Cum să ții muștele departe de tine și de camera ta

Muștele nu sunt dăunătoare, dar pot fi enervante și neplăcute, mai ales dacă au invadat casa ta. Dacă doriți să vă păstrați muștele departe de dvs., de camera dvs. și de casă, atunci ar trebui să luați măsuri pentru a vă acoperi casa, pentru a lua măsuri preventive și a crea chiar și câteva capcane. Dacă doriți să știți cum să păstrați muștele departe de dvs. și de camera dvs., urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Prinde sau ucide muștele

1
Utilizați hârtie pentru muște. Dacă aveți cu adevărat o problemă cu zbura, puneți hârtie în cameră pentru a le ține departe. Deși nu va arăta frumos, va face cu siguranță treaba. Așezați-l sub lumina soarelui și departe de vânt pentru al face mai eficient.
 • 2
  Utilizați capcane de mucegai. Puneți capcane de zbor în afara ferestrei sau în curtea dvs. pentru a prinde creaturi enervante. Dar nu le puneți în camera dvs., ar putea fi destul de parfumate și mirosul va copleși curând casa ta.
 • 3
  Puneți pungi de plastic transparente, pe jumătate umplute cu apă lângă uși și ferestre. Apa din pungi va reflecta lumina și va face ca muștele să se simtă dezorientat și nu va putea intra în casa ta.
 • 4
  Profitați de păianjeni. Dacă ați observat unul sau doi păianjeni în colțul camerei dvs. sau lângă fereastra dvs. agățat de cer, trăiți și lăsați-i să trăiască. Atâta timp cât nu sunt păianjeni periculoși, ei vor ajuta să omoare muștele și să păstreze camera în siguranță de la aceste creaturi enervante. Data viitoare când vezi un păianjen în camera ta, întreabă-te dacă chiar trebuie să o omori.
 • Imaginea intitulata
  5
  Utilizați o lovitură de zbor. Dacă vedeți o muscă, puteți folosi bastonul pentru a încheia suferința. Doar puneți capul bobinatorului în zbor și folosiți încheietura mâinii pentru a atinge zbura. Deși nu este o soluție bună pe termen lung, va funcționa foarte bine dacă vă apropie o zboră sau dacă vedeți o zbura care intră în camera dvs. fără a fi invitată.
 • Metoda 2
  Adaptarea mediului

  Imaginea intitulata
  1
  Închideți ferestrele și ușile. Dacă vrei să ții muștele departe de tine și de camera ta, atunci trebuie să închizi ferestrele și ușile care ar putea lăsa muștele să intre. Dacă aveți un ecran pe fereastră sau pe ușă, atunci îl puteți lăsa deschis, atâta timp cât nu există nicio crack sau gaură.
  • Dacă în camera voastră zburați o zbuciumă, deschideți ușa sau fereastra până când iese și închideți-o din nou.
 • 2
  Păstrați alimentele departe de muște. Dacă păstrați alimente în camera dvs. sau în bucătăria casei dvs., ar trebui să aveți acoperită pentru ao proteja de muște, le place mirosul unei mâncăruri dulci sau abundente și vor încerca să se apropie cât mai mult de mâncarea dvs. Iată câteva sfaturi pentru a vă acoperi mâncarea:
 • Când ați preparat un produs alimentar, păstrați ingrediente suplimentare sau porții suplimentare înainte de a începe să mâncați sau puteți atrage muște.
 • Când terminați să mâncați, spălați-vă imediat vasele pentru a evita particulele de alimente care atrag muste.
 • Dacă părăsiți alimentele, asigurați-vă că toate recipientele sunt sigilate ermetic.
 • Evident, mustele iubesc fructele. Nu lăsați fructele expuse, acoperiți-le cu o pânză de pânză de muslin.
 • 3
  Fiți deosebit de atenți la menținerea cărnii departe de muște. Muchii iubesc mai ales mirosul de carne gătită. Dacă gătiți carne, asigurați-vă că păstrați resturile și spălați vasele când ați terminat.
 • Dacă trebuie să lăsați o ușă deschisă în timp ce gătiți carnea, puneți un ventilator în ușa deschisă, ceea ce va sperie muștele.
 • Dacă aveți un grătar în aer liber, asigurați-vă că aveți uși și ferestre închise.
 • 4


