Cum să țineți cerbul din grădină

Deer sunt creaturi maiestuoase, dar poate fi foarte enervant să încerci să-i ții departe de grădină. Nimic nu distruge frumusetea uimitoare a acestor animale de pădure fugi cu ei de mult ca o gura de tine salvai pentru cină sau de a se vedea că au roase de begonii stem care au fost în căutarea din primăvară fasole verde. Din fericire, există câțiva pași simpli pe care îi puteți lua pentru a vă face șantierul în creștere sau pentru cerb în grădină. Acest lucru variază de la plasarea barierelor fizice și a tacticilor de punere în aplicare pentru a le speria să folosească un element surprinzător, până la creșterea plantelor și pulverizarea repellenților care sunt suficient de eficienți pentru a preveni caprioarele.

pași

Metoda 1
Modificați-vă practicile de plantare

Imaginea intitulată
1
Reduceți cantitatea de plante gustoase pe care o aveți în grădina dvs. Cerbul preferă alimente bogate, bogate în nutrienți, cum ar fi salata verde, fasole, mazare și căpșuni - precum și flori sălbatice, cum ar fi lalele și pansamente. Mai puține dintre aceste specii pe care le aveți în grădina dvs. la un moment dat, cu atât mai puțin probabil este că vor oferi o sărbătoare deosebită unei turme de căprioare. Va fi mai dificil dacă aveți o fermă mare sau o grădină de legume. Cu toate acestea, veți fi în măsură să diminuați probabilitatea ca acestea să vă distrugă culturile dacă rotiți plantele și le recoltați imediat după maturare.
 • Păstrați grădina bine îngrijită. Recoltați fructele și legumele imediat ce acestea se maturizează, astfel încât veți scădea șansele ca ele să le devoreze.
 • Investiga un pic despre tipurile de culturi pe care le prefera cerburile si le planteaza doar 1 sau 2 pe rand.
 • Imagine cu titlul Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 2
  2
  Plantați lângă casa dvs. Cerbul sunt animale prudente și nu se vor apropia mai mult decât este necesar pentru casa ta. Profitați de aceasta și să crească plante lângă casa dvs. atrăgătoare și luminoase, precum și fructe și legume cărnoase. Acestea ar trebui să fie departe de perimetrul exterior al grădinii dvs., unde este foarte probabil ca cerbii să intre. Pentru a ajunge la aceste culturi, căpriorul va trebui să riscă să se apropie de sursa întregului zgomot și de activitate care îi sperie.
 • Tufele cu flori de trandafiri și lalele sunt decorațiuni excelente pentru zona exterioară a casei dvs., unde vor fi mai sigure.
 • Imagine cu titlul Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 3
  3
  Ascunde mirosul unei alimente preferate de cerb cu plante mirositoare. Mirosul este cel mai acut sentiment de cerb, iar cel folosit pentru a localiza surse de hrană. Confuza cerb în căutarea de mâncare gratuită prin ascunderea mirosului plantelor pe care le preferă cu cele mai notorii mirosuri ale speciilor perene și a ierburilor puternice. Usturoiul, ceapa, lavanda si menta sunt optiuni foarte bune pentru a ascunde mirosul de plante vulnerabile si pentru a indeparta bandajele foame.
 • Prin natura, mirosurile și aromele acre resping caprioarele.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 4
  4
  Utilizați cuștile de tomate pentru a vă proteja culturile. Așezați cuștile de roșii metalice pe plante mari (cum ar fi roșiile și fasolea), astfel încât cerbul să aibă mai multă dificultate la atingerea lor. Puteți obține cuști de tomate gata în majoritatea magazinelor de grădină sau le puteți face acasă folosind materiale de bază ieftine. Deschiderile din cușcă sunt prea mici pentru ca cerb să ajungă la plantele din interior - cu toate acestea, acestea sunt suficient de mari pentru a vă permite să udați, să prune și să adunați fructele și legumele cu mâna.
 • Utilizarea cuștilor este recomandată pentru plantele comestibile care cresc în tulpini sau tulpini.
 • Construiți cuștile de tomate simple care sunt potrivite pentru specificațiile dvs. utilizând fire de beton armat.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 5
  5
  Plasați un gard viu sau un gard. O barieră verticală ridicată (cum ar fi un gard sau un hedging cu frunze) poate fi o apărare eficientă împotriva cerbilor, deși mulți oameni le consideră incomode și greu de îngrijit. Doar asigurați-vă că gardul sau gardul de gard sunt suficient de lungi pentru a împiedica cerbul să vadă ce aveți în curtea dvs. Deerii sunt jumperi foarte buni și pot depăși orice barieră care măsoară mai puțin de 2 m (6 ft).
 • Pentru a cultiva un gard viu și pentru ao folosi ca protector, va fi nevoie de răbdare și îngrijire. Cu toate acestea, este probabil o opțiune mai estetică decât închiderea frumosului peisaj cu o structură solidă.
 • Dacă spațiul permite, puteți amplasa un gard dublu sau un gard viu, cu o barieră interioară și exterioară. Acest lucru va face cerbele mai dificil de atins într-un singur salt.
 • Metoda 2
  Utilizați determinative active

