Cum să vă păstrați cartierul curat

Nimănui nu-i place să trăiască într-o zonă în care există gunoi peste tot și tot felul de poluare. Din păcate, mulți oameni trăiesc în aceste tipuri de locuri, dar există modalități prin care aceștia pot contribui la a face zona mai plăcută pentru toată lumea.

pași

Imaginea intitulată Păstrați-vă vecinătatea curată Pasul 1
1
Principalul lucru este de a stabili un bun exemplu și de a evita dezordinea. În afară de faptul că nu sunteți din vecinătate. Deși acest lucru nu înseamnă participarea la proteste agresive sau acte de violență - aceasta vă va răni numai cauza. Obțineți permisiunea de la magazine locale, biserici, restaurante etc. pentru a pune semne care să încurajeze oamenii să se gândească mai mult la mediul înconjurător. În timp ce acest lucru poate părea un clișeu, dacă semnele dvs. sunt bune, ele pot face diferența și pot atrage atenția oamenilor.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă vecinătatea curată Pasul 2
  2
  Dacă orașul dvs. este întotdeauna plin de gunoi, organizați o curățenie a satului. Acest lucru se poate face de către școli, biserici, cluburi sau orice alt grup de persoane care doresc să ajute la ridicarea gunoiului.


 • Imaginea intitulată Păstrați-vă vecinătatea curată Pasul 3
  3
  Dacă zona dvs. este contaminată, cel mai bun pariu poate fi activități care contribuie la reducerea poluării. Încearcă să folosești o mașină pentru a transporta cât mai mulți oameni sau pentru a folosi transportul public, iar dacă fumezi, încearcă să pleci. Pentru a preveni contaminarea apei, aruncați lucrurile în josul chiuvetei care nu afectează alimentarea cu apă - evitați să aruncați în chiuvetă sau toaletă vopsea, medicamente vechi, clei și alte obiecte potențial nocive. Aflați modul corect de a scăpa de aceste lucruri.
 • sfaturi

  • Aflați dacă există ceva ce poate face orașul pentru a menține zona curată. De exemplu, dacă simțiți că nu există destule cutii de gunoi în jurul orașului sau dacă orașul dvs. nu are un program bun de reciclare, scrieți-le persoanei potrivite pentru a le informa.

  avertismente

  • În funcție de tipul de oameni care trăiesc în orașul dvs., puteți sau nu să-i convinge pe alții să vă ajute în efortul dvs. În acest caz, nu renunțați - amintiți-vă tot ce faceți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci acte de bunătate care să înfrumusețezeCum să faci acte de bunătate care să înfrumusețeze
  Cum să eviți machismo acasăCum să eviți machismo acasă
  Cum să eliberați baloane de cerCum să eliberați baloane de cer
  Cum sa faci o pisica sa revina acasaCum sa faci o pisica sa revina acasa
  Cum să identificați semnele de abuz într-o pisicăCum să identificați semnele de abuz într-o pisică
  Cum să identificați și să ajutați pisicile sălbatice și fără stăpânCum să identificați și să ajutați pisicile sălbatice și fără stăpân
  Cum se formează un ceas de cartierCum se formează un ceas de cartier
  Cum să vă curățați casaCum să vă curățați casa
  Cum să vă curățați camera (pentru fete)Cum să vă curățați camera (pentru fete)
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  » » Cum să vă păstrați cartierul curat

  © 2011—2020 ertare.com