Cum să omori gândacii germani

Unul dintre cele mai comune tipuri de gandaci gasite in case si restaurante este gandacul german. Unele forme de ucidere ar putea fi momeli în gel, stații de momeală și capcane lipicioase, precum și acid boric, ceea ce este destul de eficient. Cu toate acestea, o combinație a acestor metode va fi necesară pentru cazurile în care dăunătorul este mai mare. Puteți plasa momeli în cele mai întunecate locuri din bucătărie și baie, ca in spatele frigider, cuptor și toaletă, precum și în interiorul dulapuri atât baie și bucătărie.

pași

Metoda 1
Atrageți gândacii germani cu momeală și prindeți-i

Imaginea intitulată Kill German Roaches Step 1
1
Utilizați momeli în gel. Aceste momeli vin în tuburi, pe care trebuie să le stoarceți pentru a aplica gelul. Faceți-o de-a lungul marginilor ferestrelor și ușilor, în spatele coșurilor de gunoi și de-a lungul ușilor băncilor de baie și de bucătărie, precum și sub chiuvete de bucătărie și baie, în special în punctul în care țeavă se alătură peretelui.
 • Aplică de asemenea gelul în crăpăturile sertarelor de bucătărie, pe rafturile cele mai înalte și de-a lungul plăcilor de sticlă.
 • Aplicați gelul în locuri pe care copiii mici și animalele de companie (dacă este cazul) nu pot accesa.
 • Imaginea intitulată Kill German Roaches Pasul 2
  2
  Utilizați o stație de momeală. Acestea constau în otravă închisă într-un cadru din plastic, pentru ca gandacii să intre prin găuri mici pentru a accesa momeala. Puneți aceste capcane în perete și în colțurile celor mai aglomerate locuri, cum ar fi bucătăria și baia.
 • De asemenea, le puneți în spatele frigiderului, cuptorului cu microunde, cuptorului, prăjitor de pâine, toaletă și alte aparate în bucătărie și baie, precum și sub mașina de spălat vase, frigider, cuptor, mașină de spălat, uscător și a cazanului.
 • Căutați excremente de gândaci (care seamănă cu piper negru măcinat) pentru a identifica zonele cele mai aglomerate.
 • Imagine cu denumirea Kill German Roaches Pasul 3
  3
  Utilizați capcanele lipicioase Acestea conțin feromoni, care vor atrage gândacii. După ce intră în capcana, ei rămân blocați și, pe termen lung, se vor sufoca. Aceste capcane ar trebui, de asemenea, să fie plasate pe perete și în colțurile celor mai aglomerate zone.
 • Asigurați-vă că le plasați în aceleași locuri unde plasați stațiile de momeală.
 • Nu ar trebui să pulverizați niciunul dintre aceste tipuri de capcane cu insecticide sau produse de curățare, deoarece acest lucru le va contamina și va face ca gândacii să nu se apropie de ei.
 • Metoda 2
  Utilizați acid boric

  Imaginea intitulată Kill German Roaches Step 4
  1
  Aplicați acidul cu un bulb de praf. În acest fel, puteți aplica doar un strat subțire. Aplicați un strat subțire de praf de-a lungul podelei și pereților băii și bucătăriei stoarceți becul, asigurându-vă că puteți observa abia stratul cu ochiul liber și nu aplicați prea mult acid. Altfel, gândacii îl vor detecta și nu o vor aborda.
  • Nu aplicați acid boric cu o lingură.
  • Acest acid poate fi ușor obținut la magazinele de hardware.
  • Evitați aplicarea acidului pe blaturile de bucătărie, mai ales dacă aici pregătiți mâncarea.
 • Imaginea intitulată Kill German Roaches Step 5
  2


