Cum să omori bug-urile de pat

Bug-uri

Odată au fost o ciumă în întreaga lume, scăzând în incidență în secolul XX. totuși, albii de pădure au trecut printr-o renaștere dramatică și există rapoarte din întreaga lume despre infestări cu un număr din ce în ce mai mare. Bed bugs sunt unul dintre cei mai mari călători din lume și sunt ușor de transportat prin bagaje, îmbrăcăminte, lenjerie de pat și mobilier. Continuați să citiți pentru a afla cum să scapați de bug-urile patului în casa dvs.

pași

Partea 1
Identificați semnele unei infecții de tip bedbug

Imaginea intitulată Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 1
1
Identificați semnele de infestare a paturilor de pat. Cel mai probabil, veți identifica o infestare a patului de erupție dacă aveți o erupție cutanată care arată ca o mușcătură de țânțar. De obicei, ei ies noaptea - dar în dăunători grave, ele pot apărea în timpul zilei. Spre deosebire de mușcăturile de țânțari, un bug de pat se umflă și se răspândește. În plus, mușcăturile pot apărea în linii și arde, de asemenea, ceea ce nu se întâmplă cu țânțarii. O mușcătură de țânțar menține o formă rotundă și un aspect ordonat.
 • Imaginea intitulată A scăpa de bug-urile patului Pasul 2
  2
  Identificați celelalte semne ale bolilor patului. Ceea ce ar trebui să căutați sunt insectele însele și pielea maro deschisă pe care au mișcat-o nimfele (insectele tinere). Punctele întunecate ale excrementelor uscate de pată (sânge) sunt de obicei găsite în cusăturile saltelei sau în cazul în care insectele au trăit. De asemenea, veți simți un miros de zmeură putredă sau sânge uscat.
 • Imaginea intitulată
  3
  Bed bugs pot fi găsite oriunde oamenii se odihnesc și se odihnesc, și în locurile din apropiere. Aceste insecte pot fi găsite sub birouri la școală, bănci de restaurante, calculatoare de bibliotecă, scaune, paturi de spital și perdele, sau pe pereții magazinelor. Acestea se regăsesc și pe covoare. De multe ori, dacă treceți lângă un zid într-o zonă infestată, acest lucru vă poate determina să purtați acoperișuri acasă. Buzunarele de pat sunt foarte bune la agățarea de țesături. Centre de transport, cum ar fi aeroporturile, gările și terminalele de autobuz, reprezintă de asemenea zone considerabile de ciumă pe care trebuie să le îngrijiți.
 • Bedbugs se pot agăța, de asemenea, la bastoane, aparate de aer condiționat, ventilatoare și dispozitive electronice interioare.
 • Imagine intitulată Îndepărtați bug-urile patului Pasul 4
  4
  Nu credeți în stereotip că bug-urile patului apar doar în casele și comunitățile sărace și murdare. Multe comunități și case bine-cunoscute au, de asemenea, probleme cu bug-uri de pat. Multe călătorii de afaceri către aeroporturi și companii au provocat dăunători de pat.
 • Partea 2
  Găsiți bug-urile patului

