Cum să curăț un frigider din oțel inoxidabil

Un frigider din oțel inoxidabil poate transforma bucătăria într-un cer modern, dar curățenia poate fi dificilă uneori. Urmați aceste sfaturi atunci când încercați să scăpați de dungi, pete, mâini marcate și altele asemenea și veți descoperi cum să curățați frigiderul din oțel inoxidabil în cel mai scurt timp.

pași

Metoda 1
Folosiți materialul și tehnicile potrivite de frecare

Imaginea intitulată Frigidere din oțel inoxidabil de curățat Pasul 1
1
Alegeți o cârpă de curățat neabrazivă. Oțelul inoxidabil se va zgâria ușor, iar chiar și o bucată de bucătărie moale va deteriora suprafața.
 • Utilizați o cârpă din microfibră. Acestea funcționează mai bine decât bumbacul fără scame, deoarece acestea lasă materialul mai puțin fibros pe suprafața oțelului inoxidabil.
 • Curățați și lustruiți frigiderul cu prosoape de hârtie. Dacă doriți o strălucire superbă fără pete, curățați mai întâi suprafața cu o cârpă din microfibră și agentul dvs. de curățare preferat și apoi treceți prosoape de hârtie prin frigider.
 • 2
  Curățați în direcția cea bună. Poate ar trebui să te uiți foarte atent pentru a vedea în ce direcție sunt microfibrele, dar o vei putea detecta. Îndepărtarea în direcția opusă, chiar și cu o cârpă din microfibră, va lăsa zgârieturile permanente pe suprafața frigiderului.
 • Metoda 2
  Alegeți un curățitor

  Imaginea cu titlul Frigidere din oțel inoxidabil de curățare Pasul 3
  1
  Utilizați apă simplă. Aceasta este metoda cea mai ieftină de a vă curăța frigiderul, dar petele și amprentele dificile vor necesita o frecare suplimentară sau adăugarea a câteva picături de detergent pentru vase. Dacă utilizați săpun, va trebui să îl clătiți de pe suprafață cu apă curată și caldă înainte de uscare cu un prosop de hârtie. (Uscați repede, pentru a nu pata).
 • Imaginea intitulată Frigidere din oțel inoxidabil curat Pasul 4
  2


  Curățați cu ulei. Orice ulei vegetal, inclusiv uleiul de măsline, va curăța oțelul inoxidabil. De asemenea, puteți utiliza ulei de curățare pentru copii cu ulei necesitând o uscare suplimentară pentru a absorbi uleiul (această metodă de curățare lasă un strălucire foarte strălucitoare).
 • Imaginea intitulă Frigidere din oțel inoxidabil de curățare Pasul 5
  3
  Încercați oțet alb și apă pentru a curăța dispozitivul. Se amestecă ambele într-o sticlă de pulverizare, folosind 3 părți oțet alb și 1 parte apă. Pulverizați frigiderul și curățați-l cu prosoape de hârtie. Oțetul este excelent pentru curățarea amprentelor grase.
 • Imaginea cu titlul Frigidere din oțel inoxidabil de curățare Pasul 6
  4
  Utilizați produse de curățare comerciale. Unii oameni preferă comoditatea produselor de curățare a sticlei și altele care sunt vândute în mod specific pentru a curăța aparatele din oțel inoxidabil.
 • sfaturi

  • Uleiul de origine vegetală, uleiul pentru copii sau orice agent de curățare cu conținut de ulei comercial va produce cea mai bună strălucire, dar suprafața frigiderului va atrage praful și murdăria mai repede decât dacă utilizați un produs non-gras.
  • Oțetul poate fi de asemenea folosit nediluat - pulverizați puțin pe cârpa din microfibră și frecați în direcția corectă.
  • Soda funcționează bine și în oțel inoxidabil, dar mulți oameni nu-i plac să o folosească, pentru că se încurcă foarte mult.
  • Toate produsele de curățare menționate în acest articol pot fi, de asemenea, folosite pentru a curăța vasele, ustensilele și blaturile din oțel inoxidabil.

  avertismente

  • Unele produse de curățare comerciale vă pot deteriora podelele. Ca măsură de precauție, acoperiți podeaua care înconjoară frigiderul cu prosoape sau un covor vechi înainte de a pulveriza curățarea peste frigider.
  • Purtați mănuși de protecție pentru a preveni deteriorarea mâinilor de către substanțele chimice care pot fi conținute în detergenții comerciali.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Țesătură din microfibră
  • Prosoape de hartie
  • Curățitoare comerciale (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cureți un televizor cu ecran platCum să cureți un televizor cu ecran plat
  Cum de a îmbătrâni oțel inoxidabilCum de a îmbătrâni oțel inoxidabil
  Cum să faci brânză de caprăCum să faci brânză de capră
  Cum sa curatati vasele din otel inoxidabilCum sa curatati vasele din otel inoxidabil
  Cum să eliminați rugina din vase și tigăiCum să eliminați rugina din vase și tigăi
  Cum să îndepărtați o dantură de la un frigider din oțel inoxidabilCum să îndepărtați o dantură de la un frigider din oțel inoxidabil
  Cum sa arzi otelul cu acidCum sa arzi otelul cu acid
  Cum să curățați oțelul inoxidabilCum să curățați oțelul inoxidabil
  Cum se curata otelul galvanizatCum se curata otelul galvanizat
  Cum să curățați mașina de spălat vaseCum să curățați mașina de spălat vase
  » » Cum să curăț un frigider din oțel inoxidabil

  © 2011—2020 ertare.com