. Prin urmare, este foarte important să o faceți repede!
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Pasul 4
  4
  Curățați rămășițele insectelor. Poate doriți să curățați rămășițele insectelor după ce ați omorât-o. Folosind ceva de unică folosință ca un șervețel sau prosop de hârtie pentru a curăța ceea ce a rămas din insectă este o modalitate foarte bună de a scăpa de ea cu siguranță. Odată ce ați îndepărtat resturile, curățați suprafața pe care l-ați zdrobit folosind un detergent universal sau un produs clorurat, pentru a vă asigura că îl lăsați complet curățat.
 • Metoda 2
  Utilizați spray de insecticid sau pulbere

  Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Pasul 5
  1
  Utilizați un spray comercial în insecticid. O altă modalitate eficientă de a ucide un insect pe loc este utilizarea unui spray de insecticid. Spray insecticide, cum ar fi Raid, servesc mai multe tipuri de insecte și sunt eficiente în uciderea cele mai multe bug-uri. Puteți cumpăra aceste spray-uri în supermarketuri și în farmacii mari. Spray-urile pot fi folosite pentru a pulveriza insecta direct sau pentru a aplica aproape fisuri, în jurul ferestrelor și ușilor sau la alte puncte de intrare prin care insectele intră în casa ta.
  • Pentru a utiliza pulverizatorul, țineți-l la aproximativ 45 de centimetri distanță de insectă și spray-l până când acesta slăbește sau moare.
  • Uneori, când ucizi insecte rezistente ca gandacii, spray-ul singur nu poate fi suficient. După ce se pulverizează, cel mai eficient mod de a ucide insecta este să-l loviți cu un obiect greu, plat, ca o carte, pentru a vă asigura că ați terminat slujba.
 • Imaginea intitulată Kill House Bugs Step 6
  2
  Utilizați uleiuri esențiale pentru a sperie și pentru a evita insectele. Deși insecticidele cu pulverizare comercială sunt foarte eficiente, mulți preferă să folosească produse naturale, care sunt mai sănătoase pentru oameni, mai ales dacă pulverizați o suprafață mare. Insectele cum ar fi gandacii, termitele si furnicile, printre altele, resping arome puternice si uleiuri esentiale.
 • Arborele de ceai, uleiurile de lavandă și mentă sunt doar câteva dintre cele care s-au dovedit a speria și chiar ucide insecte.
 • Pentru a prepara o soluție de pulverizare cu aceste produse, se adaugă 6 la 10 picaturi de ulei esential pentru un atomizator mic cu 600 mililitri (2 uncii) de apă și 600 mililitri (2 uncii) de oțet alb. Amestecarea și pulverizarea zone, cum ar fi bucătărie sau în jurul ferestrelor pentru a combate gândaci și insecte.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Step 7
  3
  Utilizați un pesticid natural de casă. Pesticidele naturale reprezintă o modalitate puternică și sigură de a ucide insectele. Uită-te în magazin pentru un pesticid natural făcut din ulei de portocale.
 • Pentru a prepara un amestec de portocale pesticidă acasă ulei aproximativ 1 la suta din ulei de portocale și 95 de procente de apă, sau 10 la suta din ulei de portocale și apă de 90 la sută într-un atomizor mic (nu folosiți mai curat portocaliu).
 • Spray pesticidul de ulei portocaliu direct pe insecte sau în jurul zonei în care trăiesc. Pesticidele cu ulei de portocale sunt extrem de eficiente nu numai pentru că distrug insectele solitare, ci și pentru că elimină întreaga colonie de insecte.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Step 8
  4
  Utilizați pulbere de acid boric. Acidul boric este un alt ingredient natural, relativ sigur pentru oameni, dar toxic pentru insecte. Puteți să-l primiți în marile farmacii și în magazinele de articole pentru îmbunătățirea casei. Pentru a folosi pulberea de acid boric, pulverizați-o în jurul frigiderului, aragazului sau în orice alt loc unde se adună insecte. Acestia vor umbla prin praful pe care il vor ridica in picioare sau in corpuri si apoi, cand se vor culca sau se vor curata, vor inghiti acidul boric, ceea ce ii va ucide.


