Cum să omori un scorpion

Uciderea scorpionilor este o sarcină dificilă. Aceste arahnide otrăvitoare sunt folosite pentru a trăi în condiții extreme, astfel încât cele mai multe pesticide nu le afectează deloc. Cea mai sigură cale de a scăpa de un scorpion este prin străpungerea exoscheletului său cu un obiect ascuțit sau prin a avea un animal cu dinți ascuțiți pentru a face lucrul pentru voi. Continuați să citiți pentru a afla cum să scăpați de un scorpion.

pași

Partea 1
Piercing exoscheletul scorpionului cu un instrument

Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Pasul 1
1
Acoperiți corpul cu îmbrăcăminte de protecție. Purtați blugi sau alte pantaloni din materiale groase, pantofi de piele grele groase și mănuși, pentru că, dacă, într-un fel, scorpion este destul de aproape de atac.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Step 2
  2
  Găsiți un obiect ascuțit. În Arizona, unde scorpionii apar de obicei în încăperi și terase, puteți găsi pensete lungi și mari la magazinele de hardware - acest instrument vă va permite să forați exoscheletul scorpionului. Apoi, țineți-l și scapați de ea. Dacă nu găsiți acest instrument în zona dvs., o pereche de foarfece cu lame lungi, un cuțit lung sau alt obiect ascuțit și lung va funcționa.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Pasul 3
  3
  Introduceți rapid obiectul în corpul scorpionului. Scorpionii nu sunt, de obicei, foarte rapizi, dar va trebui să acționați repede pentru a vă asigura că puteți ucide scorpionul înainte să dispară. Dacă este necesar, trageți din nou corpul scorpionului până când acesta este mort.
 • Puteți utiliza, de asemenea, un obiect contondent, cum ar fi o carte grea, un pantof sau un ciocan pentru a zdrobi scorpion în loc de perforarea. Cu toate acestea, unele Scorpions au capacitatea de a contracta, astfel încât să aibă grosimea unei monede, prin urmare, nu va fi suficient pentru a bate scorpion cu un obiect contondent, dacă doriți să-l omoare. Dacă folosiți un pantof, o piatră sau alt obiect dur pentru a ucide scorpionul, trebuie să îl răsuciți pentru a vă asigura că este mort. Când scorpionul sa oprit în mișcare sau când corpul său este în mai multe bucăți, este probabil mort.

 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Step 4
  4
  Căutați scorpionii în timpul nopții. Dacă scorpionii devin o problemă în casa ta, poți scăpa de ei ucigându-i noaptea metodic, când sunt activi. Obțineți un bec cu raze ultraviolete într-un magazin de hardware și puneți-l într-o lanternă. Iluminează pereți, colțuri, panouri și alte zone în care scorpionii petrec adeseori timp. Expunându-le la lumina ultravioletă, exoschemele lor se vor aprinde.
 • De asemenea, nu uitați să verificați pereții exteriori ai casei dvs. Puteți găsi scorpioni în grămezi de roci sau în alte locuri pe care le folosesc ca refugiu.
 • Imaginea intitulată Kill a Scorpion Step 5
  5
  Luați în considerare angajarea serviciilor unei agenții dedicate combaterii dăunătorilor. Dacă ideea apropierii de scorpioni te face să vrei să fugi și să ascunzi, ia în considerare posibilitatea de a angaja un profesionist care să te ajute. În unele zone puteți angaja serviciile unui profesionist pentru a merge la casa dvs. și pentru a prinde scorpionii pentru tine.
 • Unele agenții pot sugera aplicarea pesticidelor în loc să omoare scorpionii manual. Ar putea fi o opțiune bună, dar mulți oameni care le-au folosit au descoperit că nu sunt eficienți la uciderea scorpionilor.

 • Partea 2
  Folosind metode alternative

  Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Pasul 6
  1
  Eliberează-ți pisica. Pisicile sunt prădători ai scorpionilor și majoritatea vor fi fericiți să-i vâneze, să-i omoare și să-i mănânce - în acest fel nu va trebui să-i omorâți pe cont propriu. Dacă nu aveți o pisică, vă recomandăm să o adoptați.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Pasul 7
  2
  Instalați o coș de pui De asemenea, puii le place să mănânce scorpionii și să păstreze controlul dăunătorilor, inclusiv insectele pe care le consumă scorpionii. Având puii va fi dublu eficient și va reduce populația de scorpioni.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Step 8


