Cum să omori furnica reginei

Furnicile sunt dăunători enervante care vă pot infecta casa sau grădina. Uciderea numai a celor pe care le puteți vedea nu va ajuta la rezolvarea celei mai mari probleme, care este eliminarea întregii colonii de furnici. Trebuie să ucizi furnica reginei. Cu toate acestea, acest lucru este dificil pentru că este întotdeauna în mlaștină. Pentru ai ucide, trebuie să găsești mânia și să o faci direct, să folosești otravă sau momeală pentru furnici sau să o încerci cu soluții naturale, cum ar fi borax sau apă fierbinte.

pași

Metoda 1
Găsiți originea

Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 1
1
Identificați regina. Poate fi ușor sau dificil să se identifice furnica reginei, în funcție de specie. La unele specii regina este mult mai mare decât celelalte furnici. Cu toate acestea, cel mai simplu mod de a găsi acest lucru este să căutați furnica care are aripi. Regine, la cele mai multe specii, dezvoltă aripi la un moment dat în viața lor.
 • Din moment ce au aripi, puteți vedea unde au fost plasate când le-au pierdut.
 • Obiceiurile din regine au toracele mai lungi (partea de mijloc a corpului) decât alți furnici.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 2
  2
  Găsiți mândria. Trebuie să o găsiți pentru a ucide furnica reginei. Localizarea mușcăturii depinde de tipul de furnică. Unii își fac mângâieri pe lemn sau pe podeaua casei. Alții în vărsare, pe teren pentru vase sau grădini. Unele furnici locuiesc în dealuri mici în jurul grădinii.
 • Nu ucideți furnicile dacă nu știți unde este mormântul. Urmăriți traseul spre el.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 3
  3
  Distruge maimuța pentru a găsi regina. O puteți găsi în mlaștină. Forțați-o afară, distrugeți cumva mânia. Dacă vezi regina furnică, ucide-o.
 • Fii atent atunci când faci asta ca să nu te muste. Nu faceti asta niciodata cu furnici rosii.
 • Metoda 2
  Utilizați metode naturale

  Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 4
  1
  Utilizați apă caldă O modalitate naturala pe care o poti incerca sa o omori pe furnica reginei este sa lasati apa in mlastina. Începeți cu aproximativ 8 litri (2 galoane) apă fiartă. Turnați-le direct în mlaștină. Acest lucru ar trebui să ucidă toate furnicile în drum, inclusiv regina.
  • Nu face asta cu furnici roșii. Dacă, din întâmplare, unele cad pe tine, te poate face rău.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 5
  2
  Utilizați borax. O soluție de borax sau acid boric și ceva dulce ajută la uciderea furnicilor, inclusiv regina. Se amestecă ¾ ceasca de miere de arțar încălzită în cuptorul cu microunde cu ¼ ceasca de borax. Se amestecă până se înmoaie și se amestecă bine. Acest lucru creează un lichid care atrage furnicile adulte. Pentru a face o momeală solidă care ucide larvele, utilizați aceeași porție de zahăr pudră și borax și amestecați până când se amestecă.
 • Puneți picături mari în mijlocul unei urme de furnici, inclusiv pereți, balustrade sau trotuare. Așezați amestecul lichid și solid de-a lungul traseului pe măsură ce vă apropiați de cuib. Dacă există mai multe, faceți-o în fiecare.
 • Nu puneți borax în grădină sau pe pământ. Dacă aveți furnici în grădina dvs., plasați soluția pe ceva pentru a proteja pământul și plantele.
 • Puteți cumpăra borax în supermarketuri sau magazine de îmbunătățire acasă.
 • Boraxul este toxic. Asigurați-vă că nu lăsați această soluție la îndemâna copiilor sau animalelor de companie.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 6
  3
  Încercați amidonul de porumb Amestecul de porumb este o altă metodă naturală pe care o puteți încerca să ucizi furnica reginei. Așezați o linie de amidon de porumb în jurul valorii de mândrie. Antrele o vor transporta înăuntru să o mănânce. Fibra care conține amidonul de porumb umfla furnicile și le ucide, inclusiv pe regină dacă mănâncă amidon de porumb.
 • Acest lucru poate dura puțin, dar este mai eficient și de lungă durată.
 • Metoda 3
  Omoara regina cu substante chimice  Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 7
  1
  Utilizați un insecticid Dacă știți unde este momeala, folosiți un spray de insecticid pentru a ucide furnicile și regina. Citiți eticheta pentru a găsi ingrediente specifice, cum ar fi bifentrin, permetrin sau deltamethrin. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de la litera, deoarece insecticidul este toxic.
  • Asigurați-vă că aveți grijă cu orice pesticid din casa dumneavoastră. Nu lăsați insecticidul la îndemâna copiilor și animalelor de companie.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 8
  2
  Testați cu produse de curățat. În cazul în care apa fierbinte nu ajută, acoperiți mânia cu produse de curățat. Utilizați ceea ce aveți în bucătăria dvs. Încercați-l cu detergent de vase amestecat cu apă fierbinte. Se toarna in mlastina.
 • Dacă doriți ceva mai puternic, turnați un amestec de curățare sau înălbitor.
 • Nu folosiți lucruri precum curățătorii sau înălbitorul în locuri unde copiii sau animalele de companie călătoresc.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 9
  3
  Utilizați momeala pentru furnici. Momeala este un tip de pesticid otrăvit pentru furnici. Aceasta are o substanță dulce amestecată cu otravă. Momeala atrage furnicile și o iau pentru mâncare și o duc la mândrie.
 • Otrava din momeala pentru furnici este luată la mândrie și ingerată de furnici. Dacă un furnic moare și ceilalți îl mănâncă, ei inghesc aceeași otravă. Antcii răspândesc hrana otrăvitoare în colonie, inclusiv regina.
 • Acest lucru poate dura aproximativ trei săptămâni.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 10
  4
  Închiriați un profesionist. Dacă nu puteți ucide furnica reginei și nu puteți elimina furnicile, apelați la un exterminator. Exterminatorii folosesc metode pentru a ucide furnicile și a preveni dăunătorii. Ele pot fi scumpe, deci ar trebui să încercați celelalte metode înainte de a chema pe cineva care să vă ajute.
 • Metoda 4
  Preveniți ca ciuma să nu se întoarcă

  Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 11
  1
  Curățați-vă casa Furnicile sunt atrase de lucruri dulci și dulci. Dacă casa ta este dezordonată sau dacă ai hrană irigată, în special fructe dulci, aceasta va invita o ciumă de furnici. Apa atrage, de asemenea, furnicile, în special în zonele climatice uscate. O casă curată lasă furnici, inclusiv regina, fără nici un motiv să fie acolo în primul rând.
  • Ia-ți timp și curăță-te profund. Verificați sub și în spatele mobilierului. Acordați o atenție deosebită bucătăriei, sala de mese și camerelor pentru copii. Verificați că nu există urme de alimente sau băuturi dulci care ar putea atrage furnici sub frigider, în sertare și pe rafturi.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 12
  2
  Distruge pista. Antreii lasă o urmă de miros, astfel încât alții din același muștar să o urmeze. Curățarea sau chiar ștergerea traseului nu o va elimina. În schimb, utilizați oțet pentru a spăla traseul care duce la mâncare sau la mânia.
 • Imaginea intitulată Kill the Queen Ant Step 13
  3
  Păstrați furnicile departe în mod natural. Dacă doriți să păstrați furnicile departe, încercați soluțiile naturale. Puneți boabele de cafea sub uși și ferestre. De asemenea, puteți pune scorțișoară, eucalipt zdrobit, chile zdrobite, ardei roșu, diatomit sau ulei de camfor în intrările comune ale casei dvs. pentru a vă menține departe furnicile.
 • Așezați usturoiul în dulapuri și rafturi pentru a menține furnicile departe.
 • De asemenea, puteți pune plante naturale în interiorul casei dvs. pentru a respinge furnicile. Menta și levănțică ajută la menținerea lor departe. Plantele reduc pericolele utilizării produselor chimice și împodobesc casa.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să identificați regina albinăCum să identificați regina albină
  Cum să identificați furnici dulgherCum să identificați furnici dulgher
  Cum să identificați furnicileCum să identificați furnicile
  Cum să identificați o furnică reginăCum să identificați o furnică regină
  Cum sa eviti inteparea unei furnici rosiiCum sa eviti inteparea unei furnici rosii
  Cum sa scapi de furnici in bucataria taCum sa scapi de furnici in bucataria ta
  Cum sa scapi de furnici in casa taCum sa scapi de furnici in casa ta
  Cum să oprești o invazie a furnicilorCum să oprești o invazie a furnicilor
  Cum sa elimini furnicile din ghivecele taleCum sa elimini furnicile din ghivecele tale
  Cum să elimini furnicileCum să elimini furnicile
  » » Cum să omori furnica reginei

  © 2011—2020 ertare.com