Cum să păstrați martenii de pescuit departe

Martenul de pește (cunoscut și sub numele de marten Penaant) aparține familiei de nevăstuici. Ele cresc în număr în Statele Unite și pot ataca unele animale de companie. Sunt prădători ale căror victime preferate sunt găini. În acest articol, vă vom arăta cum să le țineți departe.

pași

Metoda 1
Țineți martenii de pescuit departe

Imaginea intitulată Păstrați o pisică de la Fisher Pasul 1
1
Îndepărtați orice sursă de hrană. Una dintre cele mai bune metode de păstrare a marmei de pescuit în gol este eliminarea hranei care îi va atrage în proprietatea dumneavoastră. Mărcile de pescuit sunt prădători care vor fi atrase de sursele alimentare dacă le lăsați în curte.
 • Mărcile pescarilor vor mânca fructe de padure și fructe ori de câte ori vor putea, dar le place și pește. Cu toate acestea, ele sunt în mare parte carnivorous și se hrănesc pe iepuri, veverite, ratoni, șoareci, reptile, insecte și carne moartă și descompunere.
 • Acest lucru înseamnă că trebuie să scăpați de șobolani și de infestări cu șoareci înainte ca marșurile de pescuit să meargă să le mănânce. Închideți toate cutiile de gunoi și nu puneți alimentele afară pentru animale. De exemplu, nu lăsați hrana pentru pisici.
 • În timp ce ei au un gust special pentru carne, de asemenea, fisherwomen jderi sunt atrase de ferme de păsări, semințe de mai jos alimentatoare sau surse de apă în curte.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică Fisher Pasul 2
  2
  Protejați-vă animalele de companie. Martens sunt pradă acerbă, așa că nu presupui că animalele mici vor fi o problemă pentru ei. Protejați-le pentru a vă asigura că sunt în siguranță. Mărcile de pescuit sunt cunoscute pentru călcarea și uciderea animalelor domestice.
 • Ocazional, mările de pescuit alungă și ucid pisicile domestice, deci dacă aveți o problemă cu aceste animale, păstrați pisica înăuntru, precum și orice câine mic.
 • Câinii mai mari pot de fapt să păstreze martenii de pescuit la golf. Dacă nu sunteți sigur, cel mai bine este să vă păstrați animalele de companie în interior până când problema maranului de pescuit este rezolvată.
 • Au fost înregistrate cazuri de atacuri de la trestia de pescuit la copiii umane, dar acest lucru este rar, deoarece acestea se întâmplă de obicei după mamifere foarte mici.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică Fisher Pasul 3
  3
  Îndepărtați materialele organice descompuse din șantier. Martenul de pescuit îi place să găsească locuri de cuibărit. Prin urmare, puteți fi atras de terasă dacă aveți multe materiale organice în declin. Scapa de materialele organice și vor face un burrow într-un alt loc.
 • Acest lucru înseamnă lucruri cum ar fi trunchiuri, păduri și tufișuri. Îndepărtarea acestor materiale și curățarea ierbii va menține martenul pescarului în gol.
 • Pruneți tufișuri și copaci. Tăiați iarba în mod regulat, astfel încât acestea să aibă mai puține locuri pentru a se ascunde. Trageți coșul de pui departe de pădure.
 • În cazul în care coopul de pui se află chiar lângă habitatul natural al marmei de pescuit, îl vor găsi mai ușor. Pădurile conțin mai mulți prădători care vor tulbura puii în plus față de trestia de pescuit.
 • Image cu titlul Păstrați o pisică Fisher Pasul 4
  4
  Cumpărați un câine sau un cocoș de pază. O modalitate de a proteja curtea jderi fisherwomen este de a avea un caine de paza pentru a le menține la distanță. Unii caini mai mari consternare fisherwomen jderi, dar asigurați-vă că ați cumpărat unul din rasa drept, deoarece fisherwomen jderi pradă pe animalele de companie mici.
 • Un câine mare de fermă va detecta mulți prădători, îi va lătra și îi va alunga. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu alegeți un câine care ar putea ataca găinile în loc să le protejeze (terieri și ogari).
 • Opțiunile bune ale câinilor de pază pentru găini sunt vechiul ciobanesc englez, muntele Bernese și marii Pirineii.
 • Roosters sunt, de asemenea, agresive și oferă protecție. Vor suna un apel de trezire și chiar își vor sacrifica propria viață pentru o turmă de găini ouătoare. Nu vor fi o problemă pentru o pescar, dar ei vor ajuta să sune alarma.
 • Imaginea intitulată
  5
  Recunoaște atacul unui marten de pește. Mărcile de pescuit nu sunt creaturi drăguțe - sunt prădători feroce. Proprietarii de pui trebuie să fie deosebit de vigilenți în privința marmei de pescuit, deoarece puii sunt probabil mâncarea lor preferată.
 • Aceștia atacă, de obicei, coșurile de pui și sunt capabili să omoare multe găini deodată. S-ar putea să încerce să le scoată cu forța. Veți găsi mai multe găini fără cap și este posibil ca sânii lor să fie deschise. Dacă pot, pescarii vor sari un gard pentru a lua un pui.
 • Există mulți prădători care pot ucide găinile. Determinați dacă trăiți într-o zonă în care există pescuit marin înainte de a lua măsuri pentru a le preveni. Habitatul mării de pescuit este America de Nord, în special pe coasta de est. Nu le veți găsi pe alte continente. În general, acestea funcționează în zona de 10 metri pătrați în cazul femelelor și 30 în cazul bărbaților.
 • Ele se găsesc în Statele Unite, precum și în Canada. În mod obișnuit, masculii se deplasează prin zona aleasă aproximativ o dată la două săptămâni. De obicei, aceștia merg în linie dreaptă atunci când călătoresc.
 • Metoda 2
  Protejați coopul de pui

