Cum sa curatati o masina de spalat cu otet

Deși gândirea obișnuită vă poate determina să credeți că interiorul mașinii dvs. de spălat este curat, nu este. Oprirea curățării poate duce la mirosuri neplacute, germeni, bacterii și mucegai. Din fericire, există metode complet naturale pentru a curăța o mașină de spălat de înaltă încărcare sau o spălare frontală cu oțet alb. Folosind metodele corecte, vă puteți asigura că mașina dvs. de spălat este curată și că vă spălați eficient hainele.

pași

Metoda 1
Curățați o mașină de spălat cu încărcătura superioară

Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 1
1
Programați mașina de spălat la cea mai înaltă temperatură și cel mai lung ciclu. Porniți mașina de spălat și lăsați-o să se umple cu apă fierbinte. De asemenea, utilizați volumul maxim de încărcare atunci când o faceți.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 2
  2
  Se adaugă patru cești (950 ml) de oțet alb în mașina de spălat. Deschideți capacul în timp ce mașina de spălat funcționează și utilizați o ceașcă de măsurare pentru a măsura și turnați patru cești (950 ml) de oțet alb în ea cât timp este plină.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 3
  3
  Se toarnă o pahar (240 ml) de bicarbonat de sodiu în mașina de spălat. Pentru o curățare mai profundă puteți adăuga apă de copt în apă. Măsurați o cană (240 ml) de bicarbonat de sodiu și turnați-o cu grijă în apa din mașina de spălat.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 4
  4
  Închideți capacul și lăsați mașina de spălat să funcționeze timp de 5 minute. Permiterea funcționării mașinii de spălat va permite oțetului și a bicarbonatului de sodiu să curățe o cantitate mare de murdărie și murdărie în interior.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 5
  5
  Deschideți capacul și întrerupeți mașina de spălat timp de o oră. Permiterea apei calde și a oțetului să stea în mașina de spălat timp de o oră va ajuta la îndepărtarea murdăriei și murdăriei din interior.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 6
  6
  Curățați exteriorul mașinii de spălat în timp ce este oprită. Utilizați o cârpă curată și un detergent de citrice pentru a spăla bine restul mașinii de spălat. Citricele sunt excelente pentru îndepărtarea tartrului, a depunerilor de detergenți și a acumulării de detergenți. Le puteți cumpăra în magazin sau puteți le face acasă. Pulverizați curățatul pe zonele murdare și utilizați cârpa pentru a curăța murdăria și murdăria.
 • Citricele utilizează proprietățile naturale găsite în fructe, cum ar fi lămâi, portocale și limes, pentru a îndepărta murdăria.
 • Când curățați, asigurați-vă că ați curățat înmuietorul și depunerile de clor din șaibă.
 • De asemenea, puteți folosi o periuță de dinți pentru a ajunge la locuri greu accesibile.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 7


  7
  Ciclul mașinii de spălat se încheie. Închideți capacul și terminați ciclul mașinii de spălat. Așteptați până când ciclul se termină și toată apa a fost scursă de la mașină.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 8
  8
  Curățați interiorul mașinii de spălat și repetați procesul. Finisați curățarea interioară a mașinii de spălat cu o cârpă uscată. După uscare, puteți repeta pașii pentru a termina curățarea murdăriei sau murdăriei rămase care s-au acumulat în interiorul mașinii de spălat.
 • Metoda 2
  Curățați un șaibă de încărcare frontală

  Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 9
  1
  Umpleți dozatorul de detergent cu oțet alb. Umpleți dozatorul de detergent cu 3/4 cești (180 ml) de oțet sau până când este complet. De obicei, dozatorul este etichetat și poate fi găsit pe partea superioară a unei mașini de spălat cu încărcare frontală. Când este plin, închideți capacul.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 10
  2
  Porniți un ciclu normal de spălare în setarea apei calde. Dacă mașina dvs. de spălare față nu are o setare de apă caldă, selectați ciclul în "haine albe" sau pentru "pete". Permiteți ciclului să funcționeze complet.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 11
  3
  Curățați exteriorul mașinii de spălat. În timp ce ciclul funcționează, amestecați 1/2 cană (90 g) de bicarbonat de sodiu și 1 litru (1 litru) de oțet alb într-o găleată. Când ingredientele sunt încorporate, utilizați soluția pentru a umezi o cârpă și ao folosi pentru a curăța exteriorul șaibei.
 • Image cu titlul Curățați o mașină de spălat cu oțet Pasul 12
  4
  Acționați încă un ciclu de clătire. Rulați un ciclu de clătire fără oțet sau detergent. Acest lucru ar trebui să elimine mirosul de oțet și să ajute la îndepărtarea murdăriei rămase. Când ați terminat, mașina de spălat trebuie să fie adecvată pentru utilizare.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • oțet alb
  • peticărie
  • citrice curățare
  • ciubăr
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează cantitatea de detergent necesară pentru spălarea frontalăCum se calculează cantitatea de detergent necesară pentru spălarea frontală
  Cum să cumpărați o mașină de spălatCum să cumpărați o mașină de spălat
  Cum să desfaceți o mașină de spălat vaseCum să desfaceți o mașină de spălat vase
  Cum să evacuați manual mașina de spălatCum să evacuați manual mașina de spălat
  Cum să evacuați o mașină de spălat vaseCum să evacuați o mașină de spălat vase
  Cum să îndepărtați mirosul de mucegai al mașinii de spălat cu ușa din fațăCum să îndepărtați mirosul de mucegai al mașinii de spălat cu ușa din față
  Cum să strângeți rufele în mașina de spălatCum să strângeți rufele în mașina de spălat
  Cum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălateCum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălate
  Cum se face un șemineu în aer liber cu o mașină de spălat haineCum se face un șemineu în aer liber cu o mașină de spălat haine
  Cum se instalează o mașină de spălat vase integratăCum se instalează o mașină de spălat vase integrată
  » » Cum sa curatati o masina de spalat cu otet

  © 2011—2020 ertare.com