Cum să vă păstrați ordinea în cameră

Încercați uneori să vă înecați în toată agitația din camera voastră? Te-ai saturat sa treci prin toate hainele pentru a gasi o hainuta? Și după aceea nu ești sigur dacă e curat? Dacă vreți un antidot față de acest rău, citiți mai departe!

pași

Partea 1
Curata camera

Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 1
1
Deviți puțin și evaluați spațiul. Care sunt cele trei lucruri pe care le puteți face acum, care vor face ca camera dvs. să arate mai puțin dezordonată și să se simtă mai bine în ea? Vrei să-ți comandi garderoba? Există o grămadă de haine murdare și curățați hainele în colț? Sunt toate jocurile video situate pe podea? Aceste trei lucruri vă vor face să faceți cele mai multe progrese și vă veți menține motivat să terminați ordonarea întregii camere.
 • De asemenea, vă recomandăm să țineți cont de timpul pe care îl aveți la dispoziție. Dacă aveți doar o jumătate de oră, dedicați zece minute fiecărei sarcini. Dacă aveți toată ziua, puteți face o curățare profundă. Cu termenul limită, cel mai bine ar fi să aveți grijă de fiecare sarcină, astfel încât să credeți că ați făcut multe eforturi mici pentru a avansa.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 2
  2
  Salvați-vă hainele Curățați hainele ar trebui să fie atârnate într-un dulap sau dulap, sau pliate în sertare, nu arunca totul la pat! Există mai mulți factori Cum să organizați hainele și vă vom prezenta câteva:
 • Hainele pe care le folosiți cel mai mult ar trebui să fie cel mai ușor de accesat. Deci nu vei trece prin Toate hainele în fiecare zi încercând să găsiți hainele pe care doriți să le purtați.
 • Luați în considerare și posibilitatea de a vă organiza hainele după culoare, sezon. Acest lucru va facilita găsirea și veți ști exact unde să căutați.
 • Vom încerca mai multe despre stocarea mai târziu, dar de îndată ce dulapul sau dulapul, încercați să utilizați tot spațiul. Puneți rafturile deasupra sau dedesubtul tijei dulapului, cumpărați niște cutii și le strângeți.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 3
  3
  Organizați-vă cărțile și alte obiecte mici. Poate că în fiecare zi luați o grămadă de lucruri din locul dvs. și în timp ce zilele trec, făcând acest lucru ar putea lăsa o mizerie mare. Ia-ți o clipă să iei tot ce folosești frecvent și să-l organizezi într-un loc pe masă sau într-un raft ușor de acces, care este un spațiu special pentru aceste obiecte în special. Data viitoare când aveți nevoie de ea, veți lua-o și o puteți pune exact acolo unde ați găsit-o.
 • Decideți cum doriți să vă organizați cărțile. Dacă citiți frecvent și chiar dacă nu faceți acest lucru, ar trebui să le păstrați organizați. Puteți să le organizați în ordinea priorității, categoriei și apoi în ordine alfabetică.
 • Vă recomandăm să dezvoltați un sistem, un model mental pentru camera dvs. Dacă știți că anumite cărți, de exemplu, merg într-un anumit loc, data viitoare când intrați în camera dvs., în loc să aruncați totul pe podea, veți merge direct la locul în care aparține.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 4
  4
  Organizați articole de toaletă. Separați și depozitați machiajul și alte articole pe care le utilizați numai pentru ocazii speciale pe care le utilizați zilnic. Puteți stoca produsele pe care nu le folosiți în baie sau într-o cutie din dulap. Apoi, aruncați lucrurile deteriorate, rupte sau nedorite pe care le cunoașteți că nu le veți folosi, deoarece acestea vor ocupa doar spațiu inutil.
 • De multe ori, aceste lucruri sunt stocate într-un loc nevăzut. Păstrați-le într-un container special, sub pat sau chiar în dulapul pentru paturi.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 5
  5
  Organizează zona calculatoarelor, jocurilor video și sistemelor de divertisment. Când terminați jocurile video, puneți-le în căptușeală, înfășurați cablurile și păstrați toate echipamentele. În ceea ce privește calculatorul, lăsați-l pe birou, dar organizați lucrurile în jurul acestuia. Salvați notebook-urile, manualele, materialele de scris și orice altceva în sertare sau aliniați-le bine în colț.
 • Luați o clipă și gândiți-vă la ceea ce nu aveți nevoie de la biroul dvs. Ce nu folosiți niciodată? Puteți fi mai productiv pe biroul dvs. dacă nu este aglomerat de lucruri.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 6
  6
  Nu ai mâncare în camera ta! Dacă nu intenționați să faceți un experiment științific pentru a atrage muște, păstrați alimente și mâncăruri murdare departe de camera dvs. Ei arata foarte rau, pot face o mizerie, atrag insecte si, uneori, rozatoare mici, De asemenea, vă va face ca camera dvs. să miroasă rău.
 • Dacă aveți obiceiul de a mânca în camera dvs., asigurați-vă că aveți un depozit cu acces ușor. În acest fel, nimic nu va ajunge pe podea uitat de săptămâni, ceea ce ar putea genera un dezastru. Mai degrabă, o puteți arunca imediat.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 7
  7
  Dacă aveți de gând să faceți o curățare profundă, praf, mop sau aspirați camera. Vrei ca camera ta să fie curată și strălucitoare? Dacă aveți un covor, aspirați podeaua. Este lemn sau țiglă? Sweep și mopuri. De asemenea, ștergeți o cârpă umedă cu un detergent multifuncțional pe suprafețe pentru a elimina praful și resturile. Luați un freshener de cameră bine mirositor și asta este!
 • Nu toate curatatoarele sunt sigure pentru toate suprafetele. Citiți mai întâi eticheta pentru a vă asigura că utilizați cea potrivită pentru lucrurile din camera dvs.
 • Partea 2
  Faceți o întreținere zilnică