  Imagine cu titlul Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 6
  1
  Utilizați un agent de respingere prin pulverizare. Pulverizați plantele vulnerabile din grădina dvs. frecvent cu ajutorul unui produs de curățare de casă, disponibil în mod obișnuit sau comercial. În general, aceste repellente au componente cum ar fi sulful, sărurile de amoniac și capsaicina, care nu-i plac cerbii. Chiar și soiurile de magazin sunt făcute cu ingrediente naturale și nu folosiți substanțe chimice dure care ar putea dăuna dezvoltării plantelor. Pur și simplu pulverizați grădina la intervale de câteva zile.
  • Dacă nu sunteți dispuși să cheltuiți bani pe un produs de repellent comercial, puteți să vă pregătiți cu ouă, usturoi, amoniac sau sos fierbinte amestecat cu apă.
  • Aveți grijă atunci când folosiți repellente pe culturile pe care intenționați să le recoltați și să le mâncați. Compuși cum ar fi capsaicina nu sunt periculoși - totuși, ele pot afecta gustul plantelor comestibile.
 • Imagine cu titlul Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 7
  2
  Instalați aspersoare activate cu mișcare. Cerbul este un animal foarte agitat și poate fi ușor speriat dacă este oferit stimulul potrivit. O strategie foarte eficientă este să instalați o pereche de sprinklere cu mișcare activă la capetele grădinii dvs. sau în locul unde se cerneau de obicei cerbii. Pe măsură ce se apropie, vor primi brusc un curent neașteptat de apă de la pulverizator, ceea ce îi va face să alerge.
 • Instalarea unui sistem de aspersoare activat prin mișcare este o opțiune mai costisitoare - cu toate acestea, se garantează că își va atinge scopul de mai multe ori.
 • În plus față de beneficiile sale disuasive, un pulverizator este, de asemenea, o modalitate convenabilă de a vă asigura că grădina sau curtea interioară primește suficientă apă.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 8


  3
  Produce zgomot pentru a speria căpriorul. Zgomotele puternice și spontane sunt o modalitate sigură de a scăpa de un cerb curios. Puteți apela la generator de zgomot electronic al unui cronometru, un set de clopoței de vânt sau de un simplu oportun aplauze răgușit, în orice caz, caprioara nu va rula nici un risc cu generatoare de zgomot. Chiar lăsând ușa din spate deschisă, astfel încât sunetele de acasă la domiciliu să fie suficiente pentru a descuraja un cerb și pentru al împiedica să se apropie.
 • Generatoarele electronice de zgomot pot fi programate pentru a emite tonuri frecvente care vor sperie cerbii fără a deranja vecinii.
 • Aveți posibilitatea să creați un set de bobine de vânt non-armonice cu cutii de aluminiu sau bucăți de lemn gol.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 9
  4
  Pune niște lumini automate. Căpriorul călătorește, de obicei, în pachete în timpul nopții, pentru a căuta mâncare, pentru a se împerechea și a se juca. Asta înseamnă că ai putea să fugi în grădinile tale rafinate târziu noaptea, când nimeni nu este în jur să le respingă. Din fericire, dacă montați un reflector automat în afara casei dvs. sau al unui alt tip de structură în apropierea grădinii dvs., veți avea grijă de lucru în timpul somnului. Când caprioarele încep să se apropie de arborele de viță-dovleac sau de arbuști de begonii, reflectorul se va activa și intrușii vor alerga să se ascundă.
 • Majoritatea reflectorilor funcționează într-un anumit interval și unghi. Când instalați un reflector, asigurați-vă că acesta este calibrat corespunzător pentru a se activa atunci când detectează mișcarea în zona plantelor care sunt în pericol.
 • Metoda 3
  Implementarea altor măsuri

