Cum să-ți faci mirosul acasă bun repede

Proprietarii anteriori ai casei dvs. au fumat sau au câini? Aveți câini sau fumați? Ei bine, următoarele sunt câteva modalități rapide și ușoare pe care casa dvs. miroase bine ... rapid, cheltuind bani puțini sau deloc.

pași

1
Nu mai fuma Dacă fumați, renunțați la obișnuință. Fumatul miroase rău, conține lucruri care miroase rău și sunt rele, ca să nu mai vorbim de pericolele pentru sănătatea ta și a celor din jurul tău. Nu este bine pentru nimeni. Sau, dacă ați fumat mult timp și / sau ați încercat să renunțați, dar nu ați putut, ați putea dedica cel puțin o cameră în casă pentru a fuma. Cu siguranta, acel loc va mirosi rau, dar e mai bine sa faci ca toata casa ta sa miroase urat.
 • 2
  Păstrați animalele de companie curate. Dacă aveți animale de companie, păstrați-le curată și ștergeți imediat orice murdărie pe care o lasă în urmă. Animalele de companie pot fi întotdeauna o sursă de miros, indiferent dacă acestea fac pipi peste tot sau nu.
 • 3
  Adunați niște condimente, o oală mică și o ceașcă de apă.
 • 4


  Combinați condimentele într-un bol mic. Ele pot fi absolut orice fel care miroase bine, păstrează doar o temă, cum ar fi plante, cum ar fi oregano, rozmarin, scorțișoară sau arome, cum ar fi cafea, espresso, ciocolata.
 • 5
  Faceți o oală de potpuri. Dacă doriți să puneți amestecul într-o oală de potpuri, adăugați puțină apă și fierbeți-l la o temperatură foarte scăzută.
 • 6
  Monitorizați cu atenție amestecul, crescând sau scăzând periodic temperatura. Când este pastă și puțin mai groasă decât o masă normală, scoateți-o din căldură și puneți-o undeva pentru a parfuma mediul sau lângă ușa din față.
 • sfaturi

  • Păstrați amestecul oriunde vreți să-l miroșiți sau undeva în casă unde se va răspândi în restul camerelor. Bucătăria este, de asemenea, un loc bun, pentru că îl asociem cu mâncare bună și cu arome bune.
  • Puteți pregăti mai multe amestecuri și le puteți pune în camere diferite, ceea ce aș sugera să faceți.
  • Adăugați bicarbonat de sodiu, care nu are miros, dacă încercați să eliminați un miros în loc să-l mascați. Este, de asemenea, o sugestie.

  avertismente

  • Nu-l țineți prea mult în foc, altfel arde și nimic ars nu miroase bine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai fumezi narghileaCum să nu mai fumezi narghilea
  Cum să ascundeți mirosul de fum în interiorCum să ascundeți mirosul de fum în interior
  Cum sa fumezi fara a mirosi un trabucCum sa fumezi fara a mirosi un trabuc
  Cum să fumezi o țigară în interior fără a fi prinsăCum să fumezi o țigară în interior fără a fi prinsă
  Cum să ascundeți mirosul de țigăriCum să ascundeți mirosul de țigări
  Cum să mirosi bine fără a lua o baie sau un dușCum să mirosi bine fără a lua o baie sau un duș
  Cum să mirosi bine tot timpulCum să mirosi bine tot timpul
  Cum să ai grijă de animalele de casă ale florilor taleCum să ai grijă de animalele de casă ale florilor tale
  Cum să găsiți animalul potrivitCum să găsiți animalul potrivit
  Cum sa faci bani in timp ce te distrezi cu animalele de companieCum sa faci bani in timp ce te distrezi cu animalele de companie
  » » Cum să-ți faci mirosul acasă bun repede

  © 2011—2020 ertare.com