Cum să ții animalele din grădina ta

Printre insecte, microorganismele periculoase, vremea nefavorabilă, rozătoarele și alte animale, protejând o livadă de daune și dezintegrare, poate fi un proces provocator. În special, animalele, cum ar fi iepurii, cerbii și moiele, pot consuma rapid mari cantități de fructe din grădina dvs. Din fericire, există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a împiedica animalele să se apropie de grădina dvs. Următorii pași pot fi aplicați în combinație sau singular.

pași

1
Construiți paturi înalte pentru grădina dvs. Acestea sunt foarte simple de a construi folosind lemnul și aduc multe avantaje. În plus față de păstrarea caldului solului și prevenirea acestuia de la compactare, înălțimea paturilor poate împiedica animalele să pătrundă în grădină. Animalele mici, cum ar fi iepurii, sunt adesea reticente să părăsească solul pentru a intra într-un pat înălțat, deoarece evită instinctiv zonele în care pot fi expuse.
 • 2
  Faceți căile între paturi cât mai înguste. Această considerație joacă, de asemenea, un rol important în reticența animalelor de a se simți vizibile și vulnerabile. Dacă potecile dintre paturile din grădina dvs. sunt de 30 cm lățime, iepurii și alte animale mici vor fi mai puțin susceptibile de a intra în grădina dvs. din cauza fricii de expunere a prădătorilor.
 • 3
  Creșteți împreună legume diferite. Intercultivarea este o tehnică eficientă pentru a rezista bolilor și pentru a menține solul sănătos, dar este de asemenea folosit pentru a descuraja animalele. Plante cum ar fi usturoiul, ceapa, gălbenușele, arpagicul și lavanda pot fi folosite pentru a respinge iepurii, cerbul și alte animale. Interculturând aceste legume cu restul culturilor, animalele nu mai consumă legume mai atractive.
 • De asemenea, puteți folosi legume rezistentă la animale pentru a crea un perimetru în jurul culturilor dvs. Acest lucru ajută animalele să nu mai pătrundă deloc în grădină.
 • 4
  Construiți garduri în jurul paturilor din grădina dvs. Cercar este una dintre cele mai eficiente soluții pentru a ține animalele afară, deși reduce și accesul dvs. la legume.
 • Puteți construi garduri în jurul fiecărui pat înalt sau în jurul perimetrului grădinii. Cea mai bună opțiune pentru dvs. va depinde de dimensiunea grădinii dvs. și de numărul de garduri pe care doriți să le cumpărați.
 • Gardurile pot fi construite din diferite materiale, cum ar fi resturi de lemn, sârmă, cabluri blindate și bambus. Aceste materiale pot fi fixate unul pe altul așa cum doriți, dar asigurați-vă că puteți lăsa o cale pentru a vă accesa grădina.
 • Gardul se poate extinde până la 15 cm sub pământ, pentru a evita animalele înfipte.


 • 5
  Adăugați o cantitate suficientă de umplutură. Padding-ul este un instrument excelent pentru reglarea temperaturii solului și pentru prevenirea creșterii iarbului și pentru prevenirea pătrunderii animalelor. Multe animale rezistă mersului pe zonele căptușite, mai ales dacă nu au acoperire cu buruieni. Numeroase materiale pot fi utilizate, precum și mulcirea, inclusiv paie, frunze uscate perene și coajă de lemn.
 • 6
  Plantați alimente atractive în afara grădinii dvs. Dacă metodele de mai sus nu funcționează, puteți introduce plante pe care iepurii sau alte animale mici le place să le mănânce pentru a le descuraja de a vă consuma legumele. Iepurii și alte mamifere mici preferă să mănânce trifoi, lucernă, păpădie și multe tipuri de flori sălbatice. Puteți să le plantați într-un perimetru larg în jurul grădinii dvs. sau lângă o linie de copaci, astfel încât aceștia preferă să meargă în acele zone în locul grădinii dvs.
 • sfaturi

  • Câinii și pisicile pot, de asemenea, ajuta la urmărirea acestor animale pentru a le împiedica să intre în grădina dvs.

  avertismente

  • Dacă folosiți otrăvuri sau capcane pentru a ucide aceste animale, asigurați-vă că animalele sau copiii dvs. nu au acces în acea zonă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • lemn
  • Sârmă de gard
  • Cablu ecranat
  • bambus
  • umplutură
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o gradina zoologica buna in Gradina zoologicaCum sa faci o gradina zoologica buna in Gradina zoologica
  Cum să ai grijă de animalele de casă ale florilor taleCum să ai grijă de animalele de casă ale florilor tale
  Cum să scapi de puricii câinelui tăuCum să scapi de puricii câinelui tău
  Cum să începeți o grădină zoologică micăCum să începeți o grădină zoologică mică
  Cum sa impiedicati pisicile sa isi faca nevoile in gradinaCum sa impiedicati pisicile sa isi faca nevoile in gradina
  Cum să atrageți râme în grădina dvs.Cum să atrageți râme în grădina dvs.
  Cum să plasați o margine de gazonCum să plasați o margine de gazon
  Cum se construiesc paturi pentru legumeCum se construiesc paturi pentru legume
  Cum de a construi o grădină permaculturaCum de a construi o grădină permacultura
  Cum să îngrijești grădina cu oțetCum să îngrijești grădina cu oțet
  » » Cum să ții animalele din grădina ta

  © 2011—2020 ertare.com