Cum să țineți casa dvs. zilnic organizată

În aceste vremuri, este obișnuit ca ambii părinți să lucreze cu normă întreagă, iar copiii să se implice în multe activități extra-curriculare. Poate fi dificil să găsiți timp și energie pentru a menține casa curată în mijlocul tuturor celorlalte responsabilități. Problema însă este că, dacă vă neglijezi casa, devine rapid un loc foarte stresant.

conținut

Nu vă face mult timp să vă țineți ordinea în casă. Dacă aveți la dispoziție între 5 și 10 minute, puteți realiza sarcini mici și puteți obține un impact deosebit asupra curățeniei casei dumneavoastră. Aici vă oferim o listă de 10 sarcini-cheie pentru a face timp și a face o mare diferență în casa dvs.

pași

Imaginea intitulată
1
Faceți-vă patul în fiecare zi. Efectuarea patului nu durează mai mult de 5 minute, dar la sfârșitul zilei, când vrei să te așezi în ea, te vei simți mai relaxat când te culci. Faceți-o o sarcină zilnică și faceți-i și pe copiii voștri. Acest lucru va face ca casa să arate mai bine și să-i învețe responsabilitatea.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă pasul zilnic organizat de acasă 2
  2
  Spălați o încărcătură de haine în fiecare zi. Dacă nu aveți o mașină de spălat cu timer, puneți încărcătura dimineața și puneți-o în mașina de spălat. Odată ce intrați în casă după-amiaza, porniți mașina de spălat, astfel încât să fie gata să fie transferată în uscător înainte de cină. Uscătorul va fi terminat până când veți termina curățarea vesela și veți fi gata să rabatați rufele și să o păstrați. Acest lucru vă va împiedica să spălați weekendul.
 • Imagine intitulată Păstrați-vă casa pe zi organizată Pasul 3
  3
  Planificați cina dimineața. Dacă știți exact ce veți mânca, vă puteți salva o mulțime de timp pe timp de noapte. Luați tot ce aveți nevoie de congelator în timpul zilei, tăiați legume sau ceva de marină. Dacă este ceva ce puteți face dimineața pentru a face cina mai liniștită, faceți-o.
 • Imagine intitulată Păstrați-vă acasă zilnic Pasul 4 organizat
  4
  Faceți o listă cu tot ce trebuie să cumpărați / faceți în timp ce vă aflați departe. Alăturându-vă cumpărăturile / returnările cu rutina zilnică, vă veți scăpa de dificultatea de a vă cumpăra în weekend. Poți să te oprești în timpul orelor de prânz? Poți să-ți lași ceva pe drumul spre muncă sau să-l iei în drum spre casă? A face cumpărături / tururi vă va economisi timp de weekend.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă pasul zilnic organizat în casă 5
  5
  Curățați bucătăria după fiecare cină. Deși este posibil să vă epuizați la sfârșitul zilei, încercați să petreceți încă 10 minute de curățare a bucătăriei după cină, astfel încât să puteți începe fiecare zi cu un nou fel de mâncare în loc să vă spălați câteva înainte de a putea mânca.


 • Imaginea intitulată Păstrați-vă pasul zilnic organizat în casa dvs. 6
  6
  Curățați camera de zi înainte de a merge la culcare. Faceți această sarcină de familie. Luați 5-10 minute pentru a da o trecere în cameră și a pune totul în locul în care merge.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă pasul zilnic organizat în casă
  7
  Stabiliți o programare pentru lucrare. Viața nu ne permite întotdeauna programări stricte, ci încercăm să menținem coerența, astfel încât copiii dvs. să știe ce să se aștepte și ce așteptați de la ei. Alegeți un moment în care puteți petrece timp pe teme de acasă. Opriți televizorul și eliminați orice alte distrageri pentru copiii dvs. pentru a simți și a vă concentra asupra studiilor. Chiar după cină este o opțiune bună.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă pașii zilnic organizați acasă 8
  8
  Alege-ți hainele cu o noapte înainte. Știm cu toții că este mult mai ușor să ai pregătite hainele copilului tău din noaptea trecută. Practicați ceea ce propovăduiți și alegeți-vă propriul costum cu o seară înainte. Luați tot ce aveți nevoie din dulapul sau de la sertare și puneți-le undeva.
 • Imaginea intitulată
  9
  Fă o rutină înainte de culcare. Explicați tuturor membrilor familiei ce le așteaptă atunci când spuneți că este timpul să dormiți. Acestea pot include înotarea / curățarea dinților, plasarea hainei în coșul de rufe, schimbarea în pijamale, alegerea hainelor pentru a doua zi etc. Dacă copiii dvs. au nevoie de motivație, creați un nou sistem de recompense pentru fiecare noapte pe care ei o realizează cu succes pe cont propriu.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă pasul zilnic organizat în casa dvs. 10
  10
  Aveți un notebook lângă patul dvs. Întotdeauna ne amintim ceva când ne pregătim să dormim. Trebuie să fiți pregătiți în orice moment și când vă amintiți aceste sarcini, le puteți scrie rapid în notebook. A doua zi, pur și simplu rupeți foaia, puneți-o în geantă și urmăriți-vă de-a lungul zilei.
 • sfaturi

  • Începeți cu lucruri mici. Adăugați unul sau două lucruri la rutina dvs. în fiecare zi. Și înainte să știi, casa ta va fi mai curată și te vei simți mai fericită. Poate veți găsi timp liber să vă relaxați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se construieste o casa de joaca pentru copiii miciCum se construieste o casa de joaca pentru copiii mici
  Cum de a desena o casa de turtă dulceCum de a desena o casa de turtă dulce
  Cómo dibujar una casaCómo dibujar una casa
  Cum să jucați casaCum să jucați casa
  Cum să cresc copii fericițiCum să cresc copii fericiți
  Cum să vă bucurați de o mamă cu normă întreagăCum să vă bucurați de o mamă cu normă întreagă
  Cum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptăCum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptă
  Modul în care copiii adulți își plătesc cotaModul în care copiii adulți își plătesc cota
  Cum să vă bucurați de curățenia caseiCum să vă bucurați de curățenia casei
  Cum să găsiți energia pentru a curăța o casă extrem de murdarăCum să găsiți energia pentru a curăța o casă extrem de murdară
  » » Cum să țineți casa dvs. zilnic organizată

  © 2011—2020 ertare.com