Cum să păstrați șerpii departe

Șerpii sunt animale incredibil de benefice pentru ecosistem, deoarece acestea controlează populațiile diferitelor dăunători, cum ar fi șoarecii, șobolanii, gândacii și alte tipuri de insecte. Cu toate acestea, multe specii de șerpi sunt otrăvitoare și, dintre acestea, unele pot constitui un pericol pentru animalele de companie și pentru oameni. Din acest motiv, și în funcție de locul în care locuiți, ar putea fi necesar să împiedicați șerpii să intre în curtea din spate. Puteți, de asemenea, să vă faceți griji că trebuie să păstrați șerpi la golf atunci când faceți drumeții sau drumeții.

pași

Metoda 1
Țineți șerpii departe de casa dvs.

Imaginea intitulată
1
Ridicați aglomerația în curtea din spate. Șerpii sunt prădători în ambuscadă. Aceasta înseamnă că preferă să-și atace prada lăsând locurile ascunse întunecate. Prin urmare, șerpii consideră această tulburare drept o invitație, deoarece oferă locuri ascunse perfecte. Printre locurile confortabile, în cazul în care le place să se ascundă sunt mormane de frunze, grămezi de compost, mulci paie, așchii de lemn mulci, piloți și grămezi de iarbă tăiate. Trebuie să vă asigurați că ați înlăturat toate aceste elemente din curtea din spate.
 • Luați în considerare posibilitatea de a folosi pietre zdrobite în loc de mulci de lemn, deoarece nu va fi un loc confortabil sau eficient pentru șerpi.
 • Imaginea intitulată Keep the Snakes Away Pasul 2
  2
  Nu lăsați plantele să atingă o înălțime mare. Există anumite arbuști și plante care sunt locuri ascunse perfecte pentru un șarpe, așa cum se întâmplă cu tulburarea. Prin urmare, o modalitate bună de a ține șerpii să alunece în curtea din spate este să cosi gazonul. Șerpii sunt, de asemenea, atrasi de grădinile înghesuiți cu plante groase și arbuști.
 • Dacă sunteți foarte preocupat de potențialul unei infestări cu șarpe în curtea din spate, ar trebui să subțiriți aceste plante sau să le eliminați cu totul. Cu toate acestea, dacă nu doriți să scăpați de ele, le puteți transplanta la un capăt îndepărtat al grădinii dvs., care nu este aproape de fundațiile casei dvs.
 • 3
  Scapa de orice ar putea fi o sursa de mancare. Acest lucru se datorează faptului că șerpii vor rămâne în curte numai dacă se pot hrăni cu ceva. Aceasta ar putea implica o ciumă de insecte mai mari, cum ar fi gândacii și lăcustele, sau mamiferele mici, cum ar fi șobolanii și șoarecii (în funcție de speciile de șarpe).
 • Puteți încerca să plasați capcane sau repellente care împiedică acest tip de dăunător. Acestea ar trebui să servească, de asemenea, pentru a ține șerpii la loc.
 • 4
  Fixați găurile. Dacă sunteți preocupat de prevenirea intrării șerpilor în casa dvs. după ce le-ați detectat în grădina dvs., cea mai bună opțiune este identificarea și repararea orificiilor din fundațiile, garajul sau ușile insectelor din locuința dvs. Verificați cu atenție aceste zone pentru a vedea dacă există găuri și pentru a le repara imediat pe cele pe care le găsiți, indiferent de cât de mici ar putea fi acestea, deoarece anumite tipuri de panglici de șarpe ar putea fi inserate prin orificii chiar și la dimensiunea unei monede.
 • Găurile sau crăpăturile din fundații, pe lângă faptul că permiteau șerpilor să intre în casa ta, le oferă și locuri de ascundere foarte bune.
 • 5
  Instalați garduri împotriva șarpelui. Acest tip de gard ar putea avea o eficacitate variabilă, în funcție de tipul de șarpe tipic localității dvs. sau de modul în care este de obicei mutat. Cu toate acestea, anumite tipuri de garduri specializate s-au dovedit a fi destul de eficiente în combaterea diferitelor tipuri de șerpi. De obicei, acest tip de garduri constă din trei clase largi: foi de plastic, ochiuri de plasă sau garduri care prind șerpi. Indiferent de construcția pe care o alegeți, trebuie să plasați aceste garduri astfel încât acestea să fie lipite la sol și la un unghi în afară, astfel încât șerpii să nu poată aluneca sub gard sau să urce.
 • Acoperirea întregului dv. Cu un gard de acest tip poate să nu fie foarte practică. Prin urmare, puteți să vă gândiți în schimb la posibilitatea de a include numai zone specifice care sunt adesea frecventate de copii și animale de companie.
 • Dacă există vreo clădire de pe proprietatea dumneavoastră, care este deasupra solului, ar trebui să ia în considerare, de asemenea, canale cu garduri similare pentru a preveni șerpi ascunde sub ea.
 • 6
  Produce vibrații. Dacă ați detectat deja anterior serpuieste in gradina sau curtea din spate și au suspiciunea că unii vor fi ascunde acolo la momentul respectiv, a trecut mașina de tuns iarbă sau cultivator în zona înainte de a lucra pe ea. Cu toate acestea, nu ar trebui să traverseze toată zona cu aceste mașini, deoarece scopul tau nu ar trebui să fie de a ucide șerpi, ci doar le sperie departe. Aceste mașini produc vibrații care sunt de obicei suficiente pentru a speria pe diferite tipuri de șerpi, șerpi în special listonadas comun.
 • Țineți minte că acest lucru nu va face ca șerpii să rămână permanent în grădină. Cu toate acestea, ele servesc la alungarea lor departe destul de mult, astfel încât să puteți lucra în grădină, în cazul în care aveți nevoie.