 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Pasul 9
  5
  Utilizați pământ de diatomee. Un alt produs organic este gradul pământ diatomit alimentar (necalcinat, adică fără tratament termic), o formă de pulbere abrazivă absorbant ucide insectele prin deshidratare. Spray această substanță în jurul valorii de bucătărie și alte domenii problema în casa ta.
 • Metoda 3
  Utilizați o capcană de insecte

  Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Pasul 10
  1
  Utilizați o capcană lipicioasă. O capcană lipicioasă, cunoscută și ca o capcană de lipici, este o modalitate excelentă de a elimina insectele. În general, aceste tipuri de capcane conțin un miros care atrage insecte, care se blochează pe suprafață și mor. Instalați capcana lipicioasă în bucătărie sau în cazul în care ați văzut insectele, lăsați-o câteva zile și verificați dacă vreun insect a rămas blocat.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Pasul 11
  2
  Utilizați o capcană de oțet. Capcana de oțet este deosebit de utilă pentru muștele de fructe. Pentru a face o capcana de oțet, se toarnă un oțet alb sau oțet de măr într-o sticlă (o cantitate mică va fi suficientă). Cu flaconul descoperit, întindeți o mică folie de plastic peste vârful flaconului și fixați-o cu o bandă elastică sau cu păr. Faceți niște găuri în folia de plastic cu o scobitoare sau o unealtă similară. Mirosul oțetului va atrage muștele, care va intra prin găuri. Insectele se vor îneca în oțet sau nu vor putea părăsi sticla.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Step 12
  3
  Utilizați o capcană mai specifică. Magazinele, cum ar fi Home Depot și Walmart, au o mare varietate de capcane, făcute pentru a prinde tot felul de insecte, de la hornets la bug-uri mirositoare. Dacă aveți o insectă pe care nu o puteți scăpa, faceți o excursie la un magazin mare din zona dvs. și selectați o capcană special fabricată pentru a atrage și a distruge dăunătorii din casa dvs.
 • Metoda 4
  Termină o infestare

  Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Step 13
  1
  Concentrați-vă pe zona problemei. Uneori, o problemă cu insectele poate deveni mai gravă decât doar câteva bug-uri. Insectele pot prelua literalmente o bucată de mobilier sau o zonă a casei tale. În aceste cazuri, cea mai eficientă este să vă concentrați asupra acelei zone specifice, unde locuiesc insectele și larvele lor.
  • Covoarele pot fi infestate cu purici. Dacă aveți o problemă de purici în casa dvs., aspirați covorul de mai multe ori, aruncați sacul de vid în afara casei dvs. de fiecare dată.
  • Infestațiile legate de bug-uri se produc în special în saltele. Pentru a ucide ploșnițe, cumpărați o acoperire cu saltea special creată pentru a vă proteja de aceste insecte. Puteți găsi acest tip de protectori în magazinele mari, cum ar fi Walmart și Target. Chiar dacă aceste protectori sunt, de asemenea, concepute pentru prevenirea bolilor de pat, le izolează și acest lucru le va ucide după un timp.
  • Există mai multe tipuri de insecte care atacă plantele casei și care ar putea provoca o infestare. Există multe măsuri preventive pe care le puteți lua pentru a împiedica acest lucru, cum ar fi utilizarea solului steril în loc de solul grădinii și îndepărtarea tuturor frunzelor moarte și tulpini imediat. Dacă plantele sunt deja infestate, cea mai bună metodă de a elimina insectele poate depinde de tipul care le provoacă. Identificați insectele cu o lupă și investigați. Multe insecte mor cu insecticide în spray, deci dacă aveți îndoieli, cumpărați și utilizați unul pentru a pulveriza planta.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Step 14
  2
  Curățați-vă casa și lucrurile. Odată ce ați tratat zona infestării, este important să curățați și zona înconjurătoare și orice altceva care ar fi putut fi în contact cu ea. Deși probabil că ați exterminat cea mai mare parte a infestării, s-ar putea să fi existat câteva insecte împrăștiate în alte zone din apropiere care ar putea provoca un alt val de infestare.
 • Aspirați zona înconjurătoare pe care ați curățat-o deja. Aceasta include covorul, precum și pernele și alte obiecte moi. După aspirație, asigurați-vă că ați înlăturat sacul de vid în afara casei dvs., deoarece pot exista insecte vii în interior.
 • Spălați și uscați hainele. Acesta este un pas esențial, deoarece de multe ori unele insecte, cum ar fi albii de ploaie, se răspândesc și trăiesc în haine. Pentru a ucide ploșnițe, spălați-vă toate hainele și asigurați-vă că ați uscat fiecare îmbrăcăminte timp de cel puțin 30 de minute la temperaturi ridicate.
 • Curățați-vă animalul. Adesea, animalele de companie sunt purtătorii de insecte, în special puricii. Combinați animalul dvs. de companie cu un pieptene de purice și spălați-l și uscați patul din acest lucru poate elimina dăunătorii.
 • Imaginea intitulată Kill Homes Bugs Pasul 15
  3
  Utilizați o pompă de insecticid. O bombă cu insecticid, de asemenea, cunoscut sub numele de voalare insecticid automat sau bomba de fum, functioneaza prin eliberarea unui nor de pesticid într-o singură zonă. Se recomandă utilizarea acestui tratament în ultimă instanță, pentru că în afară de a fi toxice pentru insecte, bombe bug poate prezenta riscuri pentru sănătatea umană. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe eticheta produsului și folosiți numai aceste tipuri de pompe de insecticid într-o zonă cu ventilație adecvată.
 • sfaturi

