Cum să țineți un cerb departe de grădina dvs.

Deși sunt drăguți, caprioarele pot fi destul de distructive și cu siguranță nu ar trebui să fie în curtea sau grădina ta. Ei mănâncă orice "cu excepția" gazonului, deci nu sunt nici măcar înlocuiri bune ale mașinii de tuns iarba. Acest articol prezintă câteva modalități simple, ieftine și ecologice de a păstra un cerb (și multe alte animale enervante) departe de grădina dvs.

pași

Imaginea intitulată Păstrați Deerul din Yard Pasul 1
1
Utilizați părul uman ca un dezavantaj. Părul uman poate respinge un cerb, așa că faceți niște păr de la cel mai apropiat salon de coafură (nu ar trebui să vă perceapă taxe pentru păr).
 • Răspândiți părul în grădina dvs. de flori. Mirosul multor oameni va tine cerbul departe.
 • Puneți niște păr într-o șosete. Așezați șoseaua în grădina dvs. de legume și va crea același efect. Faceți-o mai groasă la sfârșitul rândurilor și în jurul grădinii de legume sau în paturi.
 • Asigurați-vă că ciorapul arată frumos - nu numai că doriți să păstrați cerbul departe, dar doriți și grădina dvs. să arate elegantă și frumoasă. Un șosete în stare proastă și o culoare oribilă, cu părul pe ea, poate da aspectului vecinilor tăi că stilul tău are un gust foarte prost.
 • Imaginea intitulată
  2
  Adăugați un spray cu piper arzător. Spray spray cu piper fierbinte pe plante pe care nu doriți ca cerbul să mănânce.
 • Imaginea intitulată Păstrați Deerul din Yard Pasul 3
  3
  Creșteți plantele care nu văd căprioara. Acest lucru vine cu un avertisment, în cazul în care cerb este foarte foame sau curios, ar putea mânca aproape nimic. Ca atare, niciuna dintre aceste plante nu vă poate descuraja cu siguranță, dar cel puțin puteți încerca. Unele dintre plantele care par să nemulțumească sunt iarbă ornamentale, crini, foxglove, Tucă, ierburi și plante foarte aromate, cum ar fi salvie, lamaie si balsam de albine etc. nu-i place plantele cu spini, ca echinaceea purpurie, dar trandafirii sunt o excepție.
 • În mod similar, țineți minte plantele care atrag cerbi. Plante precum lalele, crizanteme, hiacint, trandafiri, mere, fasole, mazăre, căpșuni, porumb dulce, hosta, Sanguino, pomi fructiferi, Norvegia arțar, tisa și azalee pot atrage cerb. Uneori, oamenii cresc aceste plante departe de grădinile lor pentru a alunga cerb, dar este o strategie foarte riscantă, deoarece se poate face cerb cred că este o invitație și să îi încurajeze să să revină în acest loc,
 • Imaginea intitulată Păstrați Deerul din Yard Pasul 4
  4
  Găsiți un rezistent la cerb. Există un număr mare de repellenți de cerb pe care îi puteți folosi. Le puteți cumpăra la un magazin de grădină sau la un magazin de hardware. Dacă da, că aceste produse în conformitate cu instrucțiunile dumneavoastră. Unele alternative pentru uz casnic includ naftalină (agățat saci de ceapă, la înălțimea de cerb), a subliniat ramuri (a le folosi ca bariere sau garduri) capete putrezite de pește, făină de oase sau făină de sânge, usturoi, balsam de rufe , etc. Nu toate aceste opțiuni sunt prietenoase cu mediul, naftalenul are active chimice, iar unele opțiuni comerciale pot conține substanțe chimice inacceptabile, în funcție de conținutul lor. Și apoi există factorul de miros - unele lucruri pot avea un miros foarte puternic, și cel mai probabil nu doriți să stați în grădina dvs. și bucurați-vă de ea.
 • Multe repellente de cerb comercial includ lucruri cum ar fi urina de vulpi, urina de coyote sau lupul deodorizat. Ceea ce aceste produse au în comun este că acestea sunt: ​​(1) urină (2) de animale care mănâncă caprioare. Aceasta deschide un număr mare de moduri posibile de respingere a unei cerbi:
 • Ia câinele să-ți marcheze grădina. Ar trebui să faceți asta din nou în mod regulat sau după ce plouă.
 • Dacă locuiți într-o zonă izolată, marcați grădina în mod regulat. Dacă expunerea este prea mare, luați în considerare plasarea urinei într-o găleată mică atunci când utilizați baia. Apoi, utilizați o sticlă veche cu un atomizor și umpleți-o cu urina, pulverizați-vă grădina. Utilizați o sticlă specială pentru aceasta, nu folosiți-o niciodată pentru altceva. Evident, etichetați sticla.
 • Frunzele de săpun înmuiate la marginile grădinii pot respinge cerbi.
 • Imaginea intitulată
  5
  Utilizați mijloace de descurajare care implică zgomot, lumini sau bariere. Există o serie de descurajatoare pe care le puteți utiliza, împreună cu alte mijloace de descurajare pot fi eficiente. senzori de lumină care se aprind cu mișcare poate speria cerb (și hoții), peste noapte, în timp ce obiectele strălucitoare, cum ar fi CD-uri și benzi de frunze de metal suflare în vânt poate reflecta o lumină incomod pentru cerb în timpul zilei. Pentru a crea zgomot, ar trebui să ia în considerare utilizarea unui rattle, pistoale cu gaz (acestea nu sunt ieftine, dar sunt de obicei folosite pentru a avea grijă de vii și culturi), zgomotul de radio (Atala la luminile care se aprind cu mișcare) fluiere și petarde . Din păcate, pentru portofelul dvs., gardurile trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 8 picioare sau să aibă obstacole pentru a împiedica săritura de cerbi, puteți folosi ramuri sau plase, altfel un cerb poate sări fără probleme. Pentru a economisi bani, plasați garduri în jurul plantelor pe care doriți cu adevărat să le protejați, mai degrabă decât în ​​jurul întregii proprietăți. Un gard electric cu sarcini ușoare funcționează de obicei bine dacă nu vă deranjează să păstrați acest tip de gard.
 • Păstrați câteva plante în seră pentru a menține cerbul departe de ele. Asigurați-vă că țineți ușa în permanență închisă.
 • Adresați-vă la magazinul de hardware pentru un produs pe care îl puteți plasa pe plante, cum ar fi Deer Guard.


