Cum se efectuează o vânzare prin mișcare

Mutarea într-un loc nou are avantaje enorme. Dar dacă bugetul dvs. este strâns și vă deplasați dintr-o casă mare într-un apartament sau o casă mică, este posibil să nu aveți suficient spațiu pentru a stoca tot ceea ce ați acumulat ani de zile, chiar și cu spații mari de depozitare disponibile în multe zone. blocuri de apartamente. Deci, ce ar trebui să facă? Trei cuvinte: vânzarea prin mișcare. Acest lucru vă va permite să scăpați de mizerie, astfel încât să puteți ușura sarcina în ziua mutării și să câștigați niște bani în acest proces.

Indiferent dacă efectuați acest lucru în garaj sau în grădină, iată câteva sfaturi utile pentru o vânzare mare prin mișcare.

pași

Imagine intitulată Găzduiți o vânzare în mișcare Step 1
1
Planificați-vă înainte. Nu începeți să rumați prin dulapuri și subsol cu ​​o zi înainte de data programată pentru vânzare. De îndată ce știți că vă deplasați, ar trebui să știți elementele pe care doriți să le aruncați în timp ce continuați cu rutina zilnică. Apoi, plasați-le în cutii separate. Înainte de a ști asta, veți avea mai multe cutii pline de lucruri gata pentru a merge, chiar cu câteva săptămâni înainte de vânzare are loc. Nu fiți prea pretențioși atunci când decideți ce să faceți în vânzare, oamenii vor cumpăra practic totul. La urma urmei, după cum se spune, gunoiul unui om este comoara altui. Cu toate acestea, în cazul articolelor mari, cum ar fi pianuri, acvarii și mobilier, puteți încerca să le vindeți online prin eBay, Craigslist, Kijiji sau alte anunțuri și site-uri de licitații similare. Oamenii sunt mai predispuși să cumpere aceste obiecte mari prin intermediul Internetului, în loc să le mute, unde majoritatea oamenilor sunt interesați (și pot) să aleagă mici mărgele și articole de îmbrăcăminte.
 • Imagine cu titlul Gazdă o vânzare în mișcare Step 2
  2
  Faceți cuvântul răspândit. Dacă doriți ca oamenii să participe la vânzarea dvs., trebuie să aflați mai întâi despre aceasta. Nu este necesar ca anunțurile dvs. să fie sofisticate, ele pot fi la fel de simple precum postarea de semne pe posturile telefonice ale intersecțiilor ocupate în comunitatea dvs. Asigurați-vă că semnele dvs. sunt destul de mari și suficient de clare pentru ca ele să le vadă și să le elaboreze astfel încât să reziste oricăror neplăceri. Utilizați hârtie de construcție pentru a împiedica zborul și a scrie cu un creion colorat (în loc de un marcator) pentru a vă asigura că scrisul nu devine ilibil în cazul ploii. Nu uitați să faceți o mișcare în jurul locului în care ați amplasat semnele pentru a vă asigura că acestea sunt vizibile. Pentru că dacă nu le poți citi, nimeni altcineva nu o poate face. Ce fel de informații doriți să includeți în anunțul dvs.? Este important să fii specific și concis (deoarece nu vei avea spațiu în anunț pentru a include o mulțime de informații și pentru a rămâne lizibil). Asigurați-vă că menționați dimensiunile specifice de îmbrăcăminte și mărci (în special îmbrăcămintea pentru copii) și enumerați articole populare scumpe (cum ar fi antichități și alte obiecte unice pe care le-ați putea avea). La stabilirea unei date pentru vânzarea dvs., asigurați-vă că începeți ziua anunțată. Dacă nu sunteți gata atunci când spuneți că veți fi, este foarte probabil ca oamenii să nu se mai întoarcă mai târziu pentru a vă uita la lucrurile dvs.
 • Imagine cu titlul Găzduiți o vânzare în mișcare Step 3


