Cum să omori trunchiul unui copac

Dacă aveți un ciob de copac în curtea dvs., care produce lăstari noi, trebuie să-l omori - altfel, poate continua să crească. Un ciob de copac jumătate de moarte este un obstacol inestetic care nu va dispărea singur. Puteți ucide un ciocan folosind o soluție de sare sau o puteți proteja de soare. Apoi, puteți să o eliminați arzând-o sau tăind-o.

pași

Metoda 1
Utilizați sare Epsom sau sare de rocă

Imagine cu denumirea Kill a Tree Stump Step 1
1
Cumparati sare Epsom sau sare rosie. Utilizarea sarei Epsom sau a sării de rocă este o modalitate ușoară de a ucide un ciocan de copaci pentru bani puțini. Cu toate acestea, rețineți că, dacă utilizați această metodă, va dura mai multe luni până când mormântul va muri, deci este posibil să nu fie cel mai bun pariu dacă trebuie să scăpați rapid de ea.
 • Nu utilizați sare de masă obișnuită, deoarece este dăunătoare pentru solul care înconjoară ciocanul. Utilizați sare Epsom sau sare rocă 100% fără ingrediente adăugate pentru a vă asigura că solul din jurul bontului nu este deranjat.
 • Dacă este un ciocan dificil de ucis, puteți încerca o substanță chimică sau un erbicid care conține glifosat sau tricoplir în loc de sare. În timp ce un erbicid chimic va ucide batetul mai repede, rețineți că ar putea ucide rădăcinile copacilor sau arbuștilor din jur.
 • 2
  Asigurați găuri în ciur. Trageți un șablon de găuri de-a lungul suprafeței batei, astfel încât soluția să poată pătrunde. Orificiile trebuie să aibă o lățime de 1,3 până la 2,5 cm și o adâncime de cel puțin 20,3 cm (8 inci) sau 30,5 cm (12 inci) dacă aveți suficientă forță. Pătrunderea profundă va asigura faptul că soluția salină saturarează rădăcinile de sub stâlp.
 • Dacă nu aveți un pic atât de mult timp, utilizați un topor pentru a face tăieturi în lemn și a crea gouges cât mai adânc posibil.
 • Dacă aveți de-a face cu un ciot care are rădăcini mari, găuriți și în ele.
 • 3
  Umpleți găurile cu sare și acoperiți-le cu ceară. Umpleți găurile ¾ cu sare Epsom sau sare de rocă. Nu uitați găurile pe care le-ați forat în rădăcini. Acum, aprindeți o lumânare comună fără parfum și turnați ceara în găuri pentru a le sigila.
 • Este important să vă asigurați că sarea rămâne în loc să se răspândească prin curte, deoarece prea multă sare poate fi dăunătoare pentru sol și rădăcini ale altor plante.
 • 4
  Acoperiți bastonul Plasați o prelată din plastic, o pungă de gunoi sau alt element neporos pe bate pentru ao acoperi. Va muri mai repede, fără lumină solară și ploaie, deoarece nu ar putea continua să hrănească focarele. După 6 săptămâni până la câteva luni, ciocul va muri. Verificați-l tot mai des pentru a vedea cum progresează lucrurile. Când ciocanul este mort, ar trebui să înceapă să se prăbușească singură.
 • Metoda 2
  Protejați bastonul de soare

