Cum să vă păstrați dulapul în ordine

Ați întâmplat vreodată să întârziați pentru un interviu sau pentru o întâlnire și nu vă puteți găsi hainele în dulapul propriu? Sigur că se întâmplă frecvent tuturor. Trebuie să fi trecut mult timp de când ți-ai organizat ultima dată hainele. Imaginați-vă cât de mulți bani și timp ați folosit pentru a căuta tinuta perfectă, astfel încât mai târziu să nu puteți să o utilizați atunci când doriți. Este timpul să vă comandați hainele în dulap și să vă ușurați viața. Aici veți învăța cum să faceți acest lucru în clipi de ochi.

pași

Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 1
1
Scoateți toate hainele din dulap. Lăsați dulapul gol, scoțând toate hainele și pantofii. Suna ca o mulțime de muncă, dar este cel mai bun mod de a începe. Ai putea pune muzică să nu te plictisești, dacă te ajută.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 2
  2
  Curățați dulapul. Nu ne dăm seama adesea cât de mult praf și murdărie ar putea fi în interiorul dulapului nostru chiar dacă acesta rămâne închis de cele mai multe ori. Așa că curățați dulapul interior cu o cârpă veche pentru a începe cu piciorul drept. Utilizați un parfum de cameră pentru a scăpa de umiditate.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 3
  3
  Separați hainele în funcție de anotimpuri. Este posibil să fi pus haine de vară și de iarnă în același dulap. Separați-le. Dacă locuiți într-un oraș sau într-un stat în care vremea este caldă, păstrați hainele de iarnă pe raft sau în sertarul de sus, pe care nu puteți ajunge ușor și care vă lipsesc. Opriți dacă vremea este rece.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 4
  4
  Se separă hainele după culori, dimensiuni și evenimente. Asigurați-vă că păstrați hainele de lucru departe de rochii de petrecere și îmbrăcăminte de baie separate de îmbrăcăminte.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 5
  5
  Nu uitați să organizați haine după dimensiuni. Dacă aveți dimensiunea 4 și credeți că puteți merge în mărimea 2, nu amestecați aceste dimensiuni.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 6
  6
  De asemenea, comandați-vă hainele după culori. Păstrați toate hainele albe împreună și pe măsură ce mergeți la culori mai întunecate, aranjați-le corespunzător. Veți fi surprinși să aflați câte pantaloni negri și cămăși albe aveți și nu purtați (și în loc să utilizați aceste haine, veți continua să cumpărați mai multe). Prin urmare, comanda de haine pe categorii va face munca mult mai ușoară de fiecare dată când doriți să vă pregătiți să mergeți undeva și, atunci când credeți că aveți nevoie de o cămașă albă nouă, nu va trebui să o cumpărați, deoarece aveți deja una.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-7.jpg" class ="imagine lightbox">


  Image cu titlul Păstrați-vă dulapul curat Pasul 7
  7
  Utilizați umerase pentru a organiza. Hangerele sunt cel mai bun mod de a vă păstra ordinea în dulap, așa că ar trebui să puneți cele mai multe dintre hainele pe umerase. Apoi, când vă grăbiți, puteți trage cârligul și puteți folosi aceste haine în loc să le căutați într-o grămadă de haine și să faceți o mizerie adevărată.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Image titled Păstrați-vă dulap curat Pasul 8
  8
  Acoperă îmbrăcăminte specială. Articolele de îmbrăcăminte speciale pe care nu le folosim adesea, dar ținem oricum, cum ar fi rochiile și rochii de mireasă, necesită o atenție specială. Puteți pune garnituri pentru costume. În acest fel, vor fi mai bine protejați, chiar dacă rămân în dulap și nu le folosesc.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 9
  9
  Nu utilizați umerase pentru anumite articole de îmbrăcăminte. Nu puneți hainele pe umerase ca țesături libere (eșarfe sau pulovere), deoarece acestea s-ar putea deforma. Păstrați puloverele și ciorapii pliate, șosetele și lenjeria de corp în sertare.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 10
  10
  Pregătește-te să donezi. S-ar putea să fiți surprinși să găsiți haine în dulapul pe care nu le-ați purtat mult timp și pe care nu mai doriți să le folosiți. Ar putea fi haine care au ieșit din stil sau că nu mai aveți. Așadar, nu are sens să o păstrați și este timpul să o dăruiți caritabilelor, cum ar fi Armata Salvării, să o puneți într-o vânzare în garaj sau să o dați unei persoane care o folosește. Faceți o listă de haine pe care doriți să le dați și plasați-o într-o cutie sau o pungă. Dacă vă plac niște haine, faceți poze utilizând ele și le puneți în dulap sau într-un album înainte de a salva sau dona aceste articole.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-11.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Păstrați-vă dulapul curat Pasul 11
  11
  Păstrați separat pantofii, pălăriile și portmoneele. Dacă aveți pantofi în dulapul dvs., asigurați-vă că le păstrați separat de haine și, desigur, în funcție de tipul lor. Este mai bine să păstrați cizmele cu hainele de iarnă. De asemenea, trebuie să lăsați spațiu pentru pălării, portmoneele și centurile. Asigurați-vă că nu ocupă mult spațiu, ci păstrați-le organizate.
 • Păstrați-vă-dulap-ordonat-Pas-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Image cu titlul Păstrați-vă dulapul curat Pasul 7
  12
  Ai terminat
 • sfaturi

