Cum să ucizi viespi galbeni

Galbenele galbene sunt unul dintre cele cinci tipuri de viespi care creează cuiburi, adună alimente, mușcă și acționează ca paraziți în jurul fiecărei ființe umane. Aceste viespi sunt unul dintre cele mai agresive tipuri de viespi de pe planetă. Spre deosebire de albine, viespii sunt colectivi activi din punct de vedere social și agresiv, care irită ușor dacă îi supără. Deși viespi galbeni sunt insecte benefice, puteți să vă păstrați activitatea iritantă sub control prin uciderea cuiburilor de viespi în jurul casei.

pași

Imaginea intitulă Kill Yellow Jackets Pasul 1
1
Cumpărați insecticide pentru a ucide viespi galbeni care sunt folosiți în mod specific pentru a-și eradica cuibul. Un cuib poate conține până la 3000 de viespi individuale, deci este important să se utilizeze compuși adecvați. Acești compuși sintetici pot fi aplicați direct la cuib pentru a ucide viespi și de asemenea pentru a lucra rapid, dar acești compuși conțin toxine periculoase care necesită îngrijire extremă în ceea ce privește hrana și oamenii. Ca alternativă, puteți căuta compuși chimici care sunt organici și folosesc uleiuri vegetale, acizi grași și care sunt biodegradabili și, prin urmare, mai siguri pentru ființele vii. Ambele versiuni sunt sub formă de aerosoli sau pulbere. Aerosolii pot fi direcționați direct spre cuib, în ​​timp ce praful poate fi aruncat de-a lungul solului sau direcționat direct spre cuibul de viespi.
 • Imaginea intitulată Kick Yellow Jackets Pasul 2
  2
  Așteptați să atacați. Galbenele galbene sunt mai mult refuzate de zbor când temperaturile scad sub 10 grade Celsius. Ca rezultat, aceste viespi sunt inactive in timpul iernii, cresc rezistenta la sfarsitul primavara si sunt agresive in toamna, cand alimentatia a ramas deja. Cea mai bună perioadă a anului pentru a ucide un cuib de viespe este în primăvara târzie sau vara, când colonia nou-născutului reginei este în cuib. Acest lucru ar trebui să se facă noaptea când sunt inactivi.
 • Imaginea intitulată Kick Yellow Jackets Pasul 3
  3
  Luați o lanternă și acoperiți pielea cu hârtie celofan roșu. Deoarece viespi galbeni nu văd lumina roșie, ei nu vă vor observa mișcările în afara cuibului. Dacă nu aveți celofan, mutați lanterna departe de cuib când o apropiați.
 • Imaginea intitulată Kick Yellow Jackets Pasul 4


  4
  Purtați o jachetă cu maneci lungi și lungi pentru a evita ca viespi să vă atace. Spre deosebire de o albina care isi pierde intepatura si moare dupa ce a atacat, viestele galbene nu mor dupa ce si-au stricat prada. De asemenea, ele pot sting în mod repetat în funcție de cât de iritați sunt de prezența voastră.
 • Imaginea intitulată Kick Yellow Jackets Pasul 5
  5
  Aplicați sprayul sau pulberea în cuib. Dacă cuibul se află pe pământ, turnați praful în gaură și acoperiți-l cu murdărie. Pentru cuiburile în aer liber, pulverizați spray-ul direct în cuib, în ​​conformitate cu instrucțiunile din pachet.
 • Imaginea intitulată Kick Yellow Jackets Pasul 6
  6
  Așteptați să vedeți dovezi care vă anunță dacă viespi galbeni au murit. Toate semnalele de activitate trebuie eliminate. Este posibil să trebuiască să repetați procesul de eliminare a doua oară înainte de plecarea coloniei.
 • sfaturi

  • Cea mai bună modalitate de a împiedica viestele galbene să vă deranjeze este să păstrați cutiile de gunoi bine închise. Alte metode care vă ajută să păstrați capacul rezervoarelor de alimente într-un loc închis de îndată ce ați terminat să mâncați în aer liber.

  avertismente

  • Înainte de a aplica substanțe chimice la viespi pe suprafețele terenurilor, citiți cu atenție avertismentele de pe eticheta produsului pentru a vă asigura că produsul este sigur pentru sol și apă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să trișezi pentru viespiCum să trișezi pentru viespi
  Cum să identificați un păianjen de crabCum să identificați un păianjen de crab
  Cum să identificați viespiCum să identificați viespi
  Cum să identificați un spider spittingCum să identificați un spider spitting
  Cum să omori o viespeCum să omori o viespe
  Cum să vindeci mușcăturile de insecteCum să vindeci mușcăturile de insecte
  Cum să evitați inteparea albinelor sau viespiCum să evitați inteparea albinelor sau viespi
  Cum să identificați mușcăturile de insecteCum să identificați mușcăturile de insecte
  Cum să sperie albineleCum să sperie albinele
  Cum să păstrați viespile departeCum să păstrați viespile departe
  » » Cum să ucizi viespi galbeni

  © 2011—2020 ertare.com