  1
  Acoperiți bastonul Această metodă nu vă va costa bani, dar poate dura mult timp. Ideea este de a ucide încet pumnul, privindu-l de nevoile sale de bază. Plasați o pânză întunecată sau o pungă de gunoi pe ea pentru a nu avea soare sau apă.
 • Imagine cu denumirea Kill a Tree Stump Step 15
  2
  Așteptați 3 până la 6 luni. În acest timp, ciocanul va muri încet. Verificați-l din când în când pentru a vedea cum progresează lucrurile. Trebuie să înceapă să putrezească și să se prăbușească.
 • Pe măsură ce moare și se strică, puteți utiliza o soluție pentru a elimina pumnii pentru a accelera procesul. O puteți găsi în pepiniere și în grădini.
 • Puteți adăuga, de asemenea, unele sare Epsom la fisurile care apar pe stump sau a se vedea metoda unu și găuriți în ea și umple-le cu sare, astfel încât să moare mai repede.
 • Imagine cu denumirea Kill a Tree Stump Step 7
  3
  Tăiați orice germinare care se înmugurește. Acoperirea cu ciocanul va împiedica creșterea vreunui lucru, dar până când ciocanul este mort, puteți tăia fraierii de la baza trunchiului pe măsură ce acestea se înmugurează. Ca o alternativă, le puteți picta cu o perie care conține triclopir. Dacă obiectivul dvs. este de a permite unui copac să crească de la un ciocan vechi, tăiați lăstarii în plus, dar nu aplicați nici un erbicid.
 • Metoda 3
  Ardeți bastonul

  1


  Găuriți găurile în ciocan. Arderea cuțitului este o modalitate bună de ao elimina după ce l-ai ucis. Începeți să găuriți mai multe găuri de-a lungul suprafeței ciupercului. Orificiile trebuie să aibă o lățime de aproximativ 1,3 până la 2,5 cm și o adâncime de cel puțin 20,3 cm (8 inci) sau 30,5 cm (12 inchi) dacă aveți un burghiu Destul de mult Pătrunzând adânc se va asigura că arborele ars la vârfurile rădăcinilor pentru al face ușor de îndepărtat.
 • 2
  Se toarnă kerosen în găuri. Înmuierea ciocanului cu kerosen vă va permite să îl aprindeți în foc, astfel încât să ardă la cenușă. Asigurați-vă că bolțul este complet saturat - în caz contrar, este posibil ca focul să se stingă înainte de a ajunge la vârful rădăcinilor.
 • O altă opțiune este plasarea cărbunelui pe vârful ciucului și aprinderea în flăcări. Cernușurile vor arde lent bastonul. Această metodă va reduce șansele de ardere a plantelor din apropiere.
 • Dacă vă faceți griji că obiectele din apropiere se vor aprinde, nu ar trebui să utilizați această metodă. Veți arde biciul în flăcări și în timp ce acest lucru este eficient, poate fi periculos dacă nu aveți suficient spațiu în jurul acestuia.
 • Verificați ordonanțele locale ale orașului în care vă aflați pentru a vă asigura că este legal să faceți o ardere controlată. Dacă locuiți în Statele Unite, puteți apela 411 pentru mai multe informații.
 • 3
  Luminați un foc de tabără pe partea de sus a ciucului. Puneți bucăți de lemn pe vârful ciucului și folosiți un material combustibil pentru ao aprinde. Când focul arde, ciocul va arde. Priviți cu atenție pentru a vă asigura că batele este într-adevăr ardere și adăugați mai mult lemn, după cum este necesar pentru a menține focul în viață.
 • Asigurați-vă că monitorizați ciocanul deoarece acesta arde la cenușă. Nu pierde din vedere, în cazul în care focul nu mai are control.
 • În funcție de dimensiunea batei, arderea poate dura mai multe ore.
 • 4
  Răspândiți cenușă și umpleți golul. Utilizați o lopată pentru a îndepărta cenușa din care au rădăcinile și completați gaura cu pământ proaspăt.
 • Metoda 4
  Taie ciurul