  3
  Faceți prețurile simple. Simplificați lucrurile pentru clienții dvs. Utilizați creșteri de 25 de cenți pentru toate articolele. Este ușor de calculat și ușor de întors. Și din moment ce aceasta este o vânzare, trebuie să oferiți niște chilipiruri. De exemplu, pentru un element care costă 50 de cenți, vă recomandăm să oferiți o vânzare de "5 articole pentru 2 USD". De asemenea, puteți oferi o promoție "umpleți sacul" pentru articole de gros, cum ar fi cărți, în care clienții dvs. plătesc trei sau patru dolari în schimbul umplerii unei pungi cu cele mai multe articole care se încadrează în punga respectivă. Oferind chilipiruri de acest tip este o modalitate excelentă și garantată de a vă vinde produsele rapid și ușor. Pentru a economisi timp și spațiu (și pentru a face lucrurile mai ușoare pentru clienții dvs.), puteți, de asemenea, să vă separați toate articolele de prețuri și să aveți mese diferite pentru 50 de cenți, un dolar, două dolari etc. Mai presus de toate, nu crește prea mult prețurile - tot ceea ce costă mai mult de 1/3 din prețul de vânzare cu amănuntul va sperie oamenii. Dacă încă mai aveți multe lucruri la sfârșitul vânzării, acceptați ceea ce vine și rămâneți deschis la toate ofertele. Amintiți-vă, tot ceea ce vindeți oricum este ceva ce nu mai doriți să mai aveți, așa că câștigați chiar și puțin bani în schimb este un extra. Dacă ceva nu este vândut, înseamnă că trebuie să-l puneți înapoi în casă (și, eventual, duceți-l la noul dvs. apartament).
 • Imagine cu titlul Gazdă o vânzare în mișcare Step 4
  4
  Faceți clientul fericit O atmosferă plăcută mulțumită unei muzică de fundal plăcută și o atitudine pozitivă din partea dvs. pot face minuni pentru vânzările dvs. Și dacă este o zi de vară fierbinte, ia în considerare vânzarea cutii de sifon sau apă îmbuteliată. Clienții dvs. vă vor aprecia și, în același timp, veți câștiga câțiva dolari în plus. Asigurați-vă că ați curățat lucrurile pe care intenționați să le vindeți. Oamenii au mai multe șanse de a cumpăra elemente care arată cel puțin strălucitoare și noi în loc de ceva care pare a fi ascuns în subsol pentru ultimul deceniu. De asemenea, nu durează să arate lucrurile într-un mod frumos. Așezați hainele pe un raft în loc să le aruncați fără griji într-o cutie. Acest lucru nu numai că va facilita clienților să se uite la selecția dvs., dar valoarea percepută a îmbrăcăminții va fi mai mare.
 • sfaturi

  • Vizitați magazinul local de aprovizionare de birou. Acolo vând markere permanente foarte groase, care sunt excelente pentru postere.
  • Luați în considerare plasarea unui anunț despre vânzarea dvs. pe site-ul Web Craigslist sau plasarea unui anunț în ziarul dvs. local. Veți fi surprinși să aflați câți oameni învechiți care nu folosesc calculatoare, verificați încă secțiunea anunțuri de vineri pentru a afla despre vânzările în garaj.
  • În loc să salvați lucruri pe care nu le-ați reușit să le vindeți, sunați la o organizație locală. Uneori reducerile fiscale vă vor aduce mai mulți bani decât vânzarea de garaj.
  • Găsiți tot ce vă puteți ajuta. Dacă știți oameni care sunt buni pentru vânzări, îi puteți angaja să vă ajute. Oferiți-i să-i lase să ia obiecte pentru ao vinde și să o promoveze ca pe "vânzare prin mutarea multifamiliei". Împărțiți costul semnelor și al publicității.
  • Luați în considerare contactarea unei case de licitație sau a unei societăți specializate în vânzări imobiliare. Acestea lucrează la comision, dar dacă vindeți mai multe articole sau dacă articolele dvs. sunt nepotrivite pentru o vânzare în garaj (ceva prea scump), puteți atrage cumpărători mai buni.
  • Dacă aveți mobilier, antichități sau articole care au fost în familia dvs. pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să deschideți mai întâi vânzarea familiei, copiilor etc. Explicați-vă că vă veți mișca și că nu veți avea suficient spațiu și că veți avea prima ocazie ca aceste obiecte să rămână în interiorul familiei dvs.
  • Promovați vânzarea dvs. ca o vânzare prin "schimbare" și nu doar o vânzare de "grădină" sau de "garaj". o "vânzare prin mutare" Acesta implică, de obicei, vânzarea de obiecte mari și mobilier de calitate și nu pur și simplu vândă brățări.
  • Uneori e mai ușor să vinzi totul și să cumperi lucruri noi. Aceasta ar fi cea mai bună opțiune dacă vă veți deplasa într-un loc foarte îndepărtat și mic. Păstrați elementele cu valoare sentimentală și vindeți totul.
  • Dați-vă timp pentru a face două vânzări, dacă este posibil. În caz de ploaie sau de vreme rea, poți vinde lucrurile încă o zi.
  • Amintiți-vă să postați semne în tot cartierul dvs. în plus față de colțurile bine călătorite. Plasați semne cu săgeți, utilizați baloane sau furnizați un punct de referință dacă casa dvs. este puțin diferită.

