Cum să vă curățați pietrele și diamantele

Curățarea pietrelor și a diamantelor poate părea o sarcină ușoară, dar trebuie să aveți grijă să nu răniți piatra sau montantul. Dacă încercați să curățați piatra utilizând o metodă greșită sau o soluție greșită, puteți deteriora luminozitatea acesteia. Piatra va fi plictisitoare și nu va fi atractivă pentru ochi.

conținut

pași

Imaginea intitulată Curățați pietrele prețioase și diamantele Pasul 1
1
Pentru pietre prețioase, utilizați o perie moale. Un instrument foarte utilizat este periuța de dinți moi. Peria trebuie să fie moale, altfel puteți provoca mai multe daune decât curățarea pietrei sau montării acesteia. O perie tare de păr poate deteriora cadrul metalic al bijuteriei sau diamantului. Nu risca. Pentru a curăța bijuteriile, utilizați un castron de apă caldă și adăugați câteva picături de detergent lichid de spălat vase. Puneți bijuteriile cu această soluție.
 • Imaginea intitulată Curățați pietrele dvs. și diamantele Pasul 2
  2
  Utilizați un detergent comercial pentru sticlă. O metodă pe scară largă utilizată de bijutieri este de a curăța bijuteriile cu un detergent de sticlă de casă. Agentul de curățare elimină murdăria și grăsimea, lăsând o strălucire vibrantă. Dacă nu doriți ca pielea să absoarbă mirosul, utilizați mănuși de cauciuc.
 • Imaginea intitulată Curățați pietrele prețioase și diamantele Pasul 3
  3
  Îndepărtați murdăria din bijuterii cu ajutorul dispozitivului de curățare a sticlei. Umpleți un castron cu o soluție de apă caldă cu săpun și lăsați bijuteriile să se înmoaie. Dacă faceți acest lucru în interiorul unei chiuvete, asigurați-vă că acoperiți scurgerea cu dopul corespunzător. Nu vrei ca bijuteriile tale să treacă accidental prin scurgerea casei tale. Transferați bijuteriile într-un alt vas pe care l-ați umplut anterior cu un detergent de sticlă. Lăsați bijuteriile pentru un moment în castron. Apoi utilizați peria moale de păr pentru a îndepărta murdăria reziduală. Clătiți cu apă curată și lăsați-o să se usuce.
 • Pulverizați curățatul de sticlă peste bijuterii și curățați-le cu o cârpă fără scame, până când acestea sunt uscate. Dacă sunteți alergic la produse chimice, ar trebui să evitați pulverizarea bijuteriilor cu detergent, deoarece acestea pot cădea pe piele.
  Imaginea intitulată Curățați pietrele prețioase și diamantele Pasul 3Bullet1


 • Image cu titlul Curățați pietre prețioase și diamante Pasul 4
  4
  Utilizați un dispozitiv de curățare cu ultrasunete. Dacă doriți să fiți mai sofisticați, vă puteți răsfăța pietrele și diamantele cu un dispozitiv de curățare cu ultrasunete. Aceste dispozitive combină tehnologia și eficiența de ultimă oră pentru a oferi o putere de curățare de bijuterie de neegalat! Un alt mare avantaj este că acești curățători curăță murdăria fără ca mâinile să-i atingă. Mâinile tale nu se vor murdări deloc.
 • Imaginea intitulată Curățați pietrele prețioase și diamantele Pasul 5
  5
  Folosiți praful de copt întotdeauna de încredere. Pudra de copt are multe utilizări pentru curățare și puteți elimina murdăria din bijuterii. Combinați praful de copt cu apă pentru a crea o pastă. Apoi aplicați această pastă cu o perie moale pentru a freca ușor pietre și metale. Apoi uscați și lustruiți inelul cu o cârpă fără scame. Bijuteria va străluci (dacă bijuteriile sunt foarte murdare, utilizarea unei soluții chimice puternice va face ca pietrele și diamantele să strălucească intens).
 • Imagine cu titlul Curățați pietre prețioase și diamante Pasul 6
  6
  Utilizați un agent de curățare a amoniacului. Dacă utilizați amoniac, trebuie să știți că este o substanță chimică foarte puternică. Se diluează soluția cu apă. În general, o soluție de o parte a amoniacului pentru trei părți de apă va fi suficientă pentru a lucra în siguranță și pentru a nu deteriora bijuteriile.
 • sfaturi

  • În cele din urmă, nu vă strângeți toate bijuteriile într-o cutie. Stocați-vă comorile într-o cutie de bijuterii sau împachetate într-o cârpă moale. Diamantele și pietrele prețioase pot răzu cu ușurință metalul de pe inele, brățări și coliere. Diferitele pietre și metale necesită îngrijiri diferite. Aflați despre pietrele dvs. preferate și procesele lor de curățare. Dacă nu sunteți sigur de procesul de curățare a bijuteriilor la domiciliu, luați-l cu un profesionist.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un bijuterii mai curatCum sa faci un bijuterii mai curat
  Cum sa curatati cerceii cu diamanteCum sa curatati cerceii cu diamante
  Cum se curata cristalele SwarovskiCum se curata cristalele Swarovski
  Cum să curăț bijuterii de aurCum să curăț bijuterii de aur
  Cum sa curata bijuteriile de argintCum sa curata bijuteriile de argint
  Cum de a curăța bijuterii fantezieCum de a curăța bijuterii fantezie
  Cum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să străluceascăCum de a curăța bijuteriile vechi pentru a face să strălucească
  Cum să cureți bijuteriileCum să cureți bijuteriile
  Cum sa curatati bijuteriile de chihlimbarCum sa curatati bijuteriile de chihlimbar
  Cum să curățești bijuteriile din turcoaz și argintCum să curățești bijuteriile din turcoaz și argint
  » » Cum să vă curățați pietrele și diamantele

  © 2011—2020 ertare.com