  Imaginea intitulă Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 5
  1
  Demontați patul și componentele componentelor pe verticală. Ceea ce ar trebui să căutați sunt aceleași bug-uri și piei de culoare brun deschis, pierdeți de nimfe. Punctele întunecate ale excrementelor din paturile uscate sunt adesea prezente pe cusăturile saltelei sau oriunde au locuit păduchii. Foarte des, țesătura de tifon a cadrului pentru pat trebuie să fie îndepărtată pentru a obține accesul pentru inspecție și pentru un tratament posibil. Fragmentele și deschiderile în ramele de pat ar trebui examinate, mai ales dacă sunt făcute din lemn (păianjenii au o afinitate pentru lemn și pânză, preferă metalul sau plasticul)
  • Tratarea cu succes a saltelelor și a izvoarelor cutiei este dificilă, iar componentele infestate ar trebui să fie aruncate.
  • Ca alternativă, plasați o saltea de protecție pe pat pe saltea infestată pentru a prinde bug-urile în interior și a le muri de foame. Acest lucru va elimina necesitatea de a cumpăra o nouă saltea sau saltea și va facilita tratamentul și inspecțiile viitoare. Insectele pot dura până la 400 de zile pentru a muri de foame, așa că trebuie să vă asigurați că acoperirea rămâne sigilată timp de cel puțin atâta timp.
  • Bed bugs sunt, de asemenea, ascunse în lucrurile stocate sub paturi.
 • Imaginea intitulă Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 6
  2
  Goliți nopțile și toaletele. Examinează-le înăuntru și afară, apoi le întorci pentru a inspecta lemnul de dedesubt. Frecvent, insectele se vor ascunde în fisuri, colțuri și caneluri.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați Bug-urile patului Pasul 7
  3
  Verificați scaunele și fotoliile tapitate. Acordați o atenție deosebită cusăturilor, ciucurilor, șorțelurilor și crăpăturilor sub perne. Pernele pot fi puncte focale ale bug-urilor de pat când sunt folosite pentru somn.
 • Imagine cu denumirea Scapa de bug-urile patului Pasul 8
  4
  Verificați alte locuri comune. Acestea includ covoare de-a lungul și dedesubtul pardoselilor (în special în spatele paturilor și mobilierului), fisuri în îmbinările din lemn și tavan-perete. Buzunarele de pădure tind să se adune în anumite zone, dar este comună găsirea de ouă individuale sau cantități mici împrăștiate aici și acolo.
 • Imagine intitulată Îndepărtați bug-urile patului Pasul 9
  5
  Utilizați o lanternă În mod ocazional, inspectorii injectează, de asemenea, un agent de curățare pe bază de piretroid în crăpături pentru a descoperi unde se ascund erorile patului.
 • Partea 3
  Tratamentul și controlul bolilor patului

  Imagine intitulată Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 10
  1
  Aceasta urmează o abordare integrată a gestionării dăunătorilor. Aceasta implică mai multe tactici, cum ar fi măsurile preventive, salubritate și substanțele chimice aplicate locațiilor specifice.
 • Imagine intitulată Îndepărtați bug-urile patului Pasul 11
  2
  Embolizează și spală îmbrăcămintea afectată (la minimum 120 ° F / 50 ° C). Lucrurile mai mici, care nu pot fi spălate, pot fi uneori dezinfectate cu căldură. articole individuale, de exemplu, pot fi ambalate în plastic și plasat pe un loc cald, soare timp de cel puțin câteva zile (temperatura minimă dorită, poate fi monitorizat la locul cu un termometru 120 ° F / 50 ° C). Băieții de la paturi pot muri, de asemenea, la temperaturi scăzute, deasupra punctului de îngheț, dar această perioadă trebuie menținută timp de cel puțin două săptămâni. Încercările de a scăpa o întreagă casă sau apartament de bug-uri de pat prin ridicarea sau coborârea termostatului vor fi o eroare totală.
 • Spălați toate hainele în apă fierbinte și uscați-le la temperaturi ridicate. Colecta toate lenjerie de pat, îmbrăcăminte și pungi din piele, saltele, haine, ursuleți de pluș, etc, și se spală în mașina de spălat cu apă caldă spală, de asemenea, sac de rufe. Uscați-l în configurație înaltă. Aburul ucide albii de ploaie. Unele zone metropolitane oferă servicii de spălare regulată și uscată, cu avantajul suplimentar de a elimina chiches pat, pe langa servicii de ambalare și salvate pentru re-infesta nu exterminată în timp ce la domiciliu.
 • Dacă ceva nu poate fi spălat sau regula (ca un sac de piele de valoare), am pulverizare cu spray non-toxice pentru a ucide bug-uri de pat, sigilați-l într-o pungă de plastic și lăsați-l acolo timp de câteva luni.
 • Curățați uscat pentru a elimina mirosurile, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulă Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 12
  3
  Spray-le cu abur. Ați putea obține un dispozitiv simplu capabil să genereze aburi în magazinul dvs. local de hardware. De asemenea, puteți transforma un boiler electric într-o mașină de abur prin atașarea unui tub flexibil. Aburul ar trebui să ucidă bug-urile patului și ouăle. Spray cu grijă toate colțurile și colțurile.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 13
  4


