Cum să curățați o toaletă colorată

O toaletă colorată este oribilă. Dacă toaleta dvs. este pătată, nu doriți ca oaspeții să o vadă și este posibil să nu doriți să o utilizați singuri. Din fericire, puteți urma câteva etape pentru ao curăța. După ce ați efectuat o curățare generală și ați identificat cauza petelor, puteți utiliza produsele și metodele potrivite pentru a elimina toate urmele.

pași

Metoda 1
Faceți o curățare inițială

Image cu titlul Curățați un castron cu toaletă colorată Pasul 1
1
Verificați instrucțiunile producătorului. Înainte de a începe curățarea toaletei, ar trebui să verificați instrucțiunile producătorului, deoarece unele pot deteriora funcționarea internă a toaletei, cum ar fi broasca, în timp ce altele pot provoca decolorare.
 • Căutați marca imprimată sau gravată pe toaletă.
 • Investigați pe Internet "produse de curățare sigure pentru [marca toaletei]".
 • De asemenea, puteți căuta numărul de telefon și telefonul producătorului.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 2
  2
  Se toarnă oțet alb și se lasă să stea peste noapte. Înainte de a îndepărta petele de la toaletă, este bine să faceți o curățare generală. Dacă toaleta este foarte murdară, este recomandat să lăsați produsul să se odihnească înainte de spălare. Se toarnă 1/2 ceașcă (120 ml) de oțet alb în toaletă și se închide capacul. Lăsați-o să stea peste noapte.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 3
  3
  Restrângeți cu o perie de toaletă și cu o curățare mai curată. Din nou, înainte de a aborda pete dificile, ar trebui să faceți o curățare generală a toaletei. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un detergent și de o toaletă. Pur și simplu aplicați curățitorul preferat în toaletă și pe margini. Apoi, utilizați peria pentru a îndepărta reziduurile și clătiți-o. Poate doriți să utilizați mănuși de unică folosință pentru ao face. Unele produse de curățare pe care le puteți utiliza sunt următoarele:
 • Produsele achiziționate ca Comet, Scrub Soft și alte detergenți pentru toaletă
 • Alternative de casă cum ar fi bicarbonat de sodiu, oțet alb, borax sau înălbitor
 • Imagine cu titlul Curățați un bolt de toaletă colorată Pasul 4
  4
  Identificați cauza petelor. În funcție de tipul de pete, puteți utiliza mai multe produse pentru a le elimina. Cele mai frecvente cauze ale petelor în toalete sunt apa dură, mucegaiul și mucegaiul. Respectați următoarele simptome pentru a identifica tipul de viciu.
 • Apă tare: Aceste pete apar ca inele în jurul toaletei. Ele pot fi roz, roșu, maro sau alb.
 • Mold: Aceste spoturi pot apărea oriunde pe toaletă. Forma va arăta puțin fuzzy și poate fi albastră, verde, galben, gri, alb sau negru.
 • Ciuperci: Acestea pot apărea oriunde pe toaletă, dar sunt de obicei văzute pe partea superioară sau în rezervor. Ciupercile sunt de obicei albe la început, dar pot deveni galbene sau maro în timp.
 • Metoda 2
  Îndepărtați petele de apă tare

  Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 5
  1
  Aplicați ajutor de lămâie Kool. Locurile de apă tare sunt comune și neplăcute. Din fericire, le puteți elimina cu elementele pe care probabil le aveți la domiciliu. O opțiune este pomul de lămâie Kool. Pur și simplu pulverizați un pachet pe toaletă, așteptați o oră și folosiți o pensulă pentru a curăța petele.
  • Puteți cumpăra lemnul Kool-aid în majoritatea supermarketurilor pentru $ 0.25.
 • Imagine cu titlul Curățați un castron cu toaletă colorată Pasul 6
  2
  Folosiți o piatră ponce Aceste pietre sunt excelente pentru îndepărtarea petelor din apa tare. Utilizați o piatră ponce pe care o aveți acasă sau cumpărați o piatră ponce cu tijă concepută pentru acest scop. Îndepărtați piatra în apă timp de 10 până la 15 minute și apoi folosiți-o pentru a curăța și îndepărta petele.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 7
  3
  Limitați cu un balsam de țesături pentru uscător. Aceste șervețele sunt un alt produs excelent pentru a îndepărta petele de apă tare. Șervețele folosite chiar par să funcționeze mai bine decât cele noi. Utilizați mănuși de cauciuc și o cârpă de bumbac obișnuită (folosită sau nouă) pentru a curăța petele.
 • Metoda 3
  Adresați petele de mucegai

  Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 8
  1
  Utilizați oțet alb. Pe lângă faptul că este neplăcut, mucegaiul poate provoca probleme de sănătate. Din fericire, eliminarea nu este complicată. Adăugați 1/2 ceasca (120 ml) de oțet alb în toaletă sau presărați direct pe matriță. Apoi, frecați-l cu o perie de toaletă.


