Cum sa ucizi gandacii

Când gândacii se simt confortabil într-o casă, eradicarea lor poate fi foarte dificilă. Ei pot mânca mâncarea, pot deteriora tapetul și cărțile, în plus, unele specii pot prolifera germeni la om. Pentru a da acestor dăunători o notificare de evacuare și a le împiedica să se întoarcă, va trebui să alegi momeala, insecticidul, capcana sau bariera care este cea mai convenabilă pentru tine.

pași

Metoda 1
Eliminați sursele de apă și de alimente

Imaginea intitulată Îndepărtați-o pe Roaches Pasul 2
1
Bătaci de zahăr trebuie să aibă o sursă de apă. În funcție de temperatură și de mărimea lor, pot trăi timp de o lună fără hrană, dar nu mai mult de o săptămână fără apă. Găsiți toate scurgerile de apă din casă și să le repare. Odată ce sursa de apă a fost îndepărtată, veți fi mult mai interesați să consumați momele pe bază de gel pe care le veți plasa.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-o pe Roaches Pasul 3
  2
  Lasă tonul afară. Băuturii nu-i plac tonul. Curățați-vă bine casa. O casă curată este cheia pentru a menține gândacii la distanță și primul loc pentru a începe este bucătăria. Spălați vasele și puneți alimente imediat după mese. Curățați crustele și scurgerile imediat și, în general, păstrați zona curată. Acordați o atenție deosebită arzătoarelor, deoarece gandacii iubesc grăsimile.
 • Imagine cu denumirea Scapa de Roaches Pasul 4
  3
  Păstrați recipientele pentru produse alimentare sigilate și nu lăsați produsele alimentare afară pentru perioade lungi de timp. Nu lăsați mâncărurile murdare noaptea și nu lăsați fructul pe tejghea.
 • Imaginea intitulată Scapa de găluște Pasul 5
  4
  Curatati usor podeaua pentru a curata crustele si petele lipicioase. Nu aruncați apă pe pereți, deoarece amintiți-vă: gândacii au nevoie de apă.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-vă de șobolani Pasul 6
  5
  Scoateți gunoi în mod regulat. Aveți un coș de gunoi în casa dvs. Nu lăsați-o să stea prea mult timp. Utilizați un coș cu gunoi cu un capac, în loc de unul care rămâne deschis. Păstrați-l în recipiente închise, care nu sunt amplasate chiar lângă casa dvs.
 • Metoda 2
  Utilizați momeli pentru gândaci

  Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Roaches Pasul 7
  1
  Puneți o momeală comercială pentru gandaci. Această momeală va avea o carcasă impermeabilă pentru copii sau va trebui aplicată ca un gel care conține un venin cu acțiune înceată, combinat cu un aliment foarte atractiv pentru aceste insecte. Gandacii vor manca otrava, o vor lua in cuib si eventual vor ucide pe ceilalti.
  • Puneți momeala într-un loc unde știți că vor exista gândaci, de exemplu, în panouri, sub chiuvetă și în colțuri. Ar trebui să fie cât mai aproape de cuib, astfel încât să poată mânca cât mai mulți gândaci și să o ia acolo.
  • Cele mai multe momeli de gândac conțin 0,05% fipronil sau 2% hidrametilnon ca ingrediente active. Insectele vor mânca otravă, apoi o vor arunca în excrementele lor, ceilalți gandaci vor avea contact cu ea și vor muri.
  • Uciderea gândacilor cu această metodă ar putea dura câteva săptămâni. Când a murit prima generație de gândaci, ouăle se vor deschide și va trebui să otrăviți mai mulți gândaci înainte ca cuibul să fie eliminat pentru totdeauna.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-o pe Roaches Pasul 9
  1
  Utilizați o soluție simplă de săpun și apă. Aceasta este cea mai ușoară cale de a ucide gândacii. Faceți o soluție ușoară de săpun (săpun de baie este suficient) și apă atāt de ușoară încât să poată fi pulverizată cu o sticlă de pulverizare. Puteți să-l împroșcați, să-l pulverizați sau să-l aruncați pe el. Acest lucru poate muri cu doar 2 sau 3 picături de soluție de apă cu săpun. Asigurați-vă că vă atinge capul și abdomenul scăzut. Dacă puteți să-l întoarceți, este bine să aruncați soluția în abdomen. Gandacul va rula sau va incerca sa o faca, dar in curand va muri sau va fi aproape mort intr-un minut.
 • Apa cu săpun îi ucide deoarece formează un strat subțire pe porii de respirație ai insectelor care rămân în loc datorită tensiunii suprafeței, ceea ce îi va face să se sufoce.
 • Aruncați gândacul cât mai curând posibil, deoarece se poate recupera dacă apa se usucă sau nu a atins un procent mare din corpul vostru.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-vă de șobolani Pasul 11
  3