  Imaginea intitulată Păstrați o pisică Fisher Pasul 6
  1
  Ridicați coopul de pui Este o idee proastă de a avea pui coop direct pe podea. Acest lucru va oferi un acces mai ușor la pradă, cum ar fi trestia de pescuit, care este destul de evazivă.
  • Având o găină direct pe podea, va provoca, de asemenea, o circulație slabă a aerului și putrefacție. În schimb, ridicați gospodina până la aproximativ 30 cm (1 ft) sau mai departe de pământ.
  • Acest lucru ar trebui să îngreuneze prădătorii mici să intre în coop. Celălalt avantaj al unei cochilii crescute de pui este acela că oferă protecție împotriva șoimilor pentru puii crescuți în afara cuștilor.
  • Amintiți-vă că pescarului poate urca, astfel încât, deși se cocoța accesul dificil de mare pentru a se cocoța, încă mai trebuie să se asigure că nu există deschideri sau lemn putred de a lua pescarului.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică Fisher Pasul 7
  2
  Plasați plasa de metal sudată peste orificii. Nu credeți că plasele cu sârmă sau plasele de pasăre vor proteja puii de la trestie și alte pradă. Nu o vor face. Mărunchiul de pescuit poate rupe ușor plasa de sârmă obișnuită, dar nu va putea rupe plasa de metal sudată.
 • Alegeți o plasă de metal sudată cu o plasă de 1,3 până la 0,5 centimetri (½ sau ¼ inch). Utilizați o plasă similară pentru a proteja cuștile de iepure. Martenul de pescuit poate rupe cu ușurință ochiurile de plasă obișnuite. Plasă de sârmă sudată, care este disponibilă la multe magazine hardware, este de fapt sudată.
 • Săpați o șanț în jurul unui coș de pui pentru a îngropa plasa de sârmă sudată. Deschiderile mici din plasa metalică sudată îngreunează intrarea unei pescari. Este destul de durabil și nu se rupe ușor. În plus, acesta poate fi plasat pe orice deschidere pe care un martens de pește ar putea profita de.
 • Plasați plasa de metal sudată pe ferestre, grile de ventilație și folosiți-o pentru a face un stilou de pui care este în siguranță împotriva măgarului de pescuit. Creează o lipsă de plasă metalică sudată în jurul stiloului injector (pen-ului). Asigurați-vă că săpătați cel puțin 15 centimetri (6 inci) când îl ridicați. Aliniați partea inferioară a stiloului cu plasa metalică sudată, astfel încât mlaștina de pescuit să nu poată săpa pe dedesubt.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică Fisher Pasul 8
  3
  Se ocupă de ferestrele găinilor. Acesta acoperă toate deschiderile pe care un marten de pește le-ar putea traversa pentru a intra într-un coș de pui. Tăietorul de pescuit este capabil să treacă prin spații destul de mici datorită mărimii și dexterității lor.
 • Aceasta înseamnă că trebuie să plasați plasa metalică sudată pe ferestrele din casele de păsări, precum și orificiile de ventilație. Studiați zona și acoperiți orice deschizătură, oricât de mică ar putea apărea.
 • Nu faceți greșeala de a gândi că martenii pescarilor nu pot intra într-o gaură care se află într-un loc înalt. Ei sunt capabili să urce și, prin urmare, sunt alpiniști foarte buni și se vor strecura prin deschiderile mici care se află într-o mare parte.
 • Asigurați-vă că și vârful stiloului injector (pen-ului) este acoperit. Acest lucru este, de asemenea, important pentru a păstra în afara prădători, cum ar fi șoimi, care ar putea prăbuși peste coop pui pentru a apuca un pui. Acesta va proteja, de asemenea, puii de la trestia de pescuit.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică de la Fisher Pasul 9


