Cum să vă curățați cu grija meticulosul

Acesta este un ghid pentru curățarea grătarului într-un mod rapid și eficient, cu metode dovedite.

conținut

pași

Imaginea intitulată Curățați gratarul din interior Pasul 1
1
Spălați grătarul la sfârșitul unui grătar în timp ce acesta este încă cald și murdăria nu a avut timp să se înmoaie în el. Dacă ești distrat și nu te face să faci asta în acel moment, sau doar o uiți, încă mai ai posibilități. Grătare cu capac, un mod util pentru a înmuia murdăria impregnat este pus în interiorul grătarul periodic îmbibat cu apă, sau altele asemenea, și apoi încălzire ușoară la gratar timp de aproximativ 30 de minute. Ceea ce va face este să curățați murdăria impregnată cu aburul, în timp ce vă bucurați de timpul potrivit cu oaspeții dvs. Evident, e simplu pentru modelele grătare gaz- cu toate acestea, în cazul în care acesta este un gratar carbune, încercați să utilizați mai multe bucăți mici de lemn sau alte materiale ușor inflamabile pentru a obține unele de căldură. De asemenea, puteți utiliza o pereche de cărbune, dacă preferați. Nu pierde din vedere ziarul pentru a vă asigura că nu arde sau că veți avea mult mai mult de făcut! Indiferent dacă folosiți aburi sau nu pentru a curăța murdăria, curățarea chimică este de asemenea o opțiune excelentă. Scoateți grătarul și puneți-l pe hârtia de ziar, mai curat pulverizat pe ea pentru a utiliza în bucătărie sau orice alte curatatorii in aerosoli (ca în cazul de curățare bucătărie) și se lasa sa stea timp de aproximativ o oră.
 • Imaginea intitulată Curățați grătarul în interior Pasul 2
  2
  Utilizați pietre speciale de lustruit sau chiar șmirghel pe care le puteți cumpăra pentru a obține murdăria încăpățânată de pe grătar. Puteți îndepărta murdăria care nu este atât de rezistentă cu orice cârpă moale sau burete. Aveți grijă cu grilajul emailat, deoarece mai întâi trebuie să îndepărtați murdăria foarte bine și apoi să folosiți presiune dacă este posibil. Mai târziu, spălați bine grătarul și lăsați-l să se usuce.
 • Imaginea intitulată Curățați grătarul în interior Pasul 3
  3
  Dacă ați decis să lași interiorul grătarului curat, atunci lucrurile ar trebui să fie mult mai ușor. Pentru grătarele de cărbune simple, ridicați sau îndepărtați întregul cărbune, apoi curățați ultimul reziduu cu un prosop de hârtie. Acum, uscați suprafețele cu o cârpă înmuiată într-un dispozitiv de curățare cu aerosoli, răzuind ușor un loc unde murdăria rămâne impregnată. În cazul în care există zone în care produsele alimentare este ars și nu le poate elimina, ar trebui să arunce spray-le folosiți pentru a curăța bucatarie si se lasa sa stea pentru un moment, dar citiți atomizorul instrucțiuni pentru a vă asigura că puteți utiliza pe suprafața necesară (adică, emailată, vopsită, metalică sau alta). Nu vă faceți griji cu privire la baza pe care se așază cărbunele calde, deoarece este puțin probabil să arătați bine pentru că se întâmplă uzură și arsuri acolo. Atâta timp cât rămâne fără deșeuri perisabile, nu veți avea miros neplacut data viitoare când vă gatesc. Grilele cu gaz pot fi mai greu. Multe zone ale grătarului pot fi curățate așa cum sa menționat mai sus, dar priza de gaz, baza pietrelor vulcanice etc., adaugă un pic mai mult de lucru.
 • Imaginea intitulată Curățați grătarul în interior Pasul 4
  4


