Cum se curata velcroul

Încuietoarele adezive, cum ar fi închiderile cu velcro, sunt foarte confortabile pentru utilizare, dar pot fi destul de greu de curățat. Scamele de îmbrăcăminte, părul de animale și alte fibre similare pot fi încorporate în partea adezivă a închiderii, agravându-i funcționarea. Prin îndepărtarea pufurilor superficiale, prin ruperea fibrelor încorporate și prin îngrijirea în mod corespunzător a velcro-ului, puteți să păstrați închiderile adezive curate și în stare bună, astfel încât să funcționeze corect.

pași

Partea 1
Îndepărtați puful superficial

Imaginea intitulată Curățați Velcro Pasul 1
1
Rolați un dispozitiv de îndepărtare a rulourilor peste închiderea adezivă. Pentru a îndepărta murdăria de pe suprafață, o rolă se îndepărtează de cele utilizate în mod normal pentru a curăța suprafața hainei. Extindeți capacul și țineți-l la un capăt pentru a trece de mai multe ori rola. Schimbați foaia adezivă a rolei de câte ori este necesar.
 • Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 2
  2
  Apăsați închiderea adezivă cu bandă adezivă. Tăiați o bucată de bandă care nu este mai mare decât palma mâinii dvs., astfel încât să fie ușor de manevrat și nu se lipeste de ea însăși. Extindeți capacul și apăsați-l cu banda adezivă pentru a prinde cât mai multă scame posibil. Ținând închiderea ferm la un capăt, scoateți banda pentru a îndepărta scamele.
 • Puteți repeta acest pas cu noi bucăți de bandă adezivă de câte ori este necesar.
 • Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 3
  3
  Utilizați unghiile pentru a răzui închiderea adezivă. Degetele pot fi o unealtă foarte utilă pentru a elimina orice scuipă superficială din închidere. Extindeți capacul și îndepărtați orice bucată vizibilă de fir sau păr pe care o puteți prinde la un capăt. Apoi, răsturnați bine capacul cu unghiile pentru a îndepărta cât mai mult fuzz de suprafață posibil.
 • Partea 2
  Îndepărtați scamele încorporate

  Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 4
  1
  Utilizați o periuță de dinți cu peri tari pentru a peria de închidere. Utilizați o periuță de dinți plată și tare (de preferință numai cu peri, fără scutiți de cauciuc pentru a masca gingiile sau alte părți din plastic) pentru a curăța scamele prinse în închidere. Extindeți capacul și periați-l de la un capăt la celălalt, apăsând cu mișcări rapide și uscate.
  • Începeți cu degetele vreo puf care va ajunge la suprafața închiderii.
 • Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 5


  2
  Îndepărtați garnitura adezivă cu marginea de tăiere a unui dozator de bandă adezivă. Utilizați marginea de tăiere a dozatorului de bandă adezivă pentru a răzui capacul și pentru a îndepărta murdăria. Extindeți capacul și utilizați marginea zimțată a dozatorului de bandă adezivă ca o greblă, trecând de la un capăt la altul prin mișcări scurte și ferme.
 • Începeți cu degetele vreo puf care va ajunge la suprafața închiderii.
 • Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 6
  3
  Porniți cel mai încrustat scut folosind pensete cu vârf fin. Pentru a îndepărta scutul cel mai încrustat din partea adezivă a închizătorului, utilizați pensete cu vârf fin. Extindeți capacul închizându-l la ambele capete. Apoi, utilizați vârful pensetă pentru a începe cu grijă scamele.
 • Partea 3
  Păstrați o închidere cu Velcro curată

  Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 7
  1
  Îndepărtați velcro-ul pentru a îndepărta scamele o dată pe lună. Pentru ca închiderea să funcționeze bine și pentru a evita acumularea de scame, curățați-o o dată pe lună. În acest fel, veți preveni împrăștierea murdăriei prea mult și a fi mai greu de îndepărtat decât puful de suprafață.
 • Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 8
  2
  Alăturați-vă cele două părți ale dispozitivului de închidere cu velcro înainte de al introduce în mașina de spălat. Dacă închiderea se află într-o îmbrăcăminte pe care o introduceți de obicei în mașina de spălat, aceasta se îmbină cu cele două părți ale acesteia, astfel încât acestea să rămână împreună, înainte de a face acest lucru. Acest lucru va împiedica încorporarea firelor, a părului sau a altor fibre în Velcro, iar partea adezivă a dispozitivului de închidere dăunează altor articole de îmbrăcăminte din mașina de spălat.
 • Imaginea intitulată Curățați Velcro Step 9
  3
  Pulverizați închiderea cu velcro cu un spray antistatic după spălarea acestuia. Sprayul antistatic poate ajuta velcro-ul să atragă mai puțină scame. Spray fermoarul cu acest spray odată ce ți-ai spălat hainele pentru a minimiza acumularea de murdărie.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un manechin pentru coaserea cu bandă adezivăCum se face un manechin pentru coaserea cu bandă adezivă
  Cum să faci un săbii de lumină cu lucruri de zi cu ziCum să faci un săbii de lumină cu lucruri de zi cu zi
  Cum se face un separator de cărți cu panglica americanăCum se face un separator de cărți cu panglica americană
  Cum se face o ștampilăCum se face o ștampilă
  Cum de a face o pălărie de top cu bandă de conducteCum de a face o pălărie de top cu bandă de conducte
  Cum se face un sac cu bandă adezivăCum se face un sac cu bandă adezivă
  Cum sa faci un pat pentru o papusa de 30 de centimetriCum sa faci un pat pentru o papusa de 30 de centimetri
  Cum se face un dosar cu bandăCum se face un dosar cu bandă
  Cum sa faci o curea folosind banda americanaCum sa faci o curea folosind banda americana
  Cum se face o brățară cu bandă adezivă împletităCum se face o brățară cu bandă adezivă împletită
  » » Cum se curata velcroul

  © 2011—2020 ertare.com