Cum să mențineți un cazan de gaz natural rezidențial

Acest manual de instrucțiuni simplu și simplu este direcționat dacă ceea ce doriți este să vă mențineți în mod corespunzător sistemul de cazan și ventilația gazului. Orice întrebare pe care o găsiți dincolo de scopul acestui manual trebuie adresată unui tehnician profesionist calificat și autorizat în mod corespunzător în domeniul încălzirii și aerului condiționat.

pași

Imaginea intitulată
1
Opriți energia electrică a cazanului cu întrerupătorul care trebuie să fie în el sau în apropierea acestuia.
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsiți accesul la filtru.
 • Imaginea intitulată
  3
  Deschideți accesul la filtru și scoateți-l.
 • Imaginea intitulată Menținerea unei furnale rezidențiale cu gaz natural Pasul 4
  4
  Dacă nu ați făcut acest lucru înainte, uitați-vă la dimensiunea filtrului și notați dimensiunea și tipul în cazan sau în apropierea accesului la filtru cu un marcator permanent.
 • Imaginea intitulată
  5
  Schimbați filtrul cazanului la fiecare trei luni dacă filtrul dvs. este îndoit sau poliester sau lunar dacă este din fibră de sticlă. De asemenea, trebuie să o schimbați lunar dacă există fumători sau animale de companie în casă, indiferent de tipul de filtru pe care îl utilizați.
 • Imaginea intitulată Menținerea unei furnale rezidențiale cu gaz natural Pasul 6
  6
  Dacă filtrul se află în compartimentul suflantei cazanului, aspirați praful și murdăria care s-au acumulat cu ajutorul unui dispozitiv de prindere cu perie de vid. Aveți grijă să nu deteriorați cablurile care pot apărea în interiorul acestui compartiment.
 • Imaginea intitulată
  7


  Puneți filtrul utilizat în interiorul unei pungi pentru a împiedica praful să intre din nou acasă și aruncați punga în coșul de gunoi, fără ao recicla.
 • Imaginea intitulată
  8
  Puneți noul filtru în interiorul compartimentului și asigurați-vă că ați îndepărtat toate împachetările filtrului.
 • Imaginea intitulată
  9
  Închideți accesul la filtru și verificați dacă șuruburile și șuruburile care îl fixează sunt în poziție.
 • Imaginea intitulată
  10
  Porniți comutatorul de alimentare sau întreruptorul.
 • Imaginea intitulată
  11
  Dacă boilerul nu funcționează, îl puteți încerca prin creșterea temperaturii în comanda termostatului.
 • Imaginea intitulată
  12
  Dacă ați pornit termostatul, asigurați-vă că îl reconfigurați așa cum a fost la început.
 • sfaturi

  • Filtrele oferă o altă capacitate de filtrare. Cu cât este mai mare capacitatea, cu atât mai curată va fi aerul din casă, deși costul filtrului va fi mai mare.
  • Verificați direcția pe care se îndreaptă săgeata de pe partea laterală a cazanului atunci când o scoateți astfel încât să puteți plasa noul filtru în aceeași poziție.
  • Când porniți boilerul, trebuie să așteptați un moment pentru ca acesta să pornească și suflanta să înceapă să funcționeze. Cele mai actuale modele durează între 30 și 90 de secunde, în timp ce modelele mai vechi se vor aprinde cu suflanta după ce schimbătorul de căldură sa încălzit.
  • Puteți cumpăra filtre la magazinul de hardware, magazinul de aprovizionare la domiciliu sau supermarketul local.
  • În mod obișnuit, accesul la filtru este localizat în interiorul compartimentului suflantei cazanului sau în conducta de aer de retur (conductă care intră direct în compartimentul suflantei) a cazanului.
  • Uneori, panourile electrice nu sunt identificate în mod corespunzător și, prin urmare, trebuie să plaseze cazanul prin oprirea întreruptoare, unul câte unul în timp ce cineva în apropierea cazanului vă anunță deja oprit.
  • Dacă nu găsiți comutatorul în cazan sau în apropierea acestuia, opriți alimentarea de la comutatorul de întrerupător aflat pe panoul electric al casei dumneavoastră. Puteți identifica panoul întrerupătorului cu cuvintele "boiler" sau "încălzire".