 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 9
  2
  Aplicați înălbitor. Un alt produs dovedit care elimină mucegaiul este înălbitorul obișnuit. Se toarnă 1/4 ceașcă (60 ml) de înălbitor în toaletă sau se presară diluat pe matriță. Apoi, curățați matrița cu o perie de toaletă.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorat Pasul 10
  3
  Încercați uleiul de arbore de ceai. Un produs mai puțin obișnuit, dar foarte eficient pentru îndepărtarea mucegaiului, este uleiul esențial al arborelui de ceai. Se toarnă 10 picături de ulei în toaletă sau se pulverizează o soluție care conține (5 până la 10 picături de ulei într-o sticlă de apă) în zonele mucegăite. Limitați cu o perie de toaletă.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 11
  4
  Se spală toaleta cel puțin de trei ori. Dacă permiteți oricare dintre aceste trei produse să stea pe toaletă pentru o lungă perioadă de timp, acestea ar putea deteriora funcția internă. Acesta este motivul pentru care este important ca bulele sistemului de toaletă. După spălarea cu produsul, asigurați-vă că ați spălat toaleta de cel puțin trei ori.
 • Metoda 4
  Îndepărtați petele fungice

  Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 12
  1
  Alegeți produsul pe care doriți să îl utilizați. În afară de a fi neplăcut, ciupercile provoacă probleme respiratorii și alte probleme de sănătate, deci este important să le eliminați. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza aceleași produse indicate pentru a elimina mucegaiul (oțet alb, înălbitor sau ulei de arbore de ceai), dar procedura este puțin diferită. Pentru a începe, alegeți produsul pe care doriți să îl utilizați.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 13
  2
  Creați un aerosol. Plasați soluția la alegere într-o sticlă de pulverizare: apă cu înălbitor, apă cu oțet sau apă cu 10 sau 15 picături de ulei de arbore de ceai. Puteți reutiliza o sticlă veche pe care o aveți acasă sau cumpărați una nouă.
 • Imagine cu titlul Curățați un bolt de toaletă colorată Pasul 14
  3
  Descărcați toaleta pentru a obține cât mai multă apă posibilă. Ciupercile iubesc apa si cresc in medii umede (cum ar fi toaleta). Pentru a le curata eficient, interiorul toaletei trebuie sa fie putin uscat, asa ca descarca-l pentru a incepe curatarea.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 15
  4
  Pulverizați interiorul toaletei cu soluția. Când interiorul este gol (sau cât mai gol posibil), acoperiți-l cu dispozitivul de curățare cu aerosoli.
 • Imaginea intitulată Curățați un vas de toaletă colorată Pasul 16
  5
  Limitați cu o perie de toaletă. Cât mai curând posibil (înainte ca toaleta să se umple din nou cu apă), curățați puternic ciupercile. Poate că trebuie să repetați procedura până când le eliminați complet.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • toaletă de toaletă
  • curățător general pentru toaletă (cumpărat sau casă)
  • mănuși de unică folosință
  • oțet alb, ulei de arsură sau arbore de ceai
  • stofa sau prosoape de hârtie
  • lichid de curățare (cumpărat sau casă)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu vă fie frică de baia avionuluiCum să nu vă fie frică de baia avionului
  Cum să urinați fără să atingeți toaletaCum să urinați fără să atingeți toaleta
  Modificarea vanei de spălare a toaleteiModificarea vanei de spălare a toaletei
  Cum să desfaceți o toaletă fără un pistonCum să desfaceți o toaletă fără un piston
  Cum să desfaceți toaleta folosind sifonCum să desfaceți toaleta folosind sifon
  Cum să dezinfectați o toaletă publicăCum să dezinfectați o toaletă publică
  Cum să desfaceți o toaletăCum să desfaceți o toaletă
  Cum să desfaceți o toaletă acoperită cu o rolă de hârtie igienicăCum să desfaceți o toaletă acoperită cu o rolă de hârtie igienică
  Cum să desfaceți o toaletăCum să desfaceți o toaletă
  Cum se detectează scurgeri în toaletăCum se detectează scurgeri în toaletă
  » » Cum să curățați o toaletă colorată

  © 2011—2020 ertare.com