  Aspirați-vă casa. Acest lucru va elimina bug-uri pat și ouă de la saltele, covoare, pereți și alte suprafețe. Acordați o atenție deosebită crăpăturilor, cusăturilor și marginilor saltelelor și izvoarelor cutiei, precum și marginile covoarelor de la perete la perete. Apoi, aruncați conținutul aspiratorului într-o pungă sigilată de gunoi. Curățarea covoarelor cu abur este de asemenea utilă pentru a ucide bug-urile și ouăle rămase după aspirație.
 • Un vid cu un filtru de aer de înaltă eficiență (HEPA) va fi foarte eficient.
 • Imaginea intitulă Îndepărtarea bug-urilor de pat Pas 14
  5
  Reparați fisurile din tencuială și lipiți tapetul pentru a îndepărta adăposturile de pe bolțurile patului. Îndepărtați și distrugeți locurile de odihnă ale animalelor sălbatice și ale cuiburilor.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați bug-urile patului Pasul 15
  6
  Luați în considerare utilizarea insecticidelor. Insecticidele reziduale (de obicei, piretroidele) sunt aplicate ca tratamente concentrate în fisuri și găuri în care se ascund insectele de pat. Pătrunderea sporită a insecticidului în fisuri și găuri poate fi realizată dacă praful și resturile sunt mai întâi îndepărtate cu ajutorul unui aspirator. Numeroasele pesticide disponibile în aerosoli vor determina răspândirea eritrocitelor, ceea ce face ca eradicarea să fie mai dificilă. Formulele pulverulente pot fi utilizate pentru a ataca fisurile din pereți și mansarde.
 • Repetați aplicațiile de insecticid dacă există încă bug-uri de pat după două săptămâni de la tratamentul inițial. Este dificil să găsești toate locurile ascunse, iar ouăle ascunse ar fi putut să fie eclozat.
 • Aveți grijă cu produsele insecticide care necesită repetări, pe care le puteți găsi în magazinele locale. Acestea pot fi prea greoaie și toxice. Multe dintre aceste produse nu sunt foarte puternice și pot fi o pierdere de bani. Găsiți alte opțiuni
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 16
  7
  Închirierea serviciilor unui serviciu profesional de combatere a dăunătorilor. Firmele cu experiență știu unde să caute bug-uri de pat și să aibă o varietate de instrumente. Proprietarii și ocupanții vor trebui să-i ajute pe profesioniști în moduri importante. Permiterea accesului pentru inspecție și tratament este esențială, iar excesul de aglomerație ar trebui să fie adaptat.
 • Imaginea intitulată A scăpa de bug-urile patului Pasul 17
  8
  Aruncați elementele afectate. În unele cazuri, saltelele și saltelele infestate ar trebui eliminate. Deoarece bug-urile patului pot fi împrăștiate în întreaga clădire, ar putea fi necesar să inspectați camerele și apartamentele atașate.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-vă de bug-urile patului Pasul 18
  9
  Aplicați silicagel. Grind un gel de sticlă puțin și aplicați-l în întreaga cameră. Puneți puțin pe salteaua dvs., în jurul patului și de-a lungul peretelui. Silicagelul fin lipit de insectă nu poate fi agitat, cauzând deshidratarea și moartea insectelor. Fiți atenți și nu-l inhalați.
 • Pământul cu diatomee are efecte similare cu cele din silicagel și poate fi aplicat pe cusăturile pentru saltele și barele de saltea. Microfosilele subțiri vor tăia insectele moi și le vor sângera.
 • Dacă aveți o pisică, schimbați cutia de gheață (gel de silicagel) la fiecare 5 zile, astfel încât și ouăle nou curățate să se deshidrateze. Repetați la fiecare 5 săptămâni.
 • Imaginea intitulată Ridică-te de bug-urile patului Pasul 19
  10
  Utilizați ulei de arbore de ceai pentru a curăța. Acest ulei poate eradica patch-uri în casă.
 • Curățați casa bine, de sus în jos.
 • Spălați toate lenjeria de pat și hainele, adăugând câteva picături de ulei de arbore de ceai.
 • Aspire și spălați toate covoarele.
 • Dezarmați toate paturile. Spray-le cu ulei de arbore de ceai.
 • Aplicați spray de control al dăunătorilor în jurul întregii case, în interiorul și în afară. Pentru a face acest spray: amestecați 18 uncii de apă cu 18 picături de ulei de arbore de ceai și spritz întreaga casă cu ea - covoare, paturi și mobilier.
 • Ucideți bug-urile și ouăle lor imediat cu alcool wintergreen. Acest lucru este foarte ieftin și ușor de obținut. Beți alcoolul cu toată intensitatea acestuia într-o sticlă de pulverizare și aplicați-l direct pe bolile de pat și cuiburile lor. Iarna verde arde insectele când intră în contact cu ele. De asemenea, puteți să vă îmbibați salteaua și salteaua cu acest alcool.
 • Partea 4
  Împiedicați pătlăgelele să pătrundă