 • Imaginea intitulată Păstrați șerpi departe Pasul 7
  7
  Puneți capcanele. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că șerpii au fost capabili să se strecoare în grădina dumneavoastră înainte de a putea lua măsuri pentru a le speria sau dacă suspectați că unul deja în grădina dumneavoastră, puteți pune capcane de metal sau adeziv în subsol sau garaj. Cu toate acestea, nu ar trebui să plasați aceste capcane fără să contactați mai întâi agenția locală de salvare sau dăunător. În acest fel, veți fi siguri că efectuați procedura într-o manieră sigură și legală.
 • Nu ar trebui să folosiți capcane de clei pe partea exterioară a casei, deoarece acest lucru ar putea determina și alte tipuri de animale să fie prinse într-un mod inuman.
 • Metoda 2
  Păstrați-vă în siguranță pe trasee

  Imaginea intitulată Keep the Snakes Away Pasul 8
  1
  Practicați drumeția cu bastoane. Acest tip de bastoane este foarte asemanator cu stalpii de schi, dar poate fi ajustat astfel incat sa se adapteze terenului. Cu bastoane, puteți elimina iarba înaltă și alte tipuri de pensule, care ar putea sperieri șerpi ascunși. De asemenea, puteți speria le departe de mers pe jos lovind sol și roci cu stick-ul, deoarece șerpi se simt vibrațiile în sol și tind să timid departe atunci când vă apropiați de percep.
  • Puteți utiliza un stick de schi dacă nu vă puteți permite un stick de mers pe jos sau să-l în orice alt mod.
 • Imaginea intitulată Keep the Snakes Away Pasul 9
  2
  Urmează traseele clare și populare. Este puțin probabil ca trasee clare să atragă șerpi, deoarece aceștia preferă să se ascundă sub roci, trunchiuri și frunzișuri mai densi. De asemenea, rămânem la cele mai populare trasee, deoarece șerpii vor fi, de asemenea, speriați de nivelul ridicat al traficului. Țineți minte că șerpii nu doresc să se apropie de oameni, așa că vor evita zone pe care știu că le tind să frecventeze.
 • 3
  Uite unde te plimbi. Culorile multor șerpi, precum cele ale clopotelor, sunt proiectate astfel încât să se poată amesteca cu împrejurimile lor. Prin urmare, acordați o atenție deosebită atunci când mergeți, deoarece ați putea detecta un șarpe și evitați în mod eficient o întâlnire cu el. Fiți deosebit de atenți la mersul pe stânci sau la trecerea bustenilor căzuți, deoarece acestea sunt două dintre locurile ascunse ale diferitelor tipuri de șerpi. În cazul în care trebuie să treceți prin aceste locuri, luați-le și apoi mergeți în jos, în loc să mergeți direct peste ele cu o singură mișcare. În acest fel, puteți verifica zona din jurul acestui loc și asigurați-vă că nu există șarpe ascunse.
 • Când sunteți pe un traseu, nu ridica pietre sau bucăți de lemn, ca și în cazul în care un șarpe este ascunsă dedesubt, acest lucru va cauza deranjul si te ataca.
 • În timpul unei excursii, dacă este necesar să vă sprijiniți pe ceva, ca pe o stâncă sau pe un copac, priviți cu atenție unde vă așezați mâinile.
 • Imaginea intitulată Keep the Snakes Away Pasul 11
  4
  Alegeți cu atenție timpul în care faceți turul. Deoarece șerpi sunt animale cu sânge rece, ele nu își pot regla temperatura corporală ca și noi. Prin urmare, pentru a se încălzi, trebuie să fie expuși la lumina soarelui și, pentru a se răci, trebuie să se ascundă de el. Acest lucru îi face să tindă să fie mai activi în perioadele de vreme caldă. Dacă aveți posibilitatea de a vă întâlni cu un șarpe, vă puteți îngriji de călătoria pentru vremea mai rece, cum ar fi toamna sau iarna.
 • sfaturi