  4
  Construiți un acoperiș în cocoașă. Casa ar trebui să aibă, de asemenea, un acoperiș pentru a proteja puii animalelor de pradă, inclusiv jderi fisherwomen, care pot ajunge în partea de sus, din cauza abilitățile lor de alpinism. Trebuie să protejezi toate zonele din găină.
 • Puteți utiliza un acoperiș tradițional din gudron, dale sau un acoperiș din metal. Unii oameni folosesc plasă de sârmă sudată ca un acoperiș în cazul în care martenul pescarului urcă.
 • Adăugarea rețelelor electrificate poate oferi o protecție suplimentară pentru puii de găină, descurajând chiar pe cei mai puternici și cei mai persistenți pescari. Este mai scump, dar oferă o protecție mai bună.
 • Asigurați-vă că coșul de pui nu are deschideri, indiferent cât de mic, deoarece martenul pescarilor va profita de aceste deschizături pentru a se strecura. Martens poate trece prin deschiderile cu diametrul de 2,5 cm (1 inch).
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică de la Fisher Pasul 10
  5
  Asigurați-vă că încuietorile casei de pui sunt în siguranță. Uneori, prădătorii sunt destul de inteligenți pentru a ridica încuietori simple, așa că trebuie să fixați coșul de pui cu încuietori pe care doar oamenii îl pot trata.
 • Un cârlig printr-un șurub de ochi nu este, probabil, suficient de sigur pentru a proteja o coop de pui de la trestia de pescuit. În schimb, alegeți un sistem de închidere a ușii care conține un carabinier care se înșurubează prin orificiul șurubului. Alegeți un sistem de șurub care necesită două mâini pentru al deschide.
 • Luați în considerare adăugarea ușilor automate pentru casele de păsări. Ușile automate închid și blochează găinile în interiorul unei coopuri de pui, de obicei prin utilizarea unui sistem de temporizare. Unele uși automate utilizează senzori de lumină sau opțiuni solare, în cazul în care nu aveți electricitate în apropiere.
 • Ușile automate pentru pui de pui ar trebui să costă aproximativ 200 de dolari, dar pot fi merita, deoarece este destul de traumatic să pierdeți puii din cauza pielii de pescuit.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică pentru pescar Pasul 11
  6
  Mențineți alimentele găinilor în recipiente sigilate. De preferință, utilizați recipiente metalice deoarece alți pradatori, cum ar fi șobolani și șoareci, vor mesteca cu ușurință recipientele din plastic. Martenul de pescuit va bântui orice loc cu multe șoareci sau șobolani.
 • Dacă lăsați alimente în jurul valorii de, veți atrage mai mulți pescari, dar și alți prădători și dăunători. Nu lăsați nimic în curtea atractivă pentru creaturile flămânzi.
 • Vei atrage soareci și șobolani, și care va atrage marten de pescuit care se hrănesc cu ele. Șoarecii sunt unul dintre alimentele preferate ale marmei de pescuit. Șoarecii și șobolanii sunt, de asemenea, creaturi neplăcute pe care nimeni nu vrea să le aibă în curtea lor.
 • Agățarea hranei pentru pui în afara coopului de pui va împiedica, de asemenea, șoarecii și șobolanii să pătrundă în alimentatoarele destinate găinilor.
 • Metoda 3
  Eliminați marsul de pescuit