  • Prevenirea este cel mai bun mod de a evita problemele de insecte. Păstrarea casei dvs. curată este cea mai importantă metodă pentru a împiedica insectele să vă invadeze în viitor. Curățați întotdeauna când vă finalizați sarcinile, în special în bucătărie și asigurați-vă că nu lăsați hrana, nici măcar zahărul, pe blat. Scoateți gunoiul și aruncați fructele pestele. Acest lucru vă va ajuta foarte mult să vă asigurați că nu mai aveți probleme în viitor.
  • Nu trebuie să omori insectele. Dacă pare să fie doar o insectă și vă simțiți confortabil să o faceți, ar fi mai bine să o prindeți.
  • Dacă ați încercat unele sau toate metodele din acest articol și nu a reușit, poate că a venit timpul să vă adresați ajutorului profesional. Există multe servicii disponibile care se specializează în stoparea infestărilor cu insecte. Dacă vă simțiți copleșit, iar problema a scăpat de sub control, probabil, cel mai bun lucru este de a pune problema în mâinile unui profesionist.

  avertismente

  • Uleiul portocaliu nu este toxic pentru uz extern, dar, la fel ca în cazul celor mai multe uleiuri esențiale, asigurați-vă că nu-l ingera și să nu vină în contact cu ochii. De asemenea, asigurați-vă că evitați expunerea prelungită la uleiul sau vaporii acestuia, lucrând cu o ventilație adecvată.
  • Rețineți că insectele chiar stingless (muște, purici, căpușe și țânțari), pot fi vectori de boli care ar putea provoca daune grave asupra sănătății (bacterii, viruși, febra cauzată, malaria, boala Lyme, riscurile de boala somnului, etc). Unele dintre aceste boli sunt mai proeminente în zonele fierbinți sau tropicale. Țineți minte riscurile de sănătate pe care le prezintă aceste dăunători în casa dvs. și consultați un medic dacă sunteți preocupat de sănătatea dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să identificați larvele de termiteCum să identificați larvele de termite
  Cum de a identifica un gândacCum de a identifica un gândac
  Cum să prindă o albină fără a fi omorâtăCum să prindă o albină fără a fi omorâtă
  Cum să vindeci mușcăturile de insecteCum să vindeci mușcăturile de insecte
  Cum să evitați inteparea albinelor sau viespiCum să evitați inteparea albinelor sau viespi
  Cum să identificați mușcăturile de insecteCum să identificați mușcăturile de insecte
  Cum să controlați pilulele în plantele de interiorCum să controlați pilulele în plantele de interior
  Cum sa scapi de paduchi de carteCum sa scapi de paduchi de carte
  Cum să scapi de insecte de apăCum să scapi de insecte de apă
  Cum să scapi de ciocănitoareCum să scapi de ciocănitoare
  » » Cum să omori insectele acasă

  © 2011—2020 ertare.com