  Imaginea intitulată Păstrați-vă camera organizată Pasul 8
  1
  Faceți-vă patul. Acum că camera ta este curată, ar trebui să o ții așa. Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți face în fiecare zi (sau aproape în fiecare zi) este să vă faceți patul astfel încât acesta să continue să aibă o vibrație de curățare. Va dura doar câteva minute și veți schimba întreaga atmosferă a camerei dvs.
  • Pentru înregistrare, puteți, de asemenea, să reușiți să nu o faceți cu totul. Doar reparați călca (sau ceea ce înregistrați), amestecați pernele și nimeni nu va observa.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 9


  2
  Ridicați hainele și organizați-vă pantofii. Un alt mod de a ne mânui rapid în camerele noastre este când ne aruncăm hainele pe podea când încercăm noi haine sau cea pe care o vom purta pentru o zi. Pentru a preveni formarea unui munte de îmbrăcăminte, faceți-o în fiecare zi. Dacă sunt doar câteva piese de îmbrăcăminte, va fi o chestiune de secunde.
 • Poate poți purta una sau două perechi de pantofi pe zi. În loc să-i aruncați acolo și să vă gândiți unde sunt, puneți-i în locul lor. În mod ideal, faceți-o într-un suport pentru pantofi sau în altă zonă specifică.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 10
  3
  Depozitați imediat hainele. Cât de ușor este să scoateți toate hainele curate, să o aruncați pe pat și apoi? Prea ușor Din nefericire, atunci vei termina cu o altă grămadă de haine și da, este curată, dar va fi încrețită. Nu cădeți în lene și păstrați-l imediat ce ieșiți din uscător. Veți vedea că veți fi bucuroși să o faceți.
 • Reiteream, asigurați-vă că păstrați-o așa cum doriți, nu doar salvați-o împreună pentru a nu o vedea. Dulapul dvs. trebuie să fie la fel de organizat ca și camera dvs.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 11
  4
  Luați cinci minute pentru a colecta toate lucrurile pe care le utilizați. În fiecare zi puteți lua câteva lucruri: una sau două cărți, unele articole de toaletă, lucrări, jocuri video, machiaj etc. Luați o secundă pentru a pune tot ceea ce ați folosit în acea zi în locul său, chiar dacă aveți nevoie de ea a doua zi.
 • Deși dacă aveți nevoie de ea a doua zi, este posibil să nu fiți așa de greu pentru dvs. Doar puneți lucrurile într-un loc ușor accesibil și luați-le când este necesar. Cel mai sigur lucru este să le pui pe un raft la o înălțime medie.
 • Partea 3
  Faceți-o mai ușoară

  Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 12
  1
  Cumpărați niște articole de depozitare frumoase. Dacă nu aveți o modalitate de a vă stoca lucrurile, va fi destul de dificil să organizați orice cameră. Pentru a vă încuraja să vă organizați, cumpărați niște articole pentru a stoca lucruri care vă plac și care nu vă deranjează la vedere. Unele cutii colorate, unele rafturi, un suport pentru pantofi, un suport pentru prosoape și un organizator de dulapuri vor face minuni. Când utilizați spațiul pe care îl aveți, camera dvs. se va extinde și ar arăta mult mai mare.
  • Încercați să fiți creativi dacă nu doriți să mergeți la magazin. Obiectele cilindrice, cum ar fi un covor de yoga, pot fi plasate într-un suport pentru umbrele. Puteți utiliza cutiile cadou pentru a păstra unele trinkets. Ce ai acolo care ar putea fi folosită?
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 13
  2
  Utilizați lucruri multifuncționale Să spunem că o să cumperi o masă mică. Acest lucru nu ar trebui să fie orice masă, dar una cu sertare încorporate. Căutați lucruri care au o funcție dublă, deoarece, pe lângă îndeplinirea scopului lor, acestea vor fi de asemenea bune pentru a stoca lucruri.
 • Un alt exemplu este cadrul patului. Dacă ridicați patul de pe podea, dintr-o dată veți avea mult spațiu pentru a stoca lucrurile sub el și veți împiedica obiectele mari să preia spațiu în încăpere.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 14
  3
  Păstrați lucrurile pe care le utilizați cel mai puțin din punctul dvs. de vedere. Dacă aveți câteva lucruri în fața dvs. și nu știți cum să le organizați (fie haine, fie jocuri video), încercați să aveți tot ce folosiți frecvent la nivelul mâinilor sau al ochilor. Totul nu-l folosiți, îl puteți păstra pe podea deasupra capului sau deasupra capului. În acest fel, veți păstra aceste zone organizate, pentru că rareori le veți atinge și vă va fi mai ușor să găsiți ceea ce aveți nevoie.
 • Pentru a face acest lucru, poate fi necesar să vă verificați întreaga dulap sau bibliotecă. În acest caz, faceți-o. Când ați terminat, veți fi bucuroși că ați făcut-o și dulapul sau raftul va arăta ca nou.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă camera organizată Pasul 15
  4
  Etichetați elementele de stocare. Odată ce dulapul și camera sunt organizate, va fi surprinzător de ușor să te întorci în mizeria anterioară. O metodă bună pentru a menține ordinea mai ușoară este etichetarea cutiilor și a elementelor de stocare. Apoi, când aveți ceva ce nu vă amintiți de unde să-l puneți, etichetele vă vor aminti.
 • Alegeți etichete care se combină cu atmosfera camerei dvs. Puteți să le imprimați acasă sau să le cumpărați deja produse din magazin. Denumiți-le cu un marker permanent, salvați-le și camera dvs. va fi în ordine perfectă.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că faceți patul în fiecare dimineață! Ați putea face un obicei sau, de exemplu, ați putea face curățarea duminica, dacă nu aveți timp în timpul săptămânii.
  • Imaginați-vă cum vreți să vedeți camera dvs. de vis și puneți tot timpul și efortul necesar.
  • Asigurați-vă că salonul este organizat astfel încât să știți unde să găsiți totul.
  • Donați lucrurile pe care nu le mai folosiți.
  • Dacă împărțiți camera, cereți ca o parte din cameră să fie a ta și cealaltă parte a surorii sau fratelui tău. Asigurați-vă partea ta cât vrei!
  • Dacă ați terminat de citit, alegeți o carte și salvați-o pe ceilalți pentru un timp.
  • Puneți niște note în care le puteți vedea pentru a vă reaminti să faceți curățenia.
  • Când trebuie să aruncați lucrurile departe, priviți-le din punctul de vedere al unui bun prieten, pentru că punctul dvs. de vedere nu va vrea să arunce nimic.
  • Încercați să ascultați muzică instrumentală plină de viață în timp ce efectuați curățarea.
  • Nu lăsați nimic să cadă la pământ. Totul are locul ei: rucsacul, dulapul sau gunoi sau reciclarea în garaj.
  • Înlăturați întotdeauna lucrurile de pe podea mai întâi, astfel încât camera dvs. va arăta mult mai curată și vă va menține motivat să curățați restul.
  • Dacă îți păstrezi hainele și vrei să intre în dulapul tău, folosește-le și apoi pune-le la o parte, pentru că astfel economisiți spațiu și puteți vedea cu ușurință ce doriți atunci când doriți, va fi mai ușor să scoateți hainele și să le puneți în locul lor.

  avertismente

  • Modificați foile la fiecare 1 sau 2 săptămâni sau spălați-le.
  • Utilizați pungi, folii și pungi cu fermoar pentru a păstra lucrurile în vrac. Dacă nu, lucruri mici cum ar fi căștile sau obiectele de birou ar putea fi pierdute.
  • Păstrați toate notele școlare până la sfârșitul anului școlar. Poate că ai nevoie de ei pentru examene.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Cârpă curată
  • Multi-scop curatator
  • Aspirator sau mop
  • Piesele sau containerele de depozitat
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă păstrați camera fixatăCum să vă păstrați camera fixată
  Cum să organizezi dulapul unui adolescentCum să organizezi dulapul unui adolescent
  Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.
  Cum să cureți o cameră cu meticulozitateCum să cureți o cameră cu meticulozitate
  Cum să curățați rapid o camerăCum să curățați rapid o cameră
  Cum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractivCum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractiv
  Cum să vă curățați camera în 5 minuteCum să vă curățați camera în 5 minute
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  Cum să vă curățați dulapulCum să vă curățați dulapul
  Cum să vă curățați camera în 10 minuteCum să vă curățați camera în 10 minute
  » » Cum să vă păstrați ordinea în cameră

  © 2011—2020 ertare.com