  Imaginea intitulată Păstrați o pisică de la Fisher Pasul 12
  1
  Cumpărați dispozitive pentru a descuraja pradatorii. Există anumite produse chimice și artificiale care sunt promovate pentru capacitatea lor de a menține prădătorii în gol. Ele vă pot ajuta să alungați marșurile de pescuit.
  • O opțiune este de a cumpăra urină de la prădători. De exemplu, coioții, lupii, vulturii, bufnițele și puma secretă mirosuri care ar putea sperie un marten de pește.
  • Puteți cumpăra urina unor prădători puternici care se tem de iepe de pescuit online sau în multe dintre magazinele de vânătoare sau magazinele de activități în aer liber. De obicei, puteți cumpăra o sticlă de urină pentru mai puțin de 20 de dolari. Uneori, vin cu etichete de miros.
  • Aplicați urina de prădător în apropierea coopului de pui pentru a menține martenii de pescuit și alte amenințări departe de găini. Vor mirosi urina, se vor teme că există un prădător mai puternic în zonă și vor pleca. Creați un perimetru cu mirosuri sau arome îmbuteliate.
  • Un dispozitiv similar pe care îl puteți cumpăra online și în unele magazine este o cutie de ceas negru cu un panou solar deasupra. Acest dispozitiv clipește o lumină roșie care este proiectată să simuleze ochiul roșu al unui prădător și trebuie să-l atârnați deasupra ușii casei.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică de la Fisher Pasul 13
  2
  Identificați vinovatul. Ce anume este un marten de pește și cum diferă acesta de exemplu de o pisică de casă sau de un raton? Ei sunt rude ale maranului. De fapt, ei nu sunt deloc pisici.
 • Mărcile de pescuit sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de pisici de pecan sau pisici negre. Sunt mari, întunecate și păroase. Din punct de vedere tehnic, aparțin familiei de nevăstuică.
 • Bărbații adulți cântăresc 3 până la 5 kilograme (7-12 lire). Ele pot crește până la 40 cm (1 metru) lungime. Cozile lor sunt destul de lungi și distinctive, ajungând până la 33 până la 38 cm (13 până la 15 cm) atunci când sunt întinse. Martenul de pescuit are picioare mici. Urechile lor sunt mici și cozile lor sunt de culoare maroniu închis, dar unele sunt negre. O modalitate de a le recunoaște este prin blană lungă.
 • Tufele de pescuit au picioare mari cu cinci degete ascuțite. Ei folosesc aceste degete pentru a urca copaci, a ucide prada sau a naviga prin zăpadă. Ele fac sunete terifiante pe care oamenii le confundă uneori cu ființele umane rănite.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică pentru pescar Pasul 14
  3
  Verificați legile locale înainte de a fotografia sau de a captura un marten de pește. Este posibil ca aceste acțiuni să fie ilegale în unele state și nu veți dori să faceți nimic care nu este permis. Legile se schimbă în funcție de stat.
 • Luați în considerare contactul cu un specialist în managementul dăunătorilor. Acești profesioniști sunt pregătiți să găsească și să scape de marșurile de pescuit înainte de a cauza mai multe daune.
 • Acestea sunt creaturi neplacute și feroce și poate fi periculos să încercați să le prindeți pe cont propriu dacă nu știți ce faceți, mai ales atunci când este vorba de eliminarea lor.
 • Contactați administrația locală sau biroul de conservare a faunei sălbatice. Ei vor cunoaște toate regulile și reglementările specifice din zona în care vă aflați.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică de la Fisher Pasul 15
  4
  Prindeți un marten de pește. Mărcile de pescuit sunt inteligente și vor învăța din încercările eșuate. Au mai multe căi de evacuare pentru a evita capcanele, deoarece pot urca copaci, deci face parte din ceea ce îi face atât de periculoși.
 • Ca locație pentru capcană, așezați-o în afara unui copac gol, crăpături sau tufiș în cazul în care acestea fac burrows lor. Ca o alternativă, pune-o de-a lungul traseelor ​​sale. Mărcile de pescuit necesită o cușcă de 81 x 25 x 32 cm (32 x 10 x 12,5 țoli) cu o dimensiune a ușii de 25 x 31 cm (10 x 12 țoli). Dacă intenționați să folosiți un arc spiralat, este necesară o ușă de 11 cm (4 ½ inch).
 • Dacă intenționați să utilizați o capcană corporală, aceasta ar trebui să aibă lățimea de 11 x 18 cm și lățimea de 11 x 19 cm (4 ¼ pe 7 inci).
 • Utilizați o cușcă și capcane pentru a sta de-a lungul traseelor ​​sale. În timpul iernii, acestea sunt mai susceptibile de a fi în copaci, deci utilizați un set de perches inclinate. Capcane de prindere a corpului au fălci rotative care captează animale. Capcane de captare capturează martensii de apă și le mențin în viață.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică Fisher Pasul 16
  5
  Alegeți momeala potrivită. Pentru a prinde un marten de pește, este important să ne amintim că le place carnea. Prin urmare, capturarea poate fi un proces foarte neplăcut datorită momelei pe care trebuie să o utilizați.
 • O piele de beaver este o momeală bună. Alte carne, iepuri, șoareci și veverițe pot servi și ca momeală pentru a atrage martenii de pescuit.
 • Martenul de pește are, de asemenea, un gust pentru skunk și ulei de pește, astfel încât acestea pot fi atrase de o capcană care le are.
 • Momeala live este, de asemenea, o opțiune de luat în considerare. Acoperiți capcana cu ramuri mici, cu frunze, astfel încât peștele să nu-l vadă atunci când este îndreptat spre momeală.
 • sfaturi