  Imagine cu denumirea Scapa de bug-uri de pat Pas 20
  1
  Luptați împotriva dumpingului de gunoi de pe stradă și a haldelor ilegale. Bedbug-ii place să se ascundă în depozitele de deșeuri și, dacă există unul lângă casa ta, ploșnițe ar putea ajunge la tine acasă. În plus, acestea fac, de asemenea, întreaga comunitate are un aspect rău și un miros rău.
 • Imaginea intitulă Îndepărtați bug-urile patului Pasul 21
  2
  Fii atent în casa ta. Când cumpărați o nouă saltea, păstrați capacul de plastic pe care îl aveți. Cumpărați coperți speciale împotriva păianjenilor pentru saltea și saltea. Asigurați-vă că sunt de bună calitate, că au închizători rezistente și că sunt construite cu o țesătură specială care nu se rupe ușor. Nu cumpărați variante ieftine, care nu sunt suficient de groase pentru a împiedica pătrunderea pe punte și bătăiala pielii.
 • Imaginea intitulată A scăpa de bug-urile patului Pasul 22
  3
  Aveți grijă atunci când achiziționați paturi, lenjerie de pat și mobilier la mâna a doua. Aceste elemente trebuie examinate cu atenție înainte de a le introduce în casă.
 • Imagine cu denumirea Scapa de bug-urile patului Pasul 23
  4
  Examinați paturile și capacele pentru semne de bug-uri de pat atunci când călătoriți. Legile din SUA acum ei solicită ca toate hanurile, hoteluri și moteluri să-și acopere saltelele și saltelele cu capace pentru paturi împotriva bug-urilor de pat.
 • Imagine cu denumirea Scapa de bug-urile patului Pasul 24
  5
  Nu lăsați bagajele pe podea.
 • Imagine intitulată Îndepărtați bug-urile patului Pasul 25
  6
  Fii atent Depozitele, spațiile de depozitare, camioanele și vagoanele trenurilor pot fi infestate, astfel încât bug-urile de pat pot infecta casele ascunzând în mobilier nou depozitat sau expediat din aceste locuri. Știind că poate ajuta la evitarea infestării sau, cel puțin, sfătui pentru intervenția promptă a unui profesionist.
 • sfaturi