  Aplicați un concentrat lichid. Concentrațiile lichide care au fost utilizate exclusiv de către exterminatorii profesioniști sunt acum făcute pentru publicul larg. Concentratul este un detergent chimic sau otrava care este diluat în apă și apoi aplicat cu un spray, scrurer sau mop pe aproape orice suprafață, crack sau crack pentru a ucide mistreții care trec prin el. Concentratele pot fi deosebit de eficiente deoarece oferă protecție împotriva unei eventuale noi infestări, deoarece acestea păstrează de obicei gandacii departe timp de 1 sau 2 săptămâni sau mai mult.
 • Imagine cu titlul Îndepărtați-vă de șobolani Pasul 13
  1
  Puneți capcane comerciale pentru gandaci. Capcanele de gândac îi atrag și le prinde cu un adeziv. Cumpărați mai multe și puneți-le în locurile unde aceste insecte sunt cele mai frecvente. În timp ce această metodă va fi eficientă în uciderea unei mici populații de gandaci adulți, aceasta nu va afecta însăși cuibul.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-o pe Roaches Pasul 14
  2
  Puneți borcane cu apă. O metodă simplă și eficientă de acasă pentru a atrage și prinde gandacii este de a plasa un borcan lângă perete. Deci vor veni gândacii, dar ei nu vor scăpa. Puteți pune orice momeală în borcan, de exemplu, cafea măcinată și apă, dar va funcționa, de asemenea, numai cu apă în climă uscată. Reiterăm că această metodă este eficientă pentru a ucide gandacii adulți, dar nu va afecta cuibul sau ouăle.
 • Imagine intitulată Îndepărtați-vă de șobolan Pasul 15
  3
  Puneți capcane de sticle de sifon. Luați o sticlă de sodă din plastic și o tăiați pe curbă. Răsuciți partea superioară și puneți-o în sticlă ca pâlnie. Lipiți-o în jurul marginii. Puneți puțină apă săpată în sticlă și puneți capcana într-un loc frecventat de gandaci. Ei se vor târî la capcană și se vor îneca.
 • Metoda 5
  Preveniți o nouă infestare

  Imaginea intitulată Scapă de gălbenele Pasul 16
  1
  Mutați resturile grădinii departe de exteriorul casei. Băieți de capră iubesc grămezi de lemn și alte locuri practice pentru a se ascunde, în plus, atunci când vremea devine mai rece, se vor muta în casă pentru a fi adăpostiți. Asigurați-vă că grămada de lemn este departe de casă. Îndepărtați grămezi de paie, frunze, butași sau alte tipuri de deșeuri de grădină.
 • Imaginea intitulată Îndepărtați-o pe Roaches Pasul 17
  2
  Sigilați casa astfel încât gandacii să nu intre. Sigilati fisurile din peretii exteriori pentru a bloca intrarea gandacilor la casa dumneavoastra. Sigilați de asemenea toate fisurile pe care le vedeți în interiorul casei. Făcând acest lucru va dura ceva timp, dar va merita, pentru că veți elimina cele mai multe locații ascunse preferate și terenuri de reproducere.
 • Umpleți fiecare fisură în interiorul dulapurilor de bucătărie.
 • Umpleți fisurile de pe ambele părți ale podelei, ușile și muchiile ferestrelor.
 • Umpleți toate deschiderile din jurul instalațiilor sanitare ale băilor și bucătăriei.
 • Imaginea intitulată Scapă de gălbenele Pasul 18
  3
  Puneți capcane preventive. Chiar dacă ați eradicat complet cuibul, împiedicați din nou casa să se infecteze. Pentru a face acest lucru, pune capcane de gândaci înainte ca numărul tău să scape de sub control. Cel mai bine este să nu sigilați niște fisuri în apropierea unor zone potențiale de intrare, cum ar fi canalele sau gurile de ventilație, și puneți capcanele așa cum este descris mai jos:
 • Spray un insecticid (cum ar fi Raid) pe gel sau lichid. Aceasta va fi ca oa doua linie de apărare în cazul în care un gândac supraviețuiește sau trece prin lâna de oțel. Cel puțin o va slăbi.
 • Răspândiți zona cu Spackle și un alt amestec de întărire. Dacă fisura este în soclu sau lemn, după trecerea Spackle, treceți rășina sau un strat de vopsea de lemn. Când produsul se întărește, la 4 până la 6 ore de la aplicarea sa, acesta va fi sigur pentru copii și rezistent, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la copiii care cad în capcana.
 • sfaturi