  Imaginea intitulată Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 10
  1
  Acoperiți plantele și culturile cu plasă. Dacă sunteți foarte îngrijorat de faptul că caprioarele ating plantele pe care le-ați crescut timp de multe săptămâni lungi, puteți împărți parcela cu linia de pescuit sau plasă de plasă. Introduceți 3 sau 4 bastoane în solul din jurul culturii și înfășurați ochiurile de plasă pe partea exterioară a bastoanelor de sus în jos, lăsând doar câteva centimetri (sau centimetri) între fiecare bandă. Acest lucru nu va arăta foarte atractiv, dar își va îndeplini funcția și va fi ieftin. Ideea seamănă cu păstrarea inaccesibilă a plantelor individuale cu cuștile de tomate - totuși, vă va permite să închideți o zonă mai mare.
  • Linia de pescuit este suficient de subțire pentru a nu arăta oribil sau pentru a vă acoperi plantele și va fi de ajuns pentru a descuraja cerbul și a împiedica încercarea de a intra.
  • Chiar dacă cerbii sunt foarte buni la alergare și sărituri, nu sunt foarte buni la intrarea și lăsarea spațiilor strâmte.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deerul dintr-o grădină Pasul 11
  2
  Ia un câine Deer sunt întotdeauna precaut de prădători, și în timp ce este puțin probabil ca un caine de companie medie ataca un cerb se întâmplă, în cazul în care o vede și aude, acest lucru ar putea fi suficient pentru a menține controlul asupra unui cerb tulbure. Câine de urină, de asemenea, funcționează ca un repelent natural, deoarece cerb poate diferenția mirosul de urina altor ierbivore inofensive, și indică faptul că ar putea exista o competiție între prădători din apropiere. Ia-ți câinele să se ușureze în vecinătatea grădinii tale și să-l lași să alerge în jurul ei și să observe cum se diminuează incidentele disparițiilor misterioase ale vegetației.
 • Umblați câinele în perimetrul curții sau grădinii dvs. pentru a marca locul cu aroma.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 12
  3
  Plasați o statuie ca o tactică pentru a speria. Plasați o sperietoare, o statuie sau o altă formă mare ca un element nou în grădina dvs. Ei nu vor putea să se miște sau să facă nici un zgomot, dar frica de necunoscut va împiedica căprioara să facă ceva. Cu cât este mai realistă statuia, cu atât este mai probabil să fii convingător. Plasați statuia pe marginea exterioară a proprietății, pentru a descuraja cerbul și a împiedica avansarea.
 • Dacă acoperiți statuia cu haine vechi care se mișcă cu vântul vântului, aceasta poate fi asemănătoare cu mișcarea.
 • Deer nu sunt foarte pricepuți, dar învață prin observarea comportamentului. Nimic nu garantează că un element imobil în grădină va conduce cerbul pentru totdeauna.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deer dintr-o grădină Pasul 13
  4
  Petreceți ceva timp în grădina dvs. Prezența oamenilor este una dintre cele mai bune descurajatoare pentru căprioare care mănâncă culturile. Doar petreceți ceva timp departe de casă în grădină în fiecare zi și ieșiți câteva minute pe timp de noapte. Fă-i să te vadă și să te audă. Cerbul sunt animale reactive care se pot adapta. Când evaluați instinctiv pericolul unui loc cu alimente disponibile, aparențele dvs. constante pot fi suficiente pentru a le ține departe.
 • Atunci când oamenii vorbesc cu voce tare, de obicei, acest lucru este suficient pentru a alunga cerbul.
 • Ar trebui să faceți o plimbare în jurul grădinii dvs. cât mai aproape de punctul de intrare a cerbului, astfel încât să vă maximizați șansele de a fi detectate.
 • sfaturi

  • Unii oameni spun că au succes prin a lăsa tunsori sau bare de săpun sau deodorant în grădina lor. Cerbul asociază aceste apariții și mirosurile necunoscute cu alte creaturi care ar putea fi în apropiere.
  • Utilizați oglinzi, fântâni japoneze de bambus cu apă și alte elemente de grădină mici, ca modalități de a sperie cerbi înainte de a investi banii în soluții mai complexe.
  • Dacă nu sunteți o persoană modestă, vă puteți relaxa ocazional în aer liber, lângă grădină. Urina umană respinge și cerbul și îi va ține departe.

  avertismente

  • Nu pulverizați otrăvuri pe flori sau culturi comestibile pentru a împiedica caprioarele să le mănânce. Nu numai că acest lucru este deseori rău pentru plante, ci și pentru că tu și cei dragi ai dvs. riscați să vă îmbolnăviți.

  Lucruri de care ai nevoie

  • spray repellent de origine sau vânzare comercială
  • (pentru a ascunde mirosurile de plante care doresc cerb)
  • mișcări activate
  • reflectoare automate
  • generatoare de zgomot
  • statui, sperietori sau alte elemente de grădină
  • plasă sau linie de pescuit pentru a proteja plantele
  • urină de oameni sau de animale
  • prezența fizică
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a atrage cerbCum de a atrage cerb
  Cum de a hrăni cerbiiCum de a hrăni cerbii
  Cum să plasați o margine de gazonCum să plasați o margine de gazon
  Cum de a construi o grădină permaculturaCum de a construi o grădină permacultura
  Cum să crești o grădină indigenă australianăCum să crești o grădină indigenă australiană
  Cum să crească legumele în timpul primăveriiCum să crească legumele în timpul primăverii
  Cum sa scapi de melci de gradinaCum sa scapi de melci de gradina
  Cum să scapi de cerbCum să scapi de cerb
  Cum să elimini buruienile în grădinăCum să elimini buruienile în grădină
  Cum sa alegi flori pentru o gradinaCum sa alegi flori pentru o gradina
  » » Cum să țineți cerbul din grădină

  © 2011—2020 ertare.com