Cum să curățați un cap de duș înfundat

Acumularea de deșeuri minerale reprezintă cea mai gravă amenințare la adresa tuturor instalațiilor hidraulice, în special pentru conducte, iar capul dușului sau cabinei de duș va fi mai curând sau mai târziu obstrucționat de aceste deșeuri. Curățarea cabinei de duș sau a duzei obstrucționate este simplă, dar va dura câteva ore în timp ce dezasamblați piesa fixă ​​și puneți-o la înmuiere.

pași

Imaginea intitulată Curățați un cap de duș puternic înfundat Pasul 1
1
Reziduurile minerale se acumulează în ochiurile de plasă și în orificiile de evacuare a apei din capul dușului, atât în ​​partea exterioară cât și în interiorul discului de curățare. Pentru a curăța eficient pasta minerală întărită care liniile interioare ale capului, trebuie să dezasamblați piesa fixă ​​prin slăbirea piuliței sau a mecanismului care o ține la brațul dușului. Dezasamblarea după ce o aveți în mâini pentru a separa părțile interne nu este dificilă, dar tragerea pentru a separa capul complet de braț atunci când ați scos siguranța poate necesita o mulțime de forță.
 • Imaginea intitulată Curățați un cap de duș puternic înfundat Pasul 2
  2
  Înainte de a dezasambla capul dușului, asigurați-vă că ați înregistrat modul în care fiecare piesă a fost asamblată, astfel încât să le puteți readuce la loc mai târziu. Firul în care șurubul piuliței de aripă intră trebuie să fie îndreptat într-o anumită direcție, așa că nu uitați care dintre ele este corectă.
 • Imaginea intitulată Curățați un cap de duș puternic înfundat Pasul 3
  3
  Pregătiți un recipient plin cu oțet sau soluție de curățare pentru țevi. Dacă vedeți blocuri mari de reziduuri acumulate, este de preferat să utilizați oțet încălzit în cuptorul cu microunde până când este prea fierbinte pentru atingere. Procesul de curățare va dura aproximativ cinci sau șase ore, deci planificați în avans pentru o perioadă de timp în care nu veți folosi dușul. Cea mai mare parte a acumulării de var și de resturi se va dizolva, dar unele puncte care sunt foarte aderente la metal pot persista în ecranul dușului, discul intern și găurile de evacuare a apei.


 • Imaginea intitulată Curățați un cap de duș puternic înfundat Pasul 4
  4
  Dacă, după înmuierea capului, descoperiți că există încă niște înfricoșătoare încăpățânate, puteți să sculptați acele părți ale dușului folosind o perie de sârmă subțire sau vârful unei cleme metalice extinse. Re-înmuiați aceste părți pentru câteva minute și clătiți-le.
 • Imaginea intitulată Curățați un cap de duș puternic înfundat Pasul 5
  5
  Utilizați diagrama pentru a reasambla părțile capului. Așezați uleiul de lubrifiere în fir înainte de ao asambla înapoi la brațul aspersorului. Deschideți fluxul de apă și verificați dacă există scurgeri.
 • Imaginea intitulată Curățați un cap de duș puternic înfundat Pasul 6
  6
  Pentru a vă menține dușul cu performanțe optime, încercați să efectuați această curățare anual. Puteți sta, de asemenea, o cârpă cu oțet și fixați în jurul unei zone care au nevoie de curățare pentru a utiliza un anunț similar obiecte procedură nu se poate dip direct într-un recipient, cum ar fi chiuvete, toalete și dozatoare de apă în frigider.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • perie de sârmă subțire, scobitoare sau clemă metalică extinsă
  • cheie și șurubelniță
  • oțet sau soluție de curățare pentru țevi
  • bumbac
  • ulei de silicon sau lubrifiant
  • creion pentru a lua note de piese sau pentru a face o diagramă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să curățați capetele unei imprimanteCum să curățați capetele unei imprimante
  Cum să dezasamblați un cub RubikCum să dezasamblați un cub Rubik
  Cum să dezasamblați un GlockCum să dezasamblați un Glock
  Cum să curăți o trombonăCum să curăți o trombonă
  Cum de a schimba un cap de dușCum de a schimba un cap de duș
  Cum să desfaceți scurgerea unui dușCum să desfaceți scurgerea unui duș
  Cum sa faci usile cabinetului sau dulapuluiCum sa faci usile cabinetului sau dulapului
  Cum se instalează un panou de dușCum se instalează un panou de duș
  Cum se instalează un balsam de apăCum se instalează un balsam de apă
  Cum să curățați capul pulverizatorului de un robinet de bucătărieCum să curățați capul pulverizatorului de un robinet de bucătărie
  » » Cum să curățați un cap de duș înfundat

  © 2011—2020 ertare.com