  • Anturii și șopârlele sunt eficiente pentru a consuma insecte. Anturii mănâncă, de asemenea, termite (cele mai bune vor fi dacă nu utilizați pesticide, desigur).
  • Gandacii se ascund in toasteri si mananca miezurile, asa ca asigurati-va ca ati curatat-o ​​periodic si porniti-l timp de 3 minute pentru a distruge orice aroma de mancare.
  • Nu acumulați lucrurile. Ei vor cuibui în nimic, de la hârtie la îmbrăcăminte. Aceasta include parcarea, mansarda sau subsolul. Nu există limite.
  • Păstrați vasele, vasele și vasele cu capul în jos, astfel încât să nu lase excremente sau ouă în interior.
  • Sigilați pachetele de cereale deschise, puneți sacul interior într-o pungă cu fermoar astfel încât să fie complet etanșată în interiorul cutiei. Nu lasati frimele sa se acumuleze in jurul pungii sigilate din cutie, pentru ca gandacii pot trai mult timp pe fripturi. Broșe pentru îmbrăcăminte sau alte elemente de fixare nu le vor scăpa de mâncare. Fă-o cu tot ce vine într-o pungă sau cutie mică. Asigurați-vă că făina, zahărul, ovăzul etc. sunt într-un recipient etanș. Acești pași par simplu, dar sunt foarte eficienți.
  • Baiturile și capcanele vor fi mai eficiente dacă sunt plasate în mai multe zone, în special în apropierea locurilor în care se deplasează gândacii sau unde există excremente. Încercați să nu deranjați prea mult zona prin curățarea acesteia, dar gandacii ar putea schimba traseele.
  • Gândacii sunt crescuți cu o viteză incredibilă. Acționați pentru a scăpa imediat de acestea, altfel ați putea suferi o mare infestare.
  • Păstrați capacele canalului de canalizare astfel încât să nu poată intra prin filtre.
  • Pentru a elimina gogoșii morți, aruncați-le în toaletă pentru a le scoate din casă.
  • Este discutabil dacă zdrobirea unui gândac feminin distruge ouăle sau nu. Acestea sunt puse pe o acoperire groasă numită "ootheca" și, cel mai probabil, nu supraviețuiesc dacă femeia este ucisă, dar este recomandabil să curăți totul de la pantofi, oricum.

  avertismente

  • Insecticidele, momelile de gândac și alte substanțe chimice pot fi extrem de otrăvitoare pentru oameni (în special pentru copii) și pentru animalele de companie. Asigurați-vă că urmați avertismentele de pe etichetă și respectați instrucțiunile producătorului cu privire la această literă.
  • Când pulverizați soluția în dulapuri de bucătărie, țineți-vă respirația și pulverizați rapid. Obțineți-vă o sticlă de pompare și o faceți foarte repede. Ieșiți la viteză maximă și lăsați aparatul o zi înainte de a vă întoarce.

  Lucruri de care ai nevoie

  • spray insecticid
  • momeală pentru gandaci
  • capcanele de capcană
  • concentrat lichid
  • Etanșanți și garnituri de etanșare pentru pereți
  • saci și recipiente etanșe pentru hrană
  • hârtie autocolantă pentru rafturi cu repulsie împotriva insectelor
  • Becuri de baterie sau tuburi fluorescente
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a identifica un gândacCum de a identifica un gândac
  Cum să prind un opossumCum să prind un opossum
  Cum să prindă gândaciiCum să prindă gândacii
  Cum să scapi de insecte de apăCum să scapi de insecte de apă
  Cum sa scapi de furnici in bucataria taCum sa scapi de furnici in bucataria ta
  Cum sa scapi de gandacii de covoareCum sa scapi de gandacii de covoare
  Cum să elimini furnicile negreCum să elimini furnicile negre
  Cum de a elimina gandacii cu bile ucide gandaciiCum de a elimina gandacii cu bile ucide gandacii
  Cum să elimini gândaci japoneziCum să elimini gândaci japonezi
  Cum sa elimini gandacii cu boraxCum sa elimini gandacii cu borax
  » » Cum sa ucizi gandacii

  © 2011—2020 ertare.com