Cum sa pastrati afidele departe

Afidele slăbesc și distrug plantele prin absorbția întregii săpături de frunze, tulpini și fructe. Plantele atacate de afide încep să devină galbene și să se usuce, morând încet. Afidele transmit, de asemenea, infecții virale și bacteriene la plante. Există metode ecologice și ecologice pentru a elimina afidele care vă vor ajuta să păstrați sănătatea grădinii dvs. și asigurați-vă că insectele benefice și prădătorii naturali ai afidelor nu sunt răniți.

pași

Imaginea intitulată
1
Găsiți afidele. Deteriorarea afidei este recunoscută prin faptul că este ca niște fire de bumbac în jurul lăstarilor și frunzelor noi. Unii afide preferă plantele "mai vechi". Afidele sunt, de asemenea, cunoscute ca "păduchi de plante" și se adună în grămezi, făcându-le mai ușor de găsit.
 • Imaginea intitulată
  2
  Creați un spray împotriva afidelor folosind detergent și apă. Sprayați fiecare două sau trei zile într-o perioadă de o săptămână - trebuie să pulverizați afidele direct pentru ca aceasta să fie eficientă. De asemenea, puteți folosi sprayul de usturoi ca un controler eficient împotriva afidelor.
 • Imaginea intitulată
  3
  Aplicați-le. Dacă nu vă deranjează mersul și zdrobirea, acest lucru poate reduce efectiv populația de afide. Această lucrare este intensă și vă poate fi dor de unele, dar combinată cu sprayul organic, este extrem de eficientă. Spălați-vă mâinile cu săpun după fiecare sesiune și / sau folosiți mănuși de grădinar.
 • Imaginea intitulată
  4
  Companii plante. Plantați trandafiri preferați sau orice altă floare care atrage afide aproape de una care le respinge. Afidele urăsc usturoiul, arpagicul, ceapa, petuniile și menta. Aphids place nasturtiums. Trandafiri care cresc cu plante de usturoi sau arpagic sunt mai puțin susceptibile de a atrage atacuri asupra apdifosului.
 • Imaginea intitulată Păstrați Aphids Away utilizând metode ecologice Pasul 5
  5


  Lăpacile picură. Gălbenele (insecte) se hrănesc cu afidele. Puteți cumpăra pachete de larve online sau în magazine speciale. Urmați cu atenție instrucțiunile înainte de a le elibera - ar trebui să fie eliberate lângă alimente (afidele) și nu trebuie eliberate într-o zonă unde există pesticide.
 • Imaginea intitulata Pastrati afide deplasate folosind metode ecologice Pasul 6
  6
  Apă-le cu furtunul. În funcție de gradul de sensibilitate a plantelor dvs. și de restricțiile de utilizare a apei în orașul dvs., le puteți aproviziona sub presiune cu un furtun.
 • Imaginea intitulată Păstrați Aphids Away utilizând metode ecologice Pasul 7
  7
  Încearcă făină. Presați făina peste afide folosind o sită. Afidele acoperite cu făină vor cădea.
 • Imaginea intitulată Păstrați Aphids Away utilizând metode ecologice Pasul 8
  8
  Plantați o coajă de banană pe podea. Taiați coaja de banane sau folosiți bucăți de banane uscate pentru acest lucru. Instalați coaja sau bucăți de 2,5-5 cm de solul din jurul bazei plantei. Afidele vor pleca repede.
 • sfaturi

  • Pulverizarea nasturțiu funcționează foarte bine împotriva afidelor. Se fierbe o ceasca de frunze de nasturtium cu o cana de apa timp de 15 minute. Se diluează amestecul când se răcește și se utilizează ca un spray.

  avertismente

  • Dacă intenționați să utilizați metoda bananei, evitați să utilizați cochilia completă deoarece animalele (cum ar fi ratonii sau iepurii) pot săpească coaja "și" grădina dvs. în același timp.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Spray organic
  • Mănuși de grădinărit
  • Companii plante (usturoi, arpagic, ceapă, petuni și menta)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să controlați pilulele în plantele de interiorCum să controlați pilulele în plantele de interior
  Cum să crească sorrelCum să crească sorrel
  Cum să crească usturoiulCum să crească usturoiul
  Cum să crească nasturciulCum să crească nasturciul
  Cum să crească salata verdeCum să crească salata verde
  Cum să crească un dovleacCum să crească un dovleac
  Cum să scapi de dăunători cu un spray cu piperCum să scapi de dăunători cu un spray cu piper
  Cum să scapi de paianjenii roșii într-un mod organicCum să scapi de paianjenii roșii într-un mod organic
  Cum să scapi de afideCum să scapi de afide
  Cum sa elimini furnicile din ghivecele taleCum sa elimini furnicile din ghivecele tale
  » » Cum sa pastrati afidele departe

  © 2011—2020 ertare.com