  Începeți prin a scăpa de orice fel de pietre vulcanice sau brichete ceramice și puneți-le într-o găleată de apă caldă cu săpun. Dacă acum puteți curăța în jurul brichetei și barelor ușor, grozav. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să îndepărtați unele părți pentru a le curăța corespunzător, așa că verificați ghidajul pentru grătar și nu uitați să nu scoateți nici o parte a conectorului de gaz. Întoarceți toate piesele la locul lor când terminați și spălați brichetele ceramice sau pietrele vulcanice în găleată. Dacă este necesar, puneți-le în apă proaspătă. Puteți observa că după un an trebuie să le înlocuiți deoarece sunt umplut cu murdărie. După aceasta, clătiți interiorul grătarului de gaz sau de cărbune cu un furtun sau o găleată de apă până când acesta arată frumos și strălucitor. Înlocuiți pietrele vulcanice pe care le aveți cu cele noi și așa mai departe. Puneți grătarul în locul său și înapoi pentru a vă admira munca.
 • Imaginea intitulată Curățați gratarul dvs. din interior Pasul 5
  5
  Curățați exteriorul. Curățarea exteriorului grătarului este ușoară. Curățați-l numai cu o cârpă umedă, adăugând o soluție potrivită. Dispozitivul de curățare lichid pe care îl utilizați în mod obișnuit este bine, dar puteți obține un spray de lustruit din oțel inoxidabil sau un alt detergent pentru materiale specifice. Butoanele pentru controlul gazului pot fi în mod obișnuit îndepărtate pentru a fi spălate, ceea ce este esențial deoarece nu doriți ca impuritățile să se impregneze și să provoace rigiditate. Aveți grijă cu unele vopsea fulgii, chiar și cu polish îndepărtat. Puteți retușa întotdeauna aceste zone, dar asigurați-vă că consultați un ghid sau întrebați producătorul exact ce să utilizați. Odată curățați, lustruiți exteriorul cu o cârpă uscată și adăugați orice strat de conservant dorit. Unii oameni recomandă spălarea grătarelor din oțel inoxidabil cu ulei (chiar și pentru uleiul de bebeluși) pentru a le păstra ca niște noi, dar nu vă faceți griji prea mult despre asta. Este o idee bună să acordați timp pentru a avea grijă de orice zonă din lemn cu un tratament special pentru grătarele de lemn. Fiți atenți la orice produs sau tratament chimic pe care îl utilizați oriunde în casă. Unele pot fi inflamabile și este mai bine să le țineți departe de grătar!
 • Imaginea intitulată Curățați gratarul dvs. din interior Pasul 6
  6
  Dacă doriți să reduceți timpul de lucru, încercați să pulverizați cu ulei grila pe care o veți folosi înainte de a începe gătitul, pentru a face mai puțin lipicios. De asemenea, dacă zona în care ați pus cărbunele pare uzată, adăugați un strat subțire de nisip care îl va proteja. Amintiți-vă să acoperiți grătarul sau să îl depozitați în garaj dacă aveți unul. Veți fi întotdeauna recunoscător de fiecare dată când o veți vedea strălucitoare data viitoare.
 • Imaginea intitulată Curățați gratarul dvs. din interior Pasul 7
  7
  Gratarul este gata.
 • sfaturi

  • Dacă doriți o soluție simplă, puteți utiliza un detergent special creat pentru parrila.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să frigeți carneaCum să frigeți carnea
  Cum să frige cozile homariCum să frige cozile homari
  Cum să gătești coaste pe grătarCum să gătești coaste pe grătar
  Cum să frigească fileurile de somonCum să frigească fileurile de somon
  Cum să frigem legume pe grătarCum să frigem legume pe grătar
  Cum să gătești coaste pe grătarCum să gătești coaste pe grătar
  Cum să gătești curcanul pe grătarCum să gătești curcanul pe grătar
  Cum de a crea un foc bun cu cărbuneCum de a crea un foc bun cu cărbune
  Cum să aprinzi un grătar de cărbuneCum să aprinzi un grătar de cărbune
  Cum să faci fripturi la gratar folosind cărbuneCum să faci fripturi la gratar folosind cărbune
  » » Cum să vă curățați cu grija meticulosul

  © 2011—2020 ertare.com