Cum se umple un rezervor de propan

Știind cum să umpleți un rezervor de propan nu numai că vă va ajuta să vă protejați siguranța, ci vă va ajuta să economisiți bani.

pași

Imagine cu titlul Umpleți un rezervor de propan 1
1
Inspectați cilindrul. Înainte de a umple rezervorul de propan, trebuie să efectuați o inspecție vizuală a cilindrului. Verificați dacă nu există deteriorări cum ar fi lovituri adânci sau zone cu multă coroziune. Verificați conexiunea de pe partea superioară a rezervorului pentru a vă asigura că nu este îndoită sau deteriorată în nici un fel. Verificați dacă duza nu este înfundată.
 • Imagine cu titlul Umpleți un rezervor de propan 2
  2
  Apoi inspectați data de construcție a rezervorului. Veți găsi acest lucru în partea de sus a rezervorului împreună cu alte informații importante care sunt înregistrate. Dacă data curentă este mai mare de 12 ani de la data înregistrării, rezervorul este depășit. Discutați cu distribuitorul local de propan pentru a înlocui cilindrul. Dacă, de exemplu, găsiți data într-un rezervor "01/98" înregistrat, înseamnă că expiră în 02/10. Dacă dintr-un anumit motiv nu găsiți data înregistrată, contactați distribuitorul propan pentru a vă oferi data de expirare.
 • Imaginea intitulată Umpleți un rezervor de propan 3
  3
  Asigurați-vă că cântăriți rezervorul. Rezervorul trebuie cântărit pentru a avea cunoștință despre cantitatea de propan încă în cilindru și pentru a evita supraîncălzirea. Pentru a afla greutatea rezervorului, arătați în partea de sus a literelor "TW" înregistrate și urmate de un număr. De exemplu, scrisorile "TW 16.9", acestea vor indica greutatea rezervorului atunci când acesta este gol. Un număr foarte aproximativ poate fi găsit în rezervorul dvs. pentru grătar. Puii de pui folosesc de obicei sticle de 20 de lire sterline. Dacă există un rezervor cu literele "TW 16.9" înregistrat (greutatea rezervorului gol) și are o capacitate de 20 de lire sterline, va avea o greutate maximă de 36,9 lire sterline.
 • Imagine cu titlul Umpleți un rezervor de propan Pasul 4
  4
  Setați scara pentru greutatea totală dorită (Veți găsi cantitatea maximă de propanuri pe care o puteți adăuga la un rezervor gol în partea de sus, unde vor fi scrise literele "WC" înregistrate și urmate de un număr. Uită-te la masa de la stația de distribuire a gazului, pentru a converti numărul de "WC" în cantitatea potrivită pentru a umple rezervorul sau apelați la distribuitorul local de propan). De exemplu, dacă rezervorul dvs. este gravat "WC 95,5", cantitatea maximă de propan pe care o puteți adăuga în funcție de scală este de 40lb.s


 • Imagine cu titlul Umpleți un rezervor de propan Pas 5
  5
  Conectați dozatorul la duza, deschideți supapa cilindrului și începeți să o umpleți.
 • Imaginea intitulată
  6
  Deschideți supapa de purjare aproximativ o jumătate de viraj. Acesta este în gâtul legăturii. Când rezervorul este plin, o cantitate mare de lichid va ieși prin supapa de purjare. Acest lucru trebuie să se întâmple în același timp când rezervorul atinge greutatea dorită. Nu-l supraîncălziți și folosiți mănuși de cauciuc pentru a vă menține mâinile de la îngheț.
 • Imagine cu titlul Umpleți un rezervor de propan Pasul 7
  7
  Închideți supapa de purjare și supapa rezervorului. Verificați din nou rezervorul pentru a detecta dacă există semne de scurgere.
 • Acum sunteți gata să utilizați cilindrul proaspăt reîncărcat! Când conectați rezervorul pentru utilizare, inspectați-vă aparatul înainte de a îl utiliza.
 • sfaturi

  • Pentru a vă asigura că obțineți rezervorul cu un anumit gaz, adresați-vă furnizorului dvs. de propan să cântărească rezervorul. Extrageți "TW" de greutatea determinată în scale. În cazul în care "TW" se potrivește cu scara de greutate, rezervorul este gol (Unii distribuitori de propan nu cântăresc rezervoarele și vă percep ca și cum l-au umplut complet, este mai bine să verificați cântarul pentru a vă asigura că plasați suma corespunzătoare). Puteți chiar să cântăriți rezervorul la domiciliu și să determinați cantitatea de propan din rezervor.

  avertismente

  • Nu supraîncărcați rezervorul sau nu transportați mai mult de 45 de kilograme în interiorul vehiculului. Cilindrii trebuie să fie întotdeauna în poziție verticală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un încălzitor de apăCum se face un încălzitor de apă
  Cum se schimbă apa într-un acvariu de apă dulceCum se schimbă apa într-un acvariu de apă dulce
  Cum de a schimba apa unui pește bettaCum de a schimba apa unui pește betta
  Cum să ciclonezi un acvariu fără peștiCum să ciclonezi un acvariu fără pești
  Cum să ai grijă de o zebrăCum să ai grijă de o zebră
  Cum să eliminați acarienii dintr-un rezervor de crab pustnicCum să eliminați acarienii dintr-un rezervor de crab pustnic
  Cum să începeți un acvariu cu apă săratăCum să începeți un acvariu cu apă sărată
  Cum să faci un pește beta să trăiască mai multCum să faci un pește beta să trăiască mai mult
  Cum să curățați rezervorul unui pește de aurCum să curățați rezervorul unui pește de aur
  Cum să curăț un rezervor de 5 galoaneCum să curăț un rezervor de 5 galoane
  » » Cum se umple un rezervor de propan

  © 2011—2020 ertare.com