  Strângeți popul animalului dvs. de companie. Dacă aveți o pisică și cutia de gunoi se află în camera dvs., asigurați-vă că ridicați conținutul cel puțin o dată pe zi și aruncați rămășițele într-un recipient exterior sau la un gunoi pentru a ține muștele departe de casa dumneavoastră. Dacă aveți un câine, asigurați-vă că vă aruncați poop într-un recipient închis, este de preferat să fie în afara casei dumneavoastră. Dacă aveți o curte, încercați să împiedicați ca câinele să se hrănească în curte sau acest lucru va atrage mai multe muște.
 • 5
  Închideți aproape cutiile de gunoi. Asigurați-vă că capacul este așezat ferm în cutiile de gunoi ale încăperii dvs. și că au o pungă exterioară pentru a împiedica alimentele sau alte particule să se prindă în interiorul cutiei de gunoi. Acest lucru ar putea ajuta la mentinerea mustelor departe de mediul inconjurator.
 • 6
  Uscați orice apă suplimentară din camera dvs. Mustele iubesc umiditatea, deci ar trebui să vă asigurați că nu lăsați bălți de apă în camera dvs. după ce luați un duș sau lăsând haine de gimnastică umedă situată pe podea. Nu lăsați recipientele cu apă deschisă și încercați să împiedicați colectarea apei din încăperea dvs. sau dacă în camera dvs. veți atrage mai multe muște.
 • Metoda 3
  Luarea măsurilor preventive

  1
  Căutați scurgeri în casa dvs. Sigilarea camerei vă va ajuta să economisiți energie și să vă mențineți la distanță. Verificați fâșiile de vreme și caramizile ferestrelor și ușilor pentru a vă asigura că nu au fisuri și înlocuiți-le dacă este necesar. Căutați scurgeri în orificiile de admisie a conductelor, ca și cele ale unității de climatizare. Umpleți orice spațiu pe care îl găsiți cu o cutie de spumă extensibilă.
 • 2
  Înlocuiți ecranul rupt în ferestre sau uși. Verificați dacă ecranele dvs. au găuri sau pauze, chiar dacă acestea sunt mici, ar putea fi suficient de mari pentru a permite muștelor să intre. Înlocuiți-le sau acoperiți-le cu bandă adezivă pentru a avea o soluție temporară și pentru a vedea diferența pe care o cauzează. Asigurați-vă că marginile ecranelor se potrivesc perfect și că nu există spațiu pentru ca muștele să treacă.
 • 3
  Folosiți plante sau ierburi pentru a respinge muștele. Există multe plante și plante care resping mustele, deci luați în considerare crearea unei grădini în camera dvs. și urmăriți-o, deoarece sperie muștele enervante. Mai jos veți vedea câteva plante și ierburi care vă vor ajuta să păstrați mustele departe:
 • Vasile. Planta cu plante în afara, în apropierea camerei, și urmăriți muștele zboară. Acesta nu numai că va opri muștele, ci și țânțarii și poate fi un plus extraordinar pentru orice mâncare.
 • Frunza de brad. Puteți să-l dezvoltați afară în timpul verii, dar trebuie să intrați în uzină în încăpere în timpul iernii pentru a speria că zboară. De asemenea, puteți plasa un recipient cu frunze de dafin uscate în camera dvs. pentru a păstra zbura departe.
 • Lavandă. Lavanda nu numai că are o aromă delicioasă, ci va speri și muștele. Poți să-l pătrunzi în pudră și să-l presezi pe mobilier, să-l coase într-un recipient sau în grădina bucătăriei tale.
 • Mint. Puneți o plantă de menta în camera dvs. și spargeți purici, furnici și muște.
 • Tansy. Tansy este o altă planta cunoscută pentru respingerea muștelor, furnicilor și puricilor.
 • Imaginea intitulata
  4
  Ia un câine Câinii nu sunt numai drăguți și adorabili, ci și ei iubesc să mănânce muște. Luați în considerare obținerea unui câine nu numai pentru a adăuga unele distracție la viața ta, dar, de asemenea, pentru a scăpa de muște enervant.
 • Imaginea intitulata
  5
  Ia o pisică. Pisicile sunt adorabile, drăguțe și iubesc să lovească și să lupte cu muștele. Un bonus: este complet adorabil atunci când pisicile încearcă să lupte cu muștele.
 • sfaturi

  • Tămâie poate fi cel mai bun pariu dacă doriți, de asemenea, ca camera dvs. să aibă o aromă mai bună.

  avertismente

  • Dacă mergeți în aer liber, arsura electrică ar putea răni și ar putea provoca răni letale pentru veverițe și păsări.
  • Nu lăsați copii mici să lumineze tămâia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să distingi o muște de fructul unui bărbatCum să distingi o muște de fructul unui bărbat
  Cum să scapi de muștele care zboarăCum să scapi de muștele care zboară
  Cum să prindă o muscăCum să prindă o muscă
  Cum să controlezi muștele albeCum să controlezi muștele albe
  Cum să scapi de muștele de fructeCum să scapi de muștele de fructe
  Cum să scapi de muștele de drenareCum să scapi de muștele de drenare
  Cum să scapi de muște în casăCum să scapi de muște în casă
  Cum să scapi de muște în bucătărieCum să scapi de muște în bucătărie
  Cum să scapi de muștele din afarăCum să scapi de muștele din afară
  Cum să scapi de rozătoare cu ușurințăCum să scapi de rozătoare cu ușurință
  » » Cum să ții muștele departe de tine și de camera ta

  © 2011—2020 ertare.com