  • Șerpii au de obicei același comportament în general. Cu toate acestea, speciile diferite vor prefera diferite alimente și locuri de ascundere. Prin urmare, trebuie să vă familiarizați bine cu speciile de sarpe, care sunt comune în locul în care locuiți astfel încât să vă puteți concentra metodele de a le speria într-un mod mai eficient.

  avertismente

  • Dacă întâlniți un șarpe și credeți că ar putea fi otrăvitor, nu ar trebui să încercați să îl capturați sau să-l omorâți. Rețineți că, atunci când sunt încolțit, serpi tind sa fie extrem de imprevizibil și poate chiar te ataca de la o distanță mult mai mare decât ai crede. Pentru a elimina un șarpe într-un mod sigur, cel mai bine este să contactați un profesionist.
  • Nu vă lăsați tentați să utilizați substanțe chimice împotriva șerpilor, deoarece acestea sunt în mare parte ineficiente și, în plus, ar putea constitui un pericol pentru copii mici și alte tipuri de animale sălbatice.
  • Dacă locuiți în SUA UU. Nu încercați să-i urmăriți pe șerpi cu bile de naftalină, deoarece acestea sunt pesticide înregistrate de Agenția pentru Protecția Mediului din SUA. UU. (EPA, pentru acronimul său în limba engleză), ceea ce înseamnă că acestea trebuie utilizate numai în conformitate cu instrucțiunile de ambalare. Dacă le folosiți pentru alte lucruri care nu sunt enumerate acolo, veți încălca legea federală. Aceste bile emit vapori care ar putea fi toxice și, în plus, nu vor lucra împotriva șerpilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pui un șarpeCum să pui un șarpe
  Cum să hrăniți un șarpeCum să hrăniți un șarpe
  Cum să prind un șarpeCum să prind un șarpe
  Cum se construiește o cușcă de șarpeCum se construiește o cușcă de șarpe
  Cum să ai grijă de un șarpe ThamnophisCum să ai grijă de un șarpe Thamnophis
  Cum să aibă grijă de un șarpe în timpul vărsării pieliiCum să aibă grijă de un șarpe în timpul vărsării pielii
  Cum să ai grijă de un șarpe de porumbCum să ai grijă de un șarpe de porumb
  Cum să scapi de șerpiCum să scapi de șerpi
  Cum de a diferenția un șarpe rege de un șarpe de coraliCum de a diferenția un șarpe rege de un șarpe de corali
  Cum să distingi un șarpe otrăvitor de un șarpe care nu este otrăvitorCum să distingi un șarpe otrăvitor de un șarpe care nu este otrăvitor
  » » Cum să păstrați șerpii departe

  © 2011—2020 ertare.com