Cum să păstrați casa curată tot timpul

Curăți casa și a doua zi este un dezastru complet? Cheia este în lucrul în echipă. Dacă locuiți singur, lucrurile ar trebui să fie mai ușoare. Încercați să păstrați toate treburile la domiciliu. Chiar dacă acest lucru poate fi complicat pentru cei care muncesc, merită să fie pe termen lung.

pași

Imaginea intitulată Începeți pasul 1 mic
1
Începeți puțin câte puțin. Sarcinile simple, cum ar fi aspirarea camerei de zi, spălarea blaturilor ... acest lucru vă poate ajuta să aveți un stil de viață mai simplu. Când ați terminat cu lucrurile mici, treceți la sarcinile mai grele. Tăiați iarba, curățați ferestrele și oglinzile, organizați rafturi și sarcinile stilului care vă ajută să păstrați totul în ordine.
 • Imaginea intitulată
  2
  Prezintă o listă de sarcini. Dacă lucrați multe ore pe parcursul zilei, creați o "Listă de verificare a temelor". Este un program simplu: o persoană care rămâne acasă trebuie să facă o sarcină. Toate misiunile trebuie să fie făcute la timp, astfel încât atunci când ajungi acasă totul este curat și la locul lor și gata să se așeze și să urmărească acea serie nouă la televizor.
 • Imagine cu titlul Dați-vă o pauză Pasul 3


  3
  Faceți o pauză! Fie că faceți cumpărături, petreceți noaptea în fața televizorului, o plimbare pe plajă sau doar culcat, trebuie să vă odihniți. Faceți ceva ce vă place. Ar putea fi în fiecare noapte, în fiecare weekend sau la momentul potrivit.
 • Imagine cu titlul Recompensați-vă Pasul 4
  4
  Răsplătește-te După ce ați lucrat atât de mult, meritați un tratament special.
 • sfaturi

  • Faceți-vă partea Comandați camera dvs. și numai camera dvs. Lăsați copiii să-și aranjeze camerele astfel încât fiecare să aibă o sarcină de efectuat. Fie ca toată lumea să fie responsabilă de sine și de propria lor creștere.
  • El zâmbește. Du-te cu capul în sus, poți să spui că ai o casă curată!

  avertismente

  • Nu lăsați curățenia să vă cucerească viața. Există lucruri mai importante în viață decât păstrarea totul a computerului, deși este un început bun.
  • Repetați această mantra: majoritatea lucrurilor nu vor fi atât de murdare încât nu pot fi curățate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă bucurați de o mamă cu normă întreagăCum să vă bucurați de o mamă cu normă întreagă
  Cum să-i faci pe soțul tău să te ajute cu treburile domesticeCum să-i faci pe soțul tău să te ajute cu treburile domestice
  Cum să-i faci pe copiii tăi să-și facă temeleCum să-i faci pe copiii tăi să-și facă temele
  Cum să realizați totulCum să realizați totul
  Cum puteți profita la maximum de timpul acordatCum puteți profita la maximum de timpul acordat
  Cum să arătați responsabilitateaCum să arătați responsabilitatea
  Cum să eliminați toate sarcinile, cu excepția celor absolut esențialeCum să eliminați toate sarcinile, cu excepția celor absolut esențiale
  Cum să faci ce trebuie să faciCum să faci ce trebuie să faci
  Cum să vă organizați ziuaCum să vă organizați ziua
  Cum să nu uităm lucrurile când plecăm acasăCum să nu uităm lucrurile când plecăm acasă
  » » Cum să păstrați casa curată tot timpul

  © 2011—2020 ertare.com