  3
  Utilizați pământ de diatomee. Această substanță naturală este făcută din rămășițe fosilizate - este o pulbere albă fină care poate fi stropită pe ușile caselor, în fisuri și fisuri, atât în ​​interior cât și în aer liber. Este complet sigur pentru oameni și animale de companie, dar fragmentele mici vor străpunge efectiv exoskeletonele scorpionilor atunci când sunt pe praf. Pământul de diatomee ucide de asemenea păianjeni, gândaci și alte insecte.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Pasul 9
  4
  Puneți capcane lipicioase. Aceleasi capcane care pot fi folosite pentru a scapa de soareci sau gandaci lucreaza si pentru scorpioni. Așezați-le în colțuri întunecate și în apropierea surselor de apă. Dacă prindeți un scorpion, aruncați capcana și puneți altul în aceeași zonă, deoarece este probabil ca mai mulți scorpioni să fie atrași de capcană.
 • Partea 3
  Ține scorpionii din casă

  Imaginea intitulată Kill a Scorpion Step 10
  1
  Eliminați sursele de refugiu. Scorpionii preferă să locuiască în locuri întunecoase, care servesc drept refugiu. Găsiți articole pe care scorpionii le pot folosi ca refugiu, atât în ​​interiorul cât și în afara casei.
  • Asigurați-vă că cutiile sunt sigilate și depozitate pe rafturi și nu pe podea.
  • Au un mediu ordonat. Organizați-vă pantofii și hainele și nu lăsați-le pe podea.
  • Scapa de grămezi de stâncă sau de lemn care se află în curtea ta.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Step 11
  2
  Scapa de alți dăunători. Scorpionii se hrănesc cu insecte - prin urmare, dacă aveți probleme cu alți dăunători în casa dvs., controlul populației scorpion va fi o sarcină dificilă. Pentru a elimina dăunătorii, vă puteți menține casa curată, puteți pune acid boric sau pământ de diatomit în plăcile de bază și utilizați insecticid.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Step 12
  3
  Sigiliți-vă casa. Scorpionii își pot contracta corpurile să treacă prin găuri și crăpături mici. Verificați fundațiile casei dvs. și căutați fisuri care pot servi ca puncte de acces - apoi le puteți umple cu etanșanți. Verificați ușile, rame de ferestre, guri de aerisire, coșuri de fum și alte zone în care se pot obține, de asemenea, asigurați-vă că escorpiones- fisurile sunt închise ermetic.
 • Imagine cu denumirea Kill a Scorpion Step 13
  4
  Păstrați-vă casa uscată. Zonele umede atrag scorpionii - asigurați-vă că nu aveți scurgere de țevi și instalați un ventilator în baie, astfel că se usucă repede după utilizare. Nu lăsați prosoapele ude pe podea.
 • sfaturi

  • Pentru a căuta scorpionii în aer liber în timpul nopții, trebuie să utilizați lumina ultravioletă (UV), deoarece acestea sunt animale nocturne care se amestecă cu mediul înconjurător. Cu această lumină ai putea chiar găsi puii - expunându-i la lumina ultravioletă, vor emite o strălucire verde.
  • Trebuie să acționezi repede când trebuie să omori un scorpion. Scorpionii se pot mișca rapid, făcându-i greu să le găsească dacă se târasc sub sau prin ceva.
  • Puneți pământ de diatomee în jurul perimetrului casei dvs. Acest lucru nu va împiedica scorpionii să intre în casa dvs., dar compușii chimici îi vor deshidrata rapid.
  • Folosiți o torță portabilă pentru a ucide scorpionii în articulațiile unui perete de cărămidă. Dacă o încălzi bine, vei ucide și pe toți scorpionii din interiorul peretelui.
  • Dacă ucizi scorpionii frecvent în interiorul și în afara casei tale, concentrează-te pe eliminarea insectelor. Scorpionii mănâncă insecte, prin urmare, este comun să găsim scorpioni acolo unde există insecte. Îndepărtarea sursei alimentare va scăpa de ele în interiorul și în exteriorul casei.
  • Un sfat mai simplu: turnați oțetul pe scorpion!
  • Scorpionii vor străluci în întuneric. Utilizați lumina ultravioletă noaptea sau opriți luminile din casă pentru a le găsi.

  avertismente

  • Nu luați niciodată un scorpion cu mâinile goale - poate să vă lovească.
  • Nu sta pe un scorpion dacă vrei să o omori cu picioarele goale - te poate lovi.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Scorpions
  • Obiect blunt
  • pesticid
  • Pisici sau găini
  • Lumină ultravioletă
  • Portabil lanternă cu propan
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă zombi în apel de datorie 4Cum se joacă zombi în apel de datorie 4
  Cum de a desena un scorpionCum de a desena un scorpion
  Cum de a găsi dinți de rechinCum de a găsi dinți de rechin
  Cum se manipulează gheața uscatăCum se manipulează gheața uscată
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)
  Cum să purtați pulovere mariCum să purtați pulovere mari
  Cum se face scorpionul înflăcărațiCum se face scorpionul înflăcărați
  Cum să ai grijă de scorpionii împăratuluiCum să ai grijă de scorpionii împăratului
  Cum să identificați mușcăturile de insecteCum să identificați mușcăturile de insecte
  » » Cum să omori un scorpion

  © 2011—2020 ertare.com