Cum să curăț un ecran tactil

Ați găsit pete pe tot ecranul tactil sau o urmă evidentă de urme care au fost înregistrate pentru că sunteți dependenți de ultimul joc pe care l-ați achiziționat? Curățați curând ecranul tactil al telefonului dvs. mobil, al tabletei, al playerului MP3 sau al oricărui alt dispozitiv cu această tehnologie este esențial pentru întreținerea și durata acestuia. Curățați ușor petele și știți cum să evitați să faceți ceva care ar putea strica ecranul tactil.

pași

Metoda 1
Utilizați o cârpă din microfibră

Imaginea intitulată Curățarea unui ecran tactil Pasul 1
1
Alegeți a cârpă din microfibră. Este ideal pentru curățarea unui ecran tactil. Unele dispozitive vin cu pânza inclusă la momentul cumpărării sau puteți împrumuta și cea pe care o utilizați pentru a vă curăța ochelarii de soare.
 • Costul acestor pânze poate varia. Prețul țesăturilor recomandat de producătorul acestor dispozitive poate fi considerabil mai mare prin simplul fapt de a avea suportul respectiv. Cauti o afacere bună pentru a cumpăra pânză, sau în cazul în care iese din bugetul caută o mai economic, dar este un microfibră eficient.
 • 2
  Opriți dispozitivul înainte de a începe să îl curățați. De obicei, este mult mai ușor să vedeți unde să curățați atunci când dispozitivul este oprit.
 • 3
  Curățați ecranul făcând cercuri mici cu cârpa din microfibră de pe geam. Aceasta va elimina cele mai multe imperfectiuni.
 • 4
  Numai dacă crezi că este cu adevărat necesar, umeziți o cârpă de bumbac (poate fi unul dintre colțurile unul dintre tricourile de bumbac) și clar ecranul din nou, făcând mișcări circulare mici, cu pânză. Mai mult, ar putea fi suficient de mult pentru a bloca ecranul puțin cu respirația și pentru a folosi această umiditate pentru ao curăța cu o cârpă.
 • Citiți instrucțiunile care apar cu cârpa pe care o utilizați. Unele dintre ele trebuie să fie umezite puțin înainte de a fi folosite. În acest caz, săriți pasul anterior și urmați instrucțiunile din cârpa din microfibră.
 • Dacă trebuie să umeziți pânza, este mai bine să folosiți apă distilată.
 • 5
  Întoarceți cârpa din microfibră pe ecran pentru a termina curățarea. Nu frecați prea mult și, dacă mai găsiți un fel de umiditate, lăsați-l să se usuce cu aer.
 • Nu presați prea mult pe ecran atunci când îl curățați, îl puteți deteriora.
 • Imaginea intitulată Curățarea unui ecran tactil Pasul 6
  6
  Spălați cârpa din microfibră. Pentru a spăla cârpa din microfibră, lăsați-o să se înmoaie în apă caldă cu puțin săpun. Apa caldă serveste pentru a deschide fibrele și pentru a elibera murdăria care sa acumulat. Îndepărtați ușor cârpa în timp ce se înmoaie (dacă o frecați foarte tare, puteți deteriora pânza). După înmuiere, evitați stoarcerea excesului de apă, agățați cârpa undeva să se usuce cu aer. Dacă aveți nevoie să folosiți urgent stofa, puteți folosi un uscător. Nu curățați nici un ecran cu o cârpă până când nu se usucă complet.
 • Metoda 2
  Utilizați gel de alcool

  Această metodă este bună deoarece dezinfectantul ucide toți germenii.  Imaginea intitulată Curățarea unui ecran tactil Pasul 7
  1
  Luați puțin alcool în gel. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "mână sanitizer".
 • Imaginea intitulată Curățarea unui ecran tactil Pasul 8
  2
  Luați un prosop de hârtie curat.
 • 3
  Goliți puțin gel pe prosopul de hârtie.
 • 4
  Curățați ecranul
 • 5
  Utilizați o cârpă din microfibră curată pentru a elimina petele, deși nu ar trebui să existe vreunul!
 • sfaturi

