Cum să păstrați o toaletă curată

Păstrarea unei toalete curate este o necesitate pentru sănătatea ta și pentru familia ta. Bacteriile din toalete pot provoca rotavirus, o infecție care poate duce la vărsături și diaree severă. Menținerea unei toalete curate nu este doar mai bună pentru sănătatea dvs., ci și pentru vizitatori. Deși nu este recomandat să utilizați înălbitor în majoritatea toaletelor deoarece poate eroda finisajul, există multe alte produse utile pentru curățarea și întreținerea toaletei. Odată ce este curat, este nevoie doar de un efort minim pentru ao menține până când o puteți curăța din nou. Iată câteva sugestii despre cum să păstrați o toaletă curată.

pași

Metoda 1
Curăță în interiorul cupei

1
Adăugați un detergent pentru toaletă sau alt produs de curățenie pentru uz casnic în interiorul cupei și sub jantă, apoi lăsați-l să funcționeze timp de câteva minute. Există multe produse disponibile care se lipesc de laturile paharului în loc să cadă rapid în jos.
 • Limitați cupa interioară cu o perie de toaletă până când este curată.
Imagine cu titlul Mențineți o toaletă curată Pasul 1Bullet1
 • 2
  Sprângeți bicarbonatul de sodiu în jurul tuturor paharelor interioare pentru o curățare mai naturală și mai nechemică. Lăsați-o să funcționeze timp de aproximativ 5 minute și apoi curățați cupa cu o perie de toaletă.
 • Bicarbonatul de sodiu este un material ieftin, netoxic și natural care este eficient în curățarea și înălbirea fără substanțe chimice nocive. Aceasta este o opțiune mai sigură pentru casele cu câini care pot bea din ceașcă sau cu copii care învață să meargă la baie, care ating deseori toaleta.
 • Metoda 2
  Curăță din ceașcă

  1
  Sprayați un produs de curățat în casă în jurul toaletei, a capacului și a scaunului și apoi curățați-l cu un prosop de hârtie sau o cârpă curată. Când terminați, ștergeți podeaua în jurul bazei toaletei pentru a colecta excesul de pulverizare și pentru a împiedica alunecarea unei persoane.
 • 2
  Ștergeți în afară castronul, capacul și scaunul cu șervețele de dezinfectare pre-umezite.


 • 3
  Se amestecă o soluție de părți egale de apă și oțet într-o sticlă de pulverizare. Pulverizați exteriorul cupei, capacului și scaunului cu soluția pentru o curățare mai naturală și nechemică. Apoi, curățați toate piesele cu un prosop de hârtie sau o cârpă curată.
 • Oțetul este un produs netoxic eficient pentru a elimina majoritatea mucegaiurilor, bacteriilor și germenilor. Aceasta este o opțiune mai sigură pentru casele cu câini care pot bea din ceașcă sau cu copii care învață să meargă la baie, care ating deseori toaleta.
 • Metoda 3
  Păstrați o ceașcă curată

  1
  Utilizați o soluție de 1 parte apă și 1 parte oțet. Se pulverizează zilnic și în interior paharul. Puneți o cârpă în afară, dar lăsați soluția să continue să funcționeze în ceașcă interioară până la următoarea descărcare.
 • Imaginea cu titlul Mențineți o toaletă curată Pasul 7
  2
  Păstrați șervețelele dezinfectante umezite la îndemână și folosiți-le pentru a curăța ziarul în fiecare zi. Acest lucru va ajuta la curățarea toaletei între curățările obișnuite.
 • 3
  Încercați produsele care sunt atașate de partea cepului care curăță apa cu fiecare descărcare.
 • Imaginea cu titlul Mențineți o toaletă curată Pasul 9
  4
  Utilizați produse în formă de pilule care stau în rezervorul de toaletă și curățați apa cu fiecare spălare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să urinați fără să atingeți toaletaCum să urinați fără să atingeți toaleta
  Cum să fixați o toaletă înfundatăCum să fixați o toaletă înfundată
  Modificarea vanei de spălare a toaleteiModificarea vanei de spălare a toaletei
  Cum să desfaceți o toaletă fără un pistonCum să desfaceți o toaletă fără un piston
  Cum să dezinfectați o toaletă publicăCum să dezinfectați o toaletă publică
  Cum să desfaceți o toaletăCum să desfaceți o toaletă
  Cum să desfaceți o toaletă cu un burghiuCum să desfaceți o toaletă cu un burghiu
  Cum se detectează scurgeri în toaletăCum se detectează scurgeri în toaletă
  Cum să opriți transpirația unui rezervor de toaletăCum să opriți transpirația unui rezervor de toaletă
  Cum să fixați o balama în toaletăCum să fixați o balama în toaletă
  » » Cum să păstrați o toaletă curată

  © 2011—2020 ertare.com