Cum să mențină un futon japonez

În Japonia, futonurile sunt diferite de cele din alte țări. Ele nu sunt folosite în baze, sunt așezate direct pe podea și salvate în timpul zilei pentru a economisi spațiu. Ele sunt mai voluminoase decât paturile și sunt preferate peste saltelele cu aer, care tind să se dezumfle. Deoarece futonii japonezi au o compoziție diferită și sunt plasați pe podea sau într-un dulap, necesită mai multă întreținere. Dacă dormiți pentru prima dată pe un futon japonez, trebuie să învățați să aveți grijă de el.

pași

Futon_916.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Futon_916
1
Poziționați futonul corespunzător. futons japoneze, uneori, vin într-un set care include Matto (spuma pad), shikibuton (futon), Mufu (foi), kakebuton (pilotă) și Makura (pernă). Mai întâi placa de spumă, urmată de foaia inferioară, futonul și altă foaie pe care doriți să o adăugați. Dacă intenționați să utilizați quiltul, utilizați capacul care vine cu el.
 • Futon_859.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Futon_859
  2
  Fold-ul futon atunci când nu este folosit. Lăsând futon-ul în aer liber în timpul zilei poate cauza mucegaiul sau acarienii să crească sub el. Tocul futon și tamponul trebuie să se îndoaie în trei (asigurându-vă că numai partea inferioară atinge podeaua în timp ce îl pliați) și plasați-o în dulapul sau colțul camerei. Plăcile sunt pliate în 4 și așezate pe partea superioară a futonului pliat, iar perna se ridică peste tot.
 • Futon_272.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Futon_272
  3
  Aeronați futonul ori de câte ori este posibil. Ascultați-l la soare în timpul zilei și când vremea este uscată. De asemenea, aerul proaspăt îl va păstra de la miros urât.


 • Futon_550.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Futon_550
  4
  Păstrați podeaua curată. Futonii sunt utilizați pe podeaua tatami, care este mai moale decât pardoselile normale. Asigurați-vă, de asemenea, că nu faceți pas în această cameră cu încălțămintea dvs. și vă descurcați adesea.
 • 5
  Spălați foile și căptușeala cu tot ce aveți nevoie. Desi practica este neobisnuita, futonul poate fi spalat daca aveti o masina mare si un uscator egal, sau agatati-l sa se usuce. Puteți, de asemenea, să luați-o la un curățător chimic, doar apelați și asigurați-vă că vă spălați futons primul.
 • sfaturi

  • Dacă doriți, puteți pulveriza futonul cu un spray de esențe, dar asigurați-vă că este sigur pentru țesături. Aceasta nu este o practică standard - dacă urmați pașii de mai sus, futonul nu are nevoie de nimic.
  Futon_116.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Futon_116
  Există mai multe seturi diferite pentru fiecare stație.
 • Împingerea futonului în timpul zilei vă oferă spațiu suplimentar în camera dvs. de zi în timpul zilei.
 • Dacă sunteți un vizitator, împăturiți-vă futonul dimineața. Cu toate acestea, dacă stați într-un hotel, servitoarea o va face pentru dvs. dimineața și o va returna după-amiaza.
 • Dacă locuiți într-o zonă deosebit de umedă, puteți beneficia de pachete de cristale desicante proiectate să le plasați sub futon. Așezați-le sub tamponul de spumă sau între podea și futon. Asigurați-vă că le înlocuiți când devin gel.
 • Dacă alegeți să vă spălați futonul, lăsați-l să se usuce agățat, luați în considerare că va dura câteva zile să se usuce. Deci, trebuie să ai ceva în plus să dormi.
 • avertismente

  • Observați vremea în timp ce difuzați futonul. Dacă plouă, vei rămâne fără pat timp de câteva zile. Dacă se întunecă înainte de a vă pune futonul, poate fi umed și va fi inconfortabil să dormiți pe el.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci Kabobs curcan in stil japonezCum sa faci Kabobs curcan in stil japonez
  Cum să comandați într-un restaurant japonezCum să comandați într-un restaurant japonez
  Cum sa faci un pat pentru pisica taCum sa faci un pat pentru pisica ta
  Cum să dormi pe podeaCum să dormi pe podea
  Cum să dorm într-un fotoliuCum să dorm într-un fotoliu
  Cum să vă întindeți spatele cu o rolă de spumăCum să vă întindeți spatele cu o rolă de spumă
  Cum să dai foliiCum să dai folii
  Cum să elimini gândaci japoneziCum să elimini gândaci japonezi
  Cum se face un arbore japonez de arbori bonsaiCum se face un arbore japonez de arbori bonsai
  Cum să cureți o salteaCum să cureți o saltea
  » » Cum să mențină un futon japonez

  © 2011—2020 ertare.com