  Aplicați acid boric între pereți. Pentru a face acest lucru, utilizați un burghiu pentru a face o gaură în gips-carton de perete. Gaura trebuie să fie suficient de mare pentru a se potrivi vârfului becului. Apoi, stoarceți-l pentru a aplica acidul în interiorul pereților.
 • Aceasta este o modalitate eficientă de a ucide gândacii, deoarece trăiesc de obicei în interiorul zidurilor.
 • Imaginea intitulată Kill German Roaches Step 6
  3
  Combină utilizarea acidului boric cu stațiile de momeli și momeli de gel. Cu toate acestea, nu este recomandabil să o combinați cu capcane lipicioase, deoarece acestea nu permit gândacilor să se întoarcă în locul în care trăiesc. Acest lucru este important pentru ca acidul să se răspândească la ceilalți gândaci.
 • Metoda 3
  Evitați dăunătorii germani de gândaci

  Imaginea intitulată Kill German Roaches Step 7
  1
  Dezinfectează suprafețele bucătăriei. Pentru a face acest lucru, curățați resturile de alimente și lichidele vărsate de pe suprafețele bucătăriei dvs., cum ar fi blaturi, mese, chiuvetă și aragaz. De asemenea, ar trebui să mătuiți de cel puțin cinci ori pe săptămână (sau chiar în fiecare zi) podeaua bucătăriei și a mesei și orice alt loc unde mâncați de obicei.
  • Evitați să lăsați mâncărurile murdare în chiuvetă în timpul nopții.
  • Scoateți gunoiul în fiecare noapte și puneți un capac pe coșul de gunoi care se potrivește strâns.
 • Imaginea intitulată Kill German Roaches Step 8
  2
  Utilizați recipiente etanșe pentru a stoca alimente. Depozitați alimente cum ar fi făină, zahăr, biscuiți, pâine, cereale și biscuiți în recipiente sigilate. În acest fel, gândacii nu vor putea să le miroase și apoi să invadeze bucătăria.
 • Imagine cu inscripția Kill German Roaches Pasul 9
  3
  Găuri și crăpături. Se acoperă fisurile, găurile, fisurile și spațiile din partea inferioară a pereților băii și bucătăria cu o spumă care se poate extinde. De asemenea, ar trebui să acoperiți fisurile și fisurile din țevile de sub chiuvete de bucătărie și de baie.
 • Acest tip de spumă este disponibil la magazinele de hardware.
 • sfaturi

  • Puteți prepara, de asemenea, un amestec de bază de zahăr și bicarbonat de sodiu pentru a ucide gandacii. Pentru a face acest lucru, amestecați zahărul și bicarbonatul de sodiu în părți egale, puneți amestecul în capacul unui recipient și turnați puțină apă pe el. Plasați aceste capace în zonele de bucătărie și de baie în care ați detectat gandacii. Apoi, atunci când mâncați acest amestec, apa va reacționa cu bicarbonatul de sodiu din stomac și va exploda. Cu toate acestea, rețineți că eliminarea totală a gândacilor cu această metodă poate dura câteva săptămâni.
  • Verificați interiorul aparatelor mai mici, deoarece gândacii ar fi putut intra. Dacă este cazul, puneți aparatul într-o pungă de plastic și puneți punga în congelator peste noapte. Acest lucru va ucide gândacii. Apoi spălați și clătiți bine dispozitivul.
  • Acidul boric nu este toxic pentru animalele de companie, copii mici sau adulți.
  • Dacă aveți o ciumă mai gravă, este mai bine să sunați la un exterminator.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a alege de momeala pentru a pescui bas de mareCum de a alege de momeala pentru a pescui bas de mare
  Cum să faci momeală pentru pești fără viermiCum să faci momeală pentru pești fără viermi
  Cum sa faci atrage din lemn pentru a pescuiCum sa faci atrage din lemn pentru a pescui
  Cum de a identifica un gândacCum de a identifica un gândac
  Cum să călărești momeală vieCum să călărești momeală vie
  Cum să prindă gândaciiCum să prindă gândacii
  Cum sa scapi de flori de argintCum sa scapi de flori de argint
  Cum să scapi de geckos de casă (șopârle)Cum să scapi de geckos de casă (șopârle)
  Cum sa scapi de furnici in afaraCum sa scapi de furnici in afara
  Cum să scapi de muște în casăCum să scapi de muște în casă
  » » Cum să omori gândacii germani

  © 2011—2020 ertare.com