  avertismente

  • Dacă nu schimbați în mod regulat filtrul cazanului, calitatea aerului din locuință va scădea, precum și durata de viață a cazanului. Dacă aveți aer condiționat central, praful nefiltrat și alte resturi vor bloca bobina de răcire de-a lungul timpului, ceea ce va determina curățarea costisitoare, repararea și înlocuirea parțială sau totală a sistemului dvs. de încălzire și de aer condiționat.
  • [1]ATENȚIE Cazanele conțin componente mobile, circuite electrice de joasă tensiune (24 volți) și de tensiune ridicată (120 până la 240 de volți) și de a folosi combustibili INFLAMABIL Pe baza hidrocarburilor (gaz natural, combustibil lichid și propan), este important să deconectați energia de la cazan. Înainte de efectuarea oricăror lucrări de întreținere, fiți foarte atenți atunci când deschideți boilerul și rețineți că ați deconectat alimentarea, că ventilatorul sa oprit în mișcare și că arzătoarele și demarorul sunt oprite.
  • Dacă nu vă simțiți bine să vă manipulați boilerul, chiar dacă schimbați filtrul, apelați la o companie de întreținere a încălzirii și aerului condiționat recunoscut și calificat Vă pot ajuta cu acest serviciu.
  • PERICOL DE EXPLOZIE! Dacă mirosi gaz provenit de la cazan sau în casa ta, nu folosiți nici un dispozitiv electric (comutatoare, telefoane mobile, calculatoare, aparate etc.) și Scoateți-i pe toți din casă!. Dacă aveți o cheie la îndemână, închideți cheia de gaz în afara casei dvs. și apelați compania de gaz și / sau serviciul de urgență (911) din casa vecinului. Nu utilizați telefonul mobil în apropierea casei dvs.
  • PERICOL DE INCENDIU ȘI EXPLOZIE! Niciodată almaces materiale inflamabile (lemn, carton sau hârtie), lichide explozive (benzină și solvenți) și soluții de curățare sau pulberi în același loc, care este cazan sau apă încălzitor ca aceste produse sau materiale pot provoca arderea. În același mod, gazele emise de substanțele chimice stocate în camera menționată pot deteriora schimbătoarele de căldură ale cazanului sau încălzitorului de apă dacă nu sunt amplasate într-un loc ventilat în casă.
  • [2][3]ÎNCĂRCARE CU MONOXID DE CARBON! Dacă tu sau cineva din familia ta se simt greață, dureri de cap, vărsături sau dificultăți de respirație fără nici un motiv aparent, ieși din casă și a apela la serviciile de urgență și compania de gaze și să reintre în casă până locul nu a fost verificat și curățat de către profesioniștii autorizați cu echipamentul corespunzător. Probabil vă confruntați cu intoxicație cu monoxid de carbon din cauza unei scurgeri în schimbătorul de căldură sau cazan pe canalul invers cazan de fum sau apă curentă de încălzire.

  Lucruri de care ai nevoie

  • În funcție de instalația și de tipul de boiler pe care îl aveți în casă, este posibil să aveți nevoie de un cap plat, o șurubelniță hexagonală Phillips sau 1/4 pentru a elimina filtrul. In general, filtrul poate fi îndepărtat prin alunecarea unei foi de metal ușă sau o ușă securizată prin șuruburi striate, încuia sau pur și simplu se poate deschide prin ridicarea și îndepărtarea panoului (de obicei găsite în cazan)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți un filtru în GmailCum să ștergeți un filtru în Gmail
  Cum să filtrați produsele în calendarul rezervărilor WebReservCum să filtrați produsele în calendarul rezervărilor WebReserv
  Cum se face un cazan în MinecraftCum se face un cazan în Minecraft
  Cum se face un `ExpoDisc` cu un filtru de cafeaCum se face un `ExpoDisc` cu un filtru de cafea
  Cum să gătești ouă amestecate într-o bain-marieCum să gătești ouă amestecate într-o bain-marie
  Cum sa faci taitei ramen folosind o cafetieraCum sa faci taitei ramen folosind o cafetiera
  Cum să curățați apa turbidă din rezervorul de peșteCum să curățați apa turbidă din rezervorul de pește
  Cum se aspiră și se spală un filtru de piscinăCum se aspiră și se spală un filtru de piscină
  Cum sa alegi un filtru de apa pentru casaCum sa alegi un filtru de apa pentru casa
  Cum să aprinzi un pilotCum să aprinzi un pilot
  » » Cum să mențineți un cazan de gaz natural rezidențial

  © 2011—2020 ertare.com