Cum să păstrați un drum sau un drum rutier sau murdar

După ce ați încercat o mulțime de metode pentru a vă menține un drum lung de pietriș, în sfârșit veți afla care dintre ele funcționează cel mai bine. Întreținerea unei autostrăzi de 1,6 km (1 mile) se face în același mod ca și o autostradă. Practic, o lamă de răzuit va avea grijă de aproximativ 90% din nevoile tale. Citiți detaliile de mai jos:

pași

Imaginea intitulată Menținerea unei unități de murdărie sau pietriș sau a drumului Pasul 1
1
Limitați viteza la intrarea dvs. pentru masina sau drum. Dacă șoferii stau sub 32 km / h (de aici, semnalul de 24 km / h, deoarece toată lumea accelerează), atunci drumul nu va fi umplut "ondulații", lovituri sau, în orice caz, nu se va deteriora la fel de repede ca la cele mai înalte viteze.
 • Imaginea intitulată Menținerea unei unități de murdărie sau pietriș sau a drumului Pasul 2
  2
  Luați un tractor. Tractorul este probabil cel mai important (și cel mai scump) echipament necesar. Încărcătorul frontal este foarte valoros dacă doriți să mutați pietrișul sau murdăria. Poate fi folosit și pentru arătarea zăpezii.
 • Imaginea intitulată Menținerea unei unități de murdărie sau pietriș sau a drumului Pasul 3
  3
  Obțineți o "lamă de răzuire". Este important ca tractorul să aibă suficientă putere pentru a trage racleta selectată. Recomandările, în general, sunt de aproximativ 5 CP pe picior de la lățimea racletei. Puteți face față cu ceva mai puțin decât puterea de putere, atâta timp cât transmisia dvs. este suficient de puternică și încetinită. {Cat Scraper.jpg Versiunea "profesional" - Multe dintre cele mai mici sunt disponibile pentru utilizare în spatele unui tractor mic.}
 • Imaginea intitulată Mențineți unitatea de murdărie sau pietriș sau drumul Pasul 4
  4
  Trebuie să ai un nivel de tragere. O grapă de tracțiune este utilă pentru netezire. Nu veți avea nevoie de ele pentru fiecare sesiune de întreținere, dar este de neprețuit pentru netezirea neregulilor în perioadele uscate. Veți avea timp limitat în ceea ce privește momentul în care puteți lucra pe drum și pe timp, practic, cu excepția cazului în care aveți un echipament la nivel profesional sau o suprafață liberă, va trebui să așteptați ca ploaia sau zăpada să înmoaie suprafața. Grapă poate ajuta în sezonul uscat, dar grapa este cel mai nou instrument.
 • Imaginea intitulată Menținerea unei unități de murdărie sau pietriș sau a drumului Pasul 5


  5
  Utilizați o lamă de nivelare. Lama de nivelare este utilă pentru a muta pietrișul sau murdăria înapoi în centrul drumului. Traficul, aratul de zăpadă și chiar lama răzuitoare tind să deplaseze materialul de pe marginea drumului. Din când în când, dacă controlați lama de nivelare (situată sub un unghi) de-a lungul marginilor drumului, puteți deplasa materialul de margine înapoi spre centrul drumului. Acest lucru va reduce cheltuielile pentru pietriș pentru noul strat. Scoateți știftul pentru a permite ca lama de nivelare să se rotească de-a lungul arborelui tractorului (știftul spate al lamei de nivelare).
 • Imaginea intitulată Menținerea unei unități de murdărie sau pietriș sau a drumului Pasul 6
  6
  Lucrați pe drum sau pe intrarea în mașină. Cu excepția cazului în care suprafața este liberă (pietriș slab sau pământ moale), va trebui probabil să așteptați pentru ceea ce este cunoscut "apos" (umed dupa ploaie, practic). Lama de nivelare poate fi utilizată pentru a readuce pietrișul sau murdăria înapoi în mijlocul drumului, dacă nu aveți mult pietriș sau murdărie pe drumul sau pe drumul dvs., atunci puteți reduce cheltuielile atunci când cumpărați pietrișul.
 • Imaginea intitulată Menținerea unei unități de murdărie sau pietriș sau a drumului Pasul 7
  7
  Folosiți lama de răzuire de pe suprafață. Trecerea lamei răzuitoare va face aproximativ 90% din întreținerea drumului. Țineți dinții în poziție "în sus" și folosiți numai foaia din partea inferioară pentru a răzui suprafața. În funcție de lățimea răzuitorului și de calea dvs., pur și simplu treceți în sus sau în jos pe calea până când întreaga suprafață a fost răzuită. Ce se întâmplă este că racleta va ridica pietrișul și murdăria până când cutia este plină. Apoi, materialul va fi depus din nou pe drum într-un strat uniform. Acest lucru va răsturna punctele înalte și va umple petele scăzute. Fiind prima dată, veți avea nevoie (doresc) să treacă prin suprafața de mai multe ori după ce drumul este neted (relativ) la început, ea va lucra pentru a face o întreținere lunară pentru drumuri cartier foarte călătorit și întreținere trimestrial pentru un drum de acces Va fi bine.
 • Răzuitorul funcționează bine atunci când este pur și simplu să-l aliniați cu suprafața drumului. Aveți posibilitatea să reglați "mușca" la ridicarea sau coborârea stratului superior.
 • sfaturi