 • Imaginea intitulată
  6
  Ia un câine. Cerbul nu-i plac câinii, deoarece câinele este un prădător natural al căprioarelor. Cu toate acestea, câinele dvs. trebuie să fie liber să meargă grădina, nu va ajuta dacă l-ați legat în interiorul casei. Cei mai potriviți sunt cei cu o înălțime medie sau înaltă.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu hrăniți un cerb. Hrănirea unui cerb vă încurajează să vă vedeți grădina ca sursă de hrană, iar vecinii voștri nu vă vor iubi. De asemenea, le aduceți mai aproape de mașini care pot provoca o coliziune atunci când cerbul apare pe drumuri.
 • garduri

  1
  Singura modalitate eficientă de a păstra cerbul departe de o zonă pe care doriți să o protejați este prin instalarea unui gard de 8 metri de ceva. Un cerb poate sări cu ușurință un gard care este mai mic de 4 metri înălțime și un gard de 6 metri poate răni animalul (acest lucru poate ucide cerb).

  sfaturi

  • Dacă cerbul este înfometat, unele dintre aceste substanțe pot să nu funcționeze.
  • Un recipient gol de iaurt sau brânză de vaci este util pentru a umple flaconul cu atomizor.
  • Cerbul are un simț mirosos și necesită foarte puțin să-i respingă.
  • În cazul în care cerb este foarte foame, este foarte probabil că nici unul din aceste metode funcționează
  • Utilizați o sticlă veche de pulverizare pentru a curăța produsele este o modalitate bună de a reduce deșeurile și de a economisi bani. Aveți grijă să nu pulverizați substanțele chimice pe plante.
  • Toți repelanții de cerb trebuie înlocuiți atât de des, pentru a se asigura că lucrează sau au un impact nou.
  • Lamele sau pungile de plastic suspendate în aer pot funcționa.

  avertismente

  • Nu pulverizați plantele pe care intenționați să le consumați orice un fel de respingător.
  • Spălați-vă pe mâini și spălați toate recipientele pe care le-ați folosit cu niște respingători.
  • Nu folosiți recipiente care au atins orice fel de urină. Și spală-ți mâinile foarte bine.

  Lucruri de care ai nevoie

  • păr
  • șosete
  • Săpun fulgi, spray ardei picant sau urină
  • Lucruri luminoase
  • Materiale pentru a crea bariere
  • Lucruri care produc zgomot sau lumină.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a atrage cerbCum de a atrage cerb
  Cum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spateCum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spate
  Cum de a hrăni cerbiiCum de a hrăni cerbii
  Cum sa impiedicati pisicile sa isi faca nevoile in gradinaCum sa impiedicati pisicile sa isi faca nevoile in gradina
  Cum să plasați o margine de gazonCum să plasați o margine de gazon
  Cum de a construi o grădină permaculturaCum de a construi o grădină permacultura
  Cum se creează o grădinăCum se creează o grădină
  Cum să scapi de cerbCum să scapi de cerb
  Cum să elimini buruienile în grădinăCum să elimini buruienile în grădină
  Cum sa alegi flori pentru o gradinaCum sa alegi flori pentru o gradina
  » » Cum să țineți un cerb departe de grădina dvs.

  © 2011—2020 ertare.com