  • Tratamentul atent al unei case, hotel sau apartament poate dura de la câteva ore până la câteva zile.
  • Utilizați un cadru pentru a ridica salteaua și arcul cutiei din podea și puneți picioarele în recipiente mici cu orice tip de ulei. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați patogii să crească și să cadă din pat. Salvați plăcile de pliere. Evitați foile și păturile care atârnă de la pat la podea până când infestația se termină.
  • Există restricții privind modul în care paturile pot fi tratate cu pesticide. Anumite firme de control al dăunătorilor tratează cusături, muchii și fisuri în componentele patului, dar nu vor pulveriza suprafața saltelelor, a foilor, a păturilor sau a îmbrăcăminții. Din aceste motive, firmele de combatere a dăunătorilor recomandă deseori ca paturile infectate să fie aruncate.
  • Nu există insecticide ale căror instrucțiuni permit folosirea lor în lenjerie de pat sau lenjerie de uz casnic. Aceste articole trebuie spălate uscate sau în apă caldă și uscate calde. Utilizați anumite insecticide etichetate pentru utilizare în cusături sau în pliuri de saltele. Nu pulverizați insecticide pe partea plată a saltelelor, unde mințiți.
  • Dacă eliminarea lor nu este o opțiune, căptușirea saltelelor și a izvoarelor cutiei va fi utilă dacă există încă bug-uri de pat (produsele antialergice vinde capace pentru saltele cu închidere pentru prevenirea acarienilor de praf). Aspirarea și periajul vor ajuta în continuare la eliminarea insectelor și a ouălor din saltele și izvoarele care nu pot fi aruncate. Anumite firme de combatere a dăunătorilor tratează paturile cu motoare portabile cu aburi. Tehnica este utilă, dar nu ucide bug-urile sau ouăle care sunt ascunse în interiorul saltelei sau saltelei.
  • Când faceți cumpărături pentru o saltea, inspectați cu atenție dimensiunile patului, deoarece multe saltele în afara Statelor Unite au măsuri care diferă de cele comune.
  • O foaie de 3 mm groasă va crea o barieră între foi și / sau mobilierul infestat. Deoarece bariera nu poate fi pătrunsă, la un moment dat, gândacii vor muri de foame.
  • Bedbugs sunt rareori văzute în timpul zilei. Își părăsesc ascunzătorile noaptea.
  • Spray bug bug-uri cu alcool izopropilic. Acest lucru îi ucide pe loc. Folosiți alcool izopropilic și o perie pentru a ucide ouăle vizibile, apoi sunați la un exterminator.
  • Verificați din timp în timp pentru mușcături. Acest lucru ar putea preveni problemele viitoare.

  avertismente

  • După mușcăturile mai multor paturi ale pielii, pielea unei persoane poate deveni sensibilizată la saliva insectelor, iar ulcerul ulterior poate provoca un răspuns alergic care duce la mâncărime și umflături. Este important să nu zgâriați zonele roșii, deoarece acestea se pot infecta. Dacă credeți că ați fost mușcați de bug-uri de pat, discutați cu medicul dumneavoastră. El ar putea prescrie creme antibiotice sau antiseptice pentru a preveni infecțiile sau corticosteroizii și antihistaminicele pentru a trata reacțiile alergice.
  • Bugurile de pat pot călători pe distanțe lungi și pot supraviețui în valize, haine, vehicule, avioane, croaziere și alte moduri de transport.
  • Nu răsfoiți gloanțele. Nu dormi în altă parte decât în ​​patul tău. Dacă trebuie să călătoriți, cumpărați o altă valiză și un pachet în afara casei, poate în mașina dvs., folosind haine care au fost curățate și inspectate pentru a ucide bug-urile patului.
  • Băieții de la paturi nu mor de multe ori în primele încercări de a vă scuza casa de ele. Va trebui să le ataci în mod repetat pentru a scăpa în final de toate acestea, deci trebuie să fiți persistenți. Este posibil să aveți nevoie de patru până la cinci tratamente.
  • Bed bugs pot trăi trei luni sau mai mult fără alimente (sânge) și, prin urmare, să rămână în ascunzătoarea lor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a identifica un păianjen văduvă maroCum de a identifica un păianjen văduvă maro
  Cum să ușurați mâncărimea de la mușcăturile de țânțariCum să ușurați mâncărimea de la mușcăturile de țânțari
  Cum să vindeci mușcăturile de țânțariCum să vindeci mușcăturile de țânțari
  Cum să eliminați erupția cutanată de către crema NairCum să eliminați erupția cutanată de către crema Nair
  Cum să evitați erupția cutanatăCum să evitați erupția cutanată
  Cum să identificați mușcăturile de insecteCum să identificați mușcăturile de insecte
  Cum să identificați o erupție cutanată HIVCum să identificați o erupție cutanată HIV
  Cum să identificați o muscatura de păianjenCum să identificați o muscatura de păianjen
  Cum să identificați și să tratați mușcăturile de văduvă neagrăCum să identificați și să tratați mușcăturile de văduvă neagră
  Cum să identificați și să tratați muscaturile păianjenilor (violonisti)Cum să identificați și să tratați muscaturile păianjenilor (violonisti)
  » » Cum să omori bug-urile de pat

  © 2011—2020 ertare.com