Cum să cureți o curea din piele

Menținerea unei centuri curate poate fi puțin complicată, însă întreținerea de bază poate fi dată doar cu o cârpă umedă. Pentru petele, va fi nevoie de alte trucuri pentru a vă ajuta să le elimine, dar rețineți că poate deteriora materialul centurii. În plus, în cazul în care centura dezvoltă un miros, încercați una dintre trucuri dezodorizare care ajuta la reducerea aceasta, un truc care poate fi utilizat și în curele vechi sau uzate.

pași

Metoda 1
Efectuați curățarea de rutină

Imaginea intitulată Curățați o curea din piele Pasul 1
1
Ștergeți cureaua cu o cârpă umedă. Pentru aproape orice tip de curățare, începeți cu o cârpă umedă cu apă caldă. Curățați centura și concentrați-vă pe toate zonele murdare. De asemenea, puteți încerca numai cu o cârpă uscată dacă centura nu este foarte murdară.
 • Imaginea intitulată Curățați o curea din piele Pasul 2
  2
  Cumpărați săpun pentru șa sau pentru alte produse de curățat piele. Utilizarea unui detergent special de piele este întotdeauna cea mai bună opțiune. Acest săpun este un detergent tradițional pentru piele și va fi suficient pentru acest caz. Cu toate acestea, puteți utiliza și orice alt dispozitiv de curățare special conceput pentru piele.
 • Uneori veți avea nevoie doar de puțin săpun. Cu toate acestea, nu este recomandabil să-l utilizați într-o centură foarte scumpă.
 • 3
  Puneți puțină curățenie pe o cârpă curată. Este mai bine dacă începeți cu o cârpă umedă. Adăugați un pic mai curat. Dacă aspiratorul vine într-un tub, cum ar fi săpun șa, va trebui să freca pânză pe ea pentru a crea niște spumă.
 • 4
  Îndepărtați curățatul pe piele. Încercați să urmați fibra și nu exfoliați prea tare. Odată ce ați curățat-o, utilizați partea curată a pânzei sau o altă cârpă umedă ușor pentru a îndepărta excesul.
 • Imaginea intitulată Curățați o curea din piele Pasul 5
  5
  Lăsați-l să se usuce toată noaptea. Cel mai bine este să lăsați centura toată noaptea pentru a vă oferi timp să absorbiți toate poloneză sau mai curată. Astfel, curățatul va rămâne pe curea în loc de pe mâini sau de pe haine și le va deteriora.
 • Metoda 2
  Îndepărtați petele

  Imaginea cu titlul Curățați o curea din piele Pasul 6
  1
  Încercați zgură de corn pe petele de ulei. Cel mai bine este să folosiți amidonul de porumb atunci când uleiul este proaspăt. Răspândiți pulberea peste pete și lăsați-o să absoarbă uleiul. Dacă pata este mai veche, încercați să curățați pulberea cu degetele pentru a vă ajuta să o eliminați. Căldura degetelor vă va ajuta. Utilizați-le și pentru a îndepărta praful când ați terminat.
  • De asemenea, puteți încerca o cârpă uscată pentru a elimina mai întâi cea mai mare parte a uleiului.
 • Imaginea intitulată Curățați o curea din piele Pasul 7
  2


  Îndepărtați petele de apă cu o cârpă umedă. În cazul în care centura se uda în unele locuri, cu siguranță va ajunge cu pete de apă. Pentru a rezolva această problemă, veți avea nevoie de o cârpă umedă pentru a umezi întreaga centura și apă și se usucă, lăsând pete mici.
 • 3
  Utilizați alcool pentru spoturi mici. Pentru un loc mic, ca un marcaj, alcoolul va funcționa. Utilizați ceva mic pentru a aplica, ca un isop. Odată ce pata a dispărut, uscați-o cu un uscător de păr.
 • 4
  Aplicați cremă de tartru și lămâie. Pentru alte pete, încercați să amestecați cremă de tartru și suc de lămâie în părți egale. Aplicați-l pe pete și lăsați-l pe piele timp de 10 minute. Curățați amestecul.
 • Imaginea intitulată Curățați o curea din piele Pasul 10
  5
  Luați măsuri mai drastice ca o ultimă soluție. Spălarea centurii mai adânc cu săpun și apă ar putea să o ruineze complet, deci este mai bine să folosiți această metodă ca o ultimă soluție. Cu toate acestea, dacă o să o aruncați oricum, spălarea ar putea să o salveze. Se curăță mai mult săpun și apă și încercați să-l curățați.
 • Metoda 3
  Deodorizați o centură

  Image cu titlul Curățați o curea din piele Pasul 11
  1
  Testați cu carbon activat. Adăugați un pic la o pungă sau orice alt container etanș și puneți centura acolo. Sigilați-l și lăsați-l timp de cel puțin o zi. Dacă mirosul persistă, lăsați-l mai mult timp.
  • Puteți găsi cărbune activat în magazinele pentru animale de companie (în pește) sau online.
 • Image cu titlul Curățați o curea din piele Pasul 12
  2
  Utilizați gunoi de pisică. O altă opțiune de dezodorizare este pisica de pisică. Acest lucru este conceput pentru a absorbi mirosurile din motive evidente. Pentru a le folosi, puneți o centură într-un container etanș cu pisici. Lăsați-l acolo cel puțin o zi - lăsați-l mai mult, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Curățați o curea din piele Pasul 13
  3
  Utilizați bicarbonat de sodiu. O altă opțiune de dezodorizare este utilizarea de bicarbonat de sodiu. Doar lasă centura cu coacere într-un recipient etanș pentru day.If vă îngrijorat că lăsați copt alb reziduu, încercați un „pachet“ de bicarbonat de cele folosite pentru a dezinfecta lucruri cum ar fi frigidere, pentru că acest lucru nu este slăbit.
 • avertismente

  • Încercați un nou curățitor într-o zonă care nu este vizibilă pentru a vă asigura că nu va decolora centura.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa curatati cizmele de pieleCum sa curatati cizmele de piele
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum de a curăța o pungă de autocareCum de a curăța o pungă de autocare
  Cum să cureți o pungă de piele albăCum să cureți o pungă de piele albă
  Cum sa curatati pantofii BirkenstockCum sa curatati pantofii Birkenstock
  Cum să cureți pantofii din pieleCum să cureți pantofii din piele
  Cum sa curatati pantofii din satinCum sa curatati pantofii din satin
  Cum sa curatati pantofii de piele folosind WindexCum sa curatati pantofii de piele folosind Windex
  Cum să elimini mirosul rău al unei pungi de piele vecheCum să elimini mirosul rău al unei pungi de piele veche
  Cum sa curatati petele de sange din pieleCum sa curatati petele de sange din piele
  » » Cum să cureți o curea din piele

  © 2011—2020 ertare.com