Cum să vă păstrați casa fără rozătoare

Rozătoarele sunt peste tot și le place să mănânce de la liber. Cu orice acces au, pot descoperi alimente, apă și adăpost. Cheia pentru casa ta fiind lipsită de rozătoare este să nu le pătrundă.

pași

Imaginea intitulată Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 1
1
Curățați toate spațiile. Dacă aveți rozătoare, veți vedea zone de izolare agățate (le place să cuibărească acolo) și excremente, scapa de ele. Odată ce zona este complet curată, puteți vedea ce ar trebui să faceți. Rozătoarele transmit boli (Hantavirus, de exemplu), astfel încât este recomandat să utilizați o mască de înaltă calitate ca protecție.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 2
  2
  Căutați întregul interior și exterior al casei dvs. Examinați cu exactitate orice crack 1/4 inch sau mai mare. Închideți toate ușile la subsol cu ​​o ușă fizică, nu o placă pentru a acoperi deschiderea. Crăpăturile pot fi umplute cu vată de oțel. Găurile mai mari pot fi acoperite cu o plasă de metal fixată peste gaură. Asigurați-vă că verificați toate conductele de drenaj, apă, electricitate și încălzire în interiorul și în afara casei.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 3
  3
  Verificați foarte bine exteriorul casei. Sigilați toate găurile care se află la sol pentru a preveni pătrunderea rozătoarelor. Asigurați-vă că verificați acoperișurile pentru a umple golurile la ieșirea ventilatoarelor și, de asemenea, în cazul în care se traversează cele două linii de acoperiș. De asemenea, puteți utiliza plasa metalică și materialele de umplere utilizate în subsol. Acest lucru este important deoarece șobolanii care trăiesc în copaci pot sări în casă și găsesc o cale către sursele abundente de apă, căldură și adăpost.
 • Image cu titlul Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 4
  4
  Verificați mansarda pentru a vedea dacă aveți activitate acolo. Puneți mai multe capcane, completați toate fisurile și verificați toate capcanele și le returnați până când nu aveți nicio activitate.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 5
  5
  Răsturnați ramurile care sunt aproape de tavan pentru a împiedica șobolanii să sară.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 6
  6


  Dacă aveți doar o mică infestare, puneți niște capcane fără a le activa, pentru a da ideea că pot mânca fără să se întâmple ceva cu ei. După ce au părăsit câteva zile aceste actívalas. Untul de arahide este excelent ca momeală. Activați capcanele și asigurați-vă că le verificați.
 • Image cu titlul Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 7
  7
  Dacă aveți o infestare gravă și sunteți pe pereți, lăsați câteva puncte deschise pentru a putea pleca și a nu muri înăuntru. Când a dispărut, sigilează găurile.
 • Imaginea intitulată
  8
  Curățați garajul și dormitorul din spate. Șobolanii ca mizeria și-i place să trăiască acolo Ușile garajului sunt greu de corectat deoarece au mici crăpături la exterior și trebuie să fie deschise în mod constant. Sunați la cea mai apropiată organizație de caritate pentru a lua materialul pe care l-ați aruncat.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 9
  9
  Când credeți că ați terminat problema rozătoarelor, înlocuiți izolația deteriorată și controlați periodic conductele de îngheț în timpul iernii.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă casa liberă de rozătoare Pasul 10
  10
  PROBLEMA CU UȘI DE GARAJ. Ușile garajului poartă o garnitură între ușă și cadru. Este un material cauciuc flexibil care este vulnerabil la mestecarea șoarecilor și a altor rozătoare. Rozătoarele mestecă colțurile inferioare pentru a avea acces la casă. SOLUȚIE: INSTALAȚI METALUL ÎN CORNELE DUBLATE. Acesta este un protector metalic în formă de V, cu grosime de 6 inch, plasat în colțul inferior al ușii. Garajul casei dvs. va fi mai protejat împotriva rozătoarelor.
 • sfaturi

  • Verificați găurile după orice reparații la domiciliu și verificați primăvara și căderea atunci când rozătoarele intră și părăsesc casa.
  • Păstrați alimente pentru păsări și animale de companie în recipiente metalice etanșe. Dacă aveți o infestare gravă, este posibil să trebuiască să luați în considerare oprirea hranei pentru păsări, hrana animalelor sau vasele animalelor dvs. de companie în jurul valorii de. De asemenea, alimentele tale se păstrează în recipiente sigilate, cum ar fi Tupperware.

  avertismente

  • Infestările foarte grave necesită ajutor profesional. Întrebați mai întâi prețul unora sunt foarte scumpe, angajați personalul de întreținere pentru a curăța și elimina resturile și un serviciu de impermeabilizare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • 3 picioare de plasă de metal de 1/4 inch sau puțin mai mult
  • Fisa foarfece
  • Capsator și capse
  • O pungă de oțel
  • Se poate pulveriza spuma
  • Umplere pentru deschideri mici. Dacă o poți picta, mai bine
  • Înlocuirea izolației și a barierei la vapori
  • Un prieten care vine să te ajute să scapi de lucruri
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să diagnosticați și să tratați ulcerele rozătoarelor la pisiciCum să diagnosticați și să tratați ulcerele rozătoarelor la pisici
  Cum să faci față fricii de furtună a animalului tău de companieCum să faci față fricii de furtună a animalului tău de companie
  Cum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoareleCum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoarele
  Cum de a alege un roză exotică pentru a avea ca animal de companieCum de a alege un roză exotică pentru a avea ca animal de companie
  Cum să faci prăjituri pentru microbii miciCum să faci prăjituri pentru microbii mici
  Cum să evitați infecțiile în timpul sarciniiCum să evitați infecțiile în timpul sarcinii
  Cum să sperie șoarecii în mod naturalCum să sperie șoarecii în mod natural
  Cum să vă încălziți casaCum să vă încălziți casa
  Cum să plasați un șoarece de șoareciCum să plasați un șoarece de șoareci
  Cum să scapi de rozătoareCum să scapi de rozătoare
  » » Cum să vă păstrați casa fără rozătoare

  © 2011—2020 ertare.com