  • Păstrați animalele mici protejate sau în interiorul casei.
  • Nu încercați să atingeți martenul unui pescar.

  avertismente

  • În cazul în care acestea sunt înconjurate, marten de pescuit ar putea ataca oamenii să se apere. Dacă vă mușcă, faceți vaccinuri împotriva rabiei. În general, marile de pescuit vânează animale mici, nu oameni.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o barca de pescuit in MinecraftCum sa faci o barca de pescuit in Minecraft
  Cum sa faci nodul de dovecoteCum sa faci nodul de dovecote
  Cum să mergeți la pescuit cu copiiiCum să mergeți la pescuit cu copiii
  Cum de a lega un nod de cârlig pe o linie de pescuitCum de a lega un nod de cârlig pe o linie de pescuit
  Cum sa mometi un cârlig de peșteCum sa mometi un cârlig de pește
  Cum să alegi o bară de pescuitCum să alegi o bară de pescuit
  Cum să găsiți cel mai bun moment pentru pescuitCum să găsiți cel mai bun moment pentru pescuit
  Cum să faci o tijă de pescuit de casăCum să faci o tijă de pescuit de casă
  Cum să lansați o plasă de pescuitCum să lansați o plasă de pescuit
  Cum să hrăniți un șarpeCum să hrăniți un șarpe
  » » Cum să păstrați martenii de pescuit departe

  © 2011—2020 ertare.com