  • Separați-vă bine înainte de a începe. Fii răbdător și nu te distra. Odată ce ați terminat, vă veți simți mândră de voi.
  • Nu scapi de hainele tale. Dacă nu funcționează pentru dvs., este posibil ca altcineva să o folosească.
  • Menținerea ordonată a dulapului este un proces continuu. Adoptați obiceiul de a vă organiza dulapul la fiecare trei luni. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de hainele pe care nu le folosiți și să reordonați restul așa cum doriți.
  • Dacă aproape că nu aveți spațiu pentru haine, păstrați-l sub pat. Puneți-l în valize sau containere și etichetați-l.
  • Dacă aveți prea multe haine și nu puteți organiza totul pe cont propriu, ajutați-vă mama, sora mai mare sau un prieten apropiat (dacă nu le deranjează).
  • Este mai bine să folosiți umerase din plastic în loc de umerase din metal sau din lemn. Dacă credeți că garderoba dvs. are nevoie de un remodelă pentru a avea mai mult spațiu, mergeți mai departe!
  • Faceți o fotografie după ce ați terminat comanda echipamentului dvs. Acest lucru vă va ajuta data viitoare și vă reamintesc cât de curat puteți fi.
  • De fiecare dată când îți puneți hainele în dulap, asigurați-vă că le ordonați corect, coordonând bine în funcție de culoare, mărime și eveniment. Munca dvs. va fi mult mai simplă și veți putea fi mai organizată dacă spălați și călcați hainele înainte de al pune departe. Acest lucru vă va economisi timp și energie la următoarea dată când doriți să-l utilizați.
  • Pictarea garderoba dvs. este o idee bună dacă doriți o schimbare. Alege calm culoarea potrivită pentru camera ta și pentru personalitatea ta. Asigurați-vă că lăsați vopseaua să se usuce înainte de a vă depozita hainele.

  avertismente

  • Înainte de a vă remodela dulapul, asigurați-vă că părinții sau proprietarul dvs. sunt de acord. Obțineți instrumentele potrivite dacă intenționați să o faceți singură sau la persoana potrivită care este bună pentru această lucrare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să păstrați hainele de iarnăCum să păstrați hainele de iarnă
  Cum sa faci un nou garderoba prin reciclarea hainei taleCum sa faci un nou garderoba prin reciclarea hainei tale
  Cum să organizezi dulapul unui adolescentCum să organizezi dulapul unui adolescent
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să vă organizați haineleCum să vă organizați hainele
  Cum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractivCum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractiv
  Cum să vă curățați camera (pentru fete)Cum să vă curățați camera (pentru fete)
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  Cum să vă curățați dulapulCum să vă curățați dulapul
  Cum să cureți o cameră dezordonatăCum să cureți o cameră dezordonată
  » » Cum să vă păstrați dulapul în ordine

  © 2011—2020 ertare.com