  avertismente

  • Mulți hoți se bazează pe faptul că sunteți prea ocupați pentru a ține ochii pe toată lumea sau pentru a controla fiecare vânzare. Obțineți o mulțime de pungi (păstrați pungi vechi de la supermarket sau obțineți mai multe de la prietenii dvs.). Ca și magazine, plasați fiecare articol achiziționat într-o pungă. Dacă vedeți pe cineva care iese cu obiecte fără pungi în mână, opriți-le.
  • Păstrați banii în numerar într-o pungă și păstrați-l cu dvs. în orice moment. Dacă utilizați o cutie, desemnați pe cineva care să stea lângă ea toată ziua. Aduceți un zgomot, dacă este posibil.
  • Nu depozitați obiectele în străinătate înainte de vânzare. Mulți oameni preferă să exploreze vânzările cu câteva ore înainte de răsărit, pentru a determina dacă merită să se întoarcă să cumpere ceva. Există, de asemenea, mulți oameni care scot prin articolele dvs. și iau diverse lucruri.
  • Trebuie să acorzi atenție hoților magazinelor. Acestea sunt foarte frecvente în vânzările de garaj și vânzările în mișcare. Trebuie să aveți tot ajutorul necesar. Adesea folosesc o persoană pentru a vă distrage atenția, în timp ce ceilalți fură obiectele.
  • În cazul în care vânzarea dvs. este în străinătate, lăsați-vă ușile bine garantate în orice moment. Multe furturi apar în timp ce oamenii sunt ocupați cu vânzări în garaj.
  • Nu ezitați să strigați pe cineva dacă nu ați plătit ceva. Este foarte probabil ca această persoană să plătească sau să elibereze obiectul.
  • Fii atent cu parteneriatele "caritabil" Ei vă oferă să vă luați articolele nevândute. Verificați dacă această asociere există și că nu difuzați articolele dvs. pe cineva care va profita de acestea pe eBay.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scăpăm de obiecte pe care nu le folosimCum să scăpăm de obiecte pe care nu le folosim
  Cum se împachetează și se stochează obiecteCum se împachetează și se stochează obiecte
  Cum să împachetezi pentru a te mișcaCum să împachetezi pentru a te mișca
  Cum să vă stabiliți în primul departamentCum să vă stabiliți în primul departament
  Cum să faceți mai ușor un nou departamentCum să faceți mai ușor un nou departament
  Cum se poate cere o despăgubire pentru o companie în mișcareCum se poate cere o despăgubire pentru o companie în mișcare
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  Cum să vă organizați casaCum să vă organizați casa
  Cum să vă mișcați din starea dvs.Cum să vă mișcați din starea dvs.
  Cum să câștigați bani cumpărarea de domeniiCum să câștigați bani cumpărarea de domenii
  » » Cum se efectuează o vânzare prin mișcare

  © 2011—2020 ertare.com