  Imagine cu denumirea Kill a Tree Stump Step 10
  1
  Ia un șmirghel. Puteți, de asemenea, să tăiați un ciocan pentru al elimina. Pentru a utiliza această metodă veți avea nevoie de o mașină de șlefuit. Puteți să închiriați unul la un magazin de îmbunătățire a casei. Această mașină are un aparat de tăiat rotativ care va perfora și sfărâma ciocanul. Este o metodă bună pe care o puteți utiliza dacă aveți un ciocan mare și este dificil de îndepărtat de care aveți nevoie pentru a scăpa. Închirierea unei mașini de ștanțat este probabil cea mai prudentă opțiune, dar dacă aveți multe pneuri pe care doriți să le eliminați, ar fi bine să le cumpărați.
  • Luați echipamentul de protecție. O pereche de lentile și o mască vă va proteja de rumegușul și așchii de lemn care vor zbura.
  • Dacă nu vă bucurați de manipularea mașinilor grele, chemați un landscaper local și explicați-vă că aveți un pumn pe care trebuie să îl eliminați. Puteți plăti altcineva pentru a face munca.
 • 2
  Tăiați cotul aproape de nivelul solului. Utilizați un ferăstrău cu lanț pentru a echilibra cuțitul la câțiva centimetri de la sol. Îndepărtați ramurile sau rădăcinile care sunt prea departe de sol, astfel încât polizorul să aibă o suprafață stabilă pe care să o acționați.
 • 3
  Grind ciurul. Puneți lentilele și masca și așezați șmirghelul pe ciocan. Apoi, respectând instrucțiunile producătorului, mutați-l încet pe suprafața sa pentru ao zdrobi până când este în bucăți. Continuați de-a lungul rădăcinilor, pentru a le zdrobi până când paharul a dispărut.
 • Aveți grijă să nu puneți picioarele în calea tocătorului. Purtați cizme grele pentru a nu vă răniți accidental.
 • Asigurați-vă că copiii și animalele de companie sunt departe de echipament înainte de a începe să-l utilizați.
 • 4
  Scoateți bucățile de lemn și umpleți gaura. Îndepărtați toate așchii de lemn și aruncați-le (sau folosiți-le ca îngrășământ). Apoi, umpleți gaura cu murdărie.
 • Este posibil să trebuiască să folosiți un topor pentru a tăia rădăcinile rămase.
 • sfaturi

  • Puteți cumpăra coloranți și coloranți pentru a amesteca erbicide înainte de a le aplica. Coloranții sau vopselele indică în mod vizibil locul în care a fost tratat ciurul, astfel încât nu veți trece cu vederea locurile în care ați încercat lemnul, reducând astfel riscul expunerii altor copaci.

  avertismente

  • Copacii care cresc împreună, mai ales dacă sunt din aceeași specie, dezvoltă o rețea de rădăcini care uneori împart țesut vascular printr-un proces cunoscut sub numele de grefare rădăcină. Dacă arborii au dezvoltat grefe de rădăcină, erbicidele aplicate pe ciocul unui copac vor trece la alți copaci.
  • Este posibil să trebuiască să luați alte măsuri de precauție dacă mugurii cresc în continuare după ce ați zdrobit bastonul, deoarece unii copaci rezistenți pot genera izbucniri ale ceea ce a rămas din ele.
  • Chiar dacă rădăcinile copacilor nu sunt subterane, ele pot elibera o parte din erbicid în sol prin intermediul rețelei lor radiculare. Odată ce eliberați erbicidele în mediul înconjurător, toată viața înconjurătoare a plantelor le poate absorbi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se fac cristale de sareCum se fac cristale de sare
  Cum se fac borcane de săruri decorativeCum se fac borcane de săruri decorative
  Cum să faci săruri de baie din bomboane de bomboaneCum să faci săruri de baie din bomboane de bomboane
  Cum de a alege o sare de baieCum de a alege o sare de baie
  Cum se fac valuri de plajă cu sare de mareCum se fac valuri de plajă cu sare de mare
  Cum să faci săruri de baieCum să faci săruri de baie
  Cum sa faci propriile exfoliante cu sareCum sa faci propriile exfoliante cu sare
  Cum sa faci o freza parfumataCum sa faci o freza parfumata
  Cum sa curatati un piercing in cartilajCum sa curatati un piercing in cartilaj
  Cum să faci înghețată cu o pungăCum să faci înghețată cu o pungă
  » » Cum să omori trunchiul unui copac

  © 2011—2020 ertare.com