  • Pământul este prietenul tău! Obținerea unor murdărie amestecate cu pietriș de piatră va stabiliza suprafața. S-ar putea să existe mai mult praf cu pământul (24 km / h), dar pământul ajută la reducerea menținerii, mai presus de toate, a neregulilor.
  • Pietrișul cumpărat ar trebui să fie " pietriș pentru drum " care pare a fi calcar zdrobit cu un amestec de agregate cu măsuri. Dacă cumpărați pietriș cu măsură, utilizați dimensiunile mai mari (3 cm (1.5") sau ceva de genul asta, deoarece acest lucru încetinește traficul. Majoritatea oamenilor vor prefera mai mult de 2,5 cm (1") sau mai puțin, deoarece este un spațiu mai neted pentru a conduce.
  • Pietrele nu sunt prietenii tăi. În mod ideal, acestea ar fi trebuit să fie eliminate atunci când excavatorul a făcut drumul sau drumul la început. Cele mici nu provoacă o problemă, dar cele mari opresc tractorul sau îndoiesc echipamentul (sau ambele). Dacă aveți pietre mari, scapă de ele sau adăugați suficient pietriș pentru a le acoperi.
  • Va fi necesar să adăugați un strat de pietriș în fiecare an, mai mult sau mai puțin, timp de cel puțin doi ani. Încearcă să fie aproximativ 2,5 cm (1") pe întreaga suprafață (sau cel puțin pe măsură ce materialul nou tinde să se deplaseze spre margini).
  • Când cumpărați pietrișul, asigurați-vă că firma pe care o cumpărați știe că trebuie extinsă pe un drum sau pe o alee de acces. Nu toți șoferii de camioane sunt buni în a face acest lucru. Nu vrei o mulțime de pietriș pe care trebuie să te miști în jur! Chiar și cu un încărcător frontal, nu veți putea deplasa prea mult pietriș.
  • Dacă obțineți un John Deere, obțineți opțiunea hidraulică pentru încărcătorul frontal atunci când o cumpărați, chiar dacă nu primiți încărcătorul, este mult mai puțin costisitor să adăugați un încărcător frontal dacă aveți opțiunea hidraulică preinstalată.
  • Un cârlig cu 3 puncte este foarte valoros pe un tractor. Dacă nu aveți un cârlig de 3 puncte, există răzuitoare etc. cu roți care pot fi folosite cu ATV-uri sau tractoare pur și simplu trăgând un cârlig cu un singur punct.

  avertismente

  • Este întotdeauna necesar să fiți atent când vă aflați în jurul echipamentului. Citiți instrucțiunile.
  • Urmați instrucțiunile!

  Lucruri de care ai nevoie

  • Semne de limită de viteză de 24 km / h
  • Un tractor mic cu o putere de 20 CP sau mai mare, 4 tracțiuni, un cârlig cu trei puncte și un încărcător frontal sunt de dorit
  • Pârghia de racordare în funcție de puterea tractorului. Căutați unul mai mic decât puterea voastră, împărțită la 5
  • Grape cu tractor
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un drum de pietrișCum se face un drum de pietriș
  Cum se face un plug de zăpadă pentru grădinăCum se face un plug de zăpadă pentru grădină
  Cum să evitați distragerile în timpul conduceriiCum să evitați distragerile în timpul conducerii
  Cum se asamblează un echipament de urgență rutier într-un mediu deșertCum se asamblează un echipament de urgență rutier într-un mediu deșert
  Cum să urinați în timp ce călătoriți cu mașinaCum să urinați în timp ce călătoriți cu mașina
  Cum să conduci defensivCum să conduci defensiv
  Cum să conduci în ploaie fără incidentCum să conduci în ploaie fără incident
  Cum să conduci un drum cu taxă în AustraliaCum să conduci un drum cu taxă în Australia
  Cum să transformi o bicicletă montană veche într-o singură vitezăCum să transformi o bicicletă montană veche într-o singură viteză
  Cum să mergi în jurul a trei puncteCum să mergi în jurul a trei puncte
  » » Cum să păstrați un drum sau un drum rutier sau murdar

  © 2011—2020 ertare.com