  • Dacă nu aveți o cârpă din microfibră și curățarea nu poate aștepta, utilizați o cârpă de bumbac sau un colț al cămășii pentru a ieși din probleme.
  • Dacă este posibil, pentru a vă proteja dispozitivul împotriva loviturilor, zgârieturilor și amprentelor.
  • Păstrați o cârpă pentru curățarea ecranului tactil curată și în stare bună. Spălați-l periodic pentru a elimina acumularea murdăriei care rămâne la curățarea ecranului.
  • Puteți cumpăra un kit de curățare pentru ecrane. De multe ori acestea includ șervețele anti-statice. Cu toate acestea, aceasta poate fi o cheltuială suplimentară, care poate fi inutilă. Investigați mai întâi înainte de a le cumpăra.
  • Dacă doriți să vă protejați dispozitivul chiar și mai mult, puteți cumpăra un dispozitiv de protecție împotriva zgârieturilor, cunoscut și ca protector de ecran. Este un strat de film care protejează ecranul de zgârieturi care apar din uz zilnic.

  avertismente

  • Nu folosiți niciodată metoda de scuipat și frecarea ecranului tactil. Veți putea adăuga mai multă murdărie pe ecranul dvs., pe care va trebui să îl curățați mai târziu.
  • Evitați utilizarea materialului abraziv pentru a curăța ecranul tactil.
  • Nu utilizați niciodată produse care conțin amoniac pentru a curăța ecranul tactil, cu excepția cazului în care producătorul aprobă în mod specific produsul respectiv. Amoniacul poate deteriora ecranul.
  • Evitați pulverizarea lichidelor sau a apei pe ecran - riscați ca lichidul excesiv să intre în interiorul dispozitivului și să-l deterioreze. În schimb, pulverizați întotdeauna lichidul peste microfibră, stoarceți-l pentru a îndepărta excesul de lichid și apoi curățați-l.
  • Nu folosiți niciodată prosoape de hârtie sau țesături faciale. Acestea conțin fibre de lemn care pot zgâria orice suprafață din plastic. Nu aveți dreptul să realizeze zgârieturi prima dată, dar în cele din urmă pe ecran va arăta ca și cum ați fi utilizat o lână foarte fină pentru a curăța de oțel, și va face ecranul arata plictisitoare și ușor neclare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Microfibră cârpă sau similare, moale și fără scame.
  • Apă distilată sau lichid special pentru curățarea ecranelor tactile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să activați modul de mănușă pe un dispozitiv Samsung GalaxyCum să activați modul de mănușă pe un dispozitiv Samsung Galaxy
  Cum se conectează o imprimantă HP Deskjet 5525 la rețeaua de domiciliuCum se conectează o imprimantă HP Deskjet 5525 la rețeaua de domiciliu
  Cum se configurează mesageria vocală pe ZTE AvidCum se configurează mesageria vocală pe ZTE Avid
  Cum să deblocați panoul tactil al unui notebook HP Pavilion Dv7 4165DxCum să deblocați panoul tactil al unui notebook HP Pavilion Dv7 4165Dx
  Cum să eliminați aplicațiileCum să eliminați aplicațiile
  Cum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorieCum să scanați un document cu HP Deskjet 5525 direct pe cartela de memorie
  Modul de redare a playerului încorporat YouTube pe întregul ecranModul de redare a playerului încorporat YouTube pe întregul ecran
  Cum se face o captură de ecran pe telefonul dvs. mobil din seria Nokia X.Cum se face o captură de ecran pe telefonul dvs. mobil din seria Nokia X.
  Cum să curăț ecranul iPhone sau iPod TouchCum să curăț ecranul iPhone sau iPod Touch
  Cum să vă curățați telefonul mobilCum să vă curățați telefonul mobil
  » » Cum să curăț un ecran tactil

  © 2011—2020 ertare.com