Cum să vă curățați rapid camera

Curățarea unei camere necesită timp, deoarece este necesar să o faceți bine. Dacă doriți să știți cum să vă curățați camera rapid și eficient, urmați pașii indicați în acest articol.

pași

Partea 1
Faceți operația de curățare

Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 1
1
Pune muzica Având ceva care te distra parțial în timp ce faci lucruri te ajută să faci timpul să meargă mai repede. De asemenea, deschideți jaluzelele sau perdelele pentru a lăsa într-o lumină mică.
 • Imaginea intitulată Clean Your Room Fast Step 2
  2
  Începeți prin a arunca toate coșurile de gunoi. Aruncați toate coșurile de gunoi pe care le găsești în cameră la coșul de gunoi. Dacă nu aveți un coș de plastic în camera dvs. sau undeva cu mâna, utilizați în schimb o pungă de hârtie sau un sac de gunoi. Gunoi este ușor de identificat și doar prin eliminarea, veți face camera ta arata mult mai curat.
 • Imaginea intitulată Clean your Room Fast Step 3
  3
  Scoateți vasele murdare. Dacă mâncați de obicei în camera dvs., lăsând feluri de mâncare folosite, există un alt mod de a împrăștia rapid o cameră mai puțin sau mai puțin curată. Luați toate bucatele și ochelarii murdare în bucătărie. Puteți chiar să le spălați, ceea ce vă poate ajuta să obțineți niște bani în plus dacă părinții dvs. se simt generos.
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 4
  4
  Spălați hainele murdare. Separați hainele murdare de cel curat. Faceți două grămezi de haine, unul cu cel curat și celălalt cu cel murdar. Aruncați haine murdare și atârnați pe umerase sau îndoiți hainele curățate și le puneți în dulap. Dacă vă păstrați hainele într-un garderobă, pliați-le bine pentru a profita la maximum de spațiu.
 • Scoateți toate încălțămintea din cameră. Dacă nu, poți să-i dai peste ei.
 • Nu uitați centurile, pungile și legăturile. Utilizați un cârlig pentru a le păstra în dulap.
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 5
  5
  Pune totul în locul lui. Nu te limita la ordonarea a ceea ce ai aruncat pe pământ, aruncând gunoi vizibil și spălând haine murdare. De asemenea, ar trebui să comandați tot ce nu este pe site-ul dvs. și să organizați ceea ce se află pe mese, rafturi și alte suprafețe. Sortați toate sertarele, partea superioară a dresserului, noptiera și orice zonă în care depozitați, pentru a acumula lucruri.
 • Stabilește toate hârtiile și aruncați-le pe cele pe care nu le aveți nevoie. Reciclați-le dacă doriți să respectați natura.
 • Dacă sunteți student, vă recomandăm să aveți o cutie sau un dosar special pentru a stoca note și notebook-uri libere - în acest fel va fi mai ușor să le accesați și să examinați care dintre ele vă servesc.
 • Păstrați toate obiectele mici în cutii de depozitare, pe care nu le știți unde să le plasați. Puteți stoca aceste cutii în dulap, le puteți folosi ca elemente decorative pe vestiar sau le puteți ascunde sub pat.
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 6
  6
  Faceți patul. O cameră cu patul neomogen va arăta dezordonat, indiferent cât de curat este. Îndepărtați colile, mângâietorul sau pielea și înlocuiți cu atenție totul. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să îndepărtați colile și să întoarceți salteaua, deoarece este de obicei mai confortabilă pe partea care nu este folosită.
 • Pentru a obține un rezultat complet plăcut și pentru ai impresiona pe părinți și mai mult, atunci când faceți locul patului foile ca în spitale.
 • Dacă faceți patul în primul rând, veți avea mai mult spațiu pentru a continua cu sarcini cum ar fi plierea hainelor și organizarea de hârtii și alte obiecte.
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 7
  7
  Așezați tot ce aparține unei alte încăperi în locul său. Puneți toate obiectele care nu aparțin camerei dvs. într-un coș sau cutie și apoi mergeți în jurul casei, punându-le unul câte unul în locul corespunzător. De exemplu, ar trebui să luați jucăriile, animalele umplute sau pături de la fratele dvs. care trebuie să fie în camera dvs. sau să returnați o carte în camera de zi.
 • Imaginea intitulată Clean your Room Fast Step 8
  8
  Dacă vă grăbiți, puneți o alarmă sau ceasul deșteptător. Concentrați-vă pe ceea ce este cel mai important și când alarma se stinge. În mod normal, spălătorie (care poate fi plasat într-un coș și să ia o altă cameră), un pat nefăcut și coșul de gunoi sunt lucrurile care fac o camera arate murdar și murdar.
 • Partea 2
  Curățați ca un profesionist

  Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 9
  1
  Curăță și îndepărtează praful de pe suprafața mobilei. Îndepărtarea prafului vă va ajuta să părăsiți camera chiar mai curată, ceea ce nu necesită mult timp și vă va impresiona părinții. Luați o cârpă umedă sau folosiți prosoape de hârtie și un produs de curățare adecvat pentru a curăța suprafețe pline de grăsime, murdărie sau praf.
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 10
  2
  Imprastiati aspiratorul! Se aspiră cu atenție prin toate colțurile și marginile camerei și, de asemenea, sub pat, nu uitați. În acest fel veți face camera chiar mai curată, deoarece murdăria pe podea sau covorul va face o cameră curată și curată arata în continuare ca un dezastru.
 • Dacă nu au podea cu mochetă, este maturat sau cu un mop recomandabil în loc de vid, vidul nu absoarbe întotdeauna toată murdăria de pe suprafețele netede.
 • Imaginea intitulată Clean Your Room Fast Step 11
  3
  Scuturați covoarele mici și lăsați-le să curgă. Dacă aveți un covor mic, scuturați-l și agățați-l în aer liber (atâta timp cât nu plouă) pentru al ventila. Este posibil să aspiratul nu este suficient pentru a curăța complet covoarele, așa că ar fi bine să se agită și, de asemenea vintiles pentru un rezultat óptimo-, astfel, ei vor mirosi chiar mai bine.
 • Imaginea intitulată Clean Your Room Fast Step 12
  4


  Faceți mirosul camerei bine. Începeți prin deschiderea ferestrelor și a ușii pentru a ventila camera. Când a fost aerată, pulverizați niște parfumuri de aer în interiorul încăperii. O cameră cu un miros bun va arăta mai curată, chiar dacă nu este.
 • Este important să spălați toate hainele murdare înainte de a lua acest pas. Hainele murdare sunt cele care, de obicei, fac ca o cameră să miroasă rău.
 • Imaginea intitulată Clean your Room Fast Step 13
  5
  Asigurați-vă că totul are loc. Asigurați-vă că tot în cameră se află locul corespunzător. Când nu ai loc pentru ceva, aruncă-l. Dacă nu aveți spațiu pentru a vă îngriji de toate lucrurile, înseamnă că în cameră există prea multe obiecte. Acesta este un semn că este timpul să scăpăm de unele lucruri. De asemenea, dacă totul are locul corespunzător, va fi mult mai ușor să curățați și să sortați camera data viitoare.
 • Etichetați cutiile și obiectele de stocare pentru a ști unde să depozitați totul.
 • Lăsați produsele de curățat la sfârșit. Veți avea timp să le puneți în locul lor când ați terminat de curățat totul - în acest fel nu veți avea dureri de cap să le scoateți din nou din locul lor pentru că ați uitat să curățați altceva. Luați în considerare spațiul pe care îl aveți atunci când cumpărați altele noi și renunțați la cele care au expirat deja.
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 14
  6
  Lăsați spațiu pentru haine curate. Sortați dulapul și sertarele prin plierea sau suspendarea tuturor hainelor curățate din jurul camerei. Plasarea de haine perfectă și eficientă vă va permite să lăsați spațiu în dulap și sertare pentru a stoca haine noi sau alte lucruri, cum ar fi cutii de depozitare, colecții, sobe pe care nu le utilizați și tot ce este în cameră care nu știu unde să pună
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 15
  7
  Păstrați camera ordonată. Păstrarea totul în locul său și salvarea lucrurilor atunci când terminați să le utilizați vă va economisi timp când curățați mobilierul. De asemenea, vă veți impresiona părinții și le veți avea într-o stare bună. Menținerea camerei ordonate și ordonate poate fi, de asemenea, o modalitate de negociere pentru mai multe privilegii.
 • Partea 3
  Păstrați motivația

  Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 16
  1
  Puneți melodia preferată. Ascultarea muzicii pline de viață și de inspirație vă poate ajuta să vă curățați mult mai distractiv. Veți fi atât de încântați să auziți o melodie urmată de un altul, acel timp va zbura în timp ce vă curățați. Utilizați melodii cu un ritm puternic și plin de viață pentru a crea propria coloană sonoră curată.
  • Iată câteva sugestii muzicale: tema Pacific Rim, "Mai tare, mai bună, mai rapidă, mai puternică" de Daft Punk, sau "Cântec fericit de lucru mic" din Encantada, din Disney.
  • Nu utilizați telefonul sau computerul sau laptop, dacă aveți ceva pentru a asculta muzică (dacă primiți mesaje sau celule conectate la o rețea socială, siléncialo sau opriți-l), dacă nu doriți să distragă atenția și să întârzie sarcina dvs. de curățare. Evitând utilizarea computerului și a telefonului mobil, vă veți face o favoare, chiar dacă nu o credeți.
  • Amintiți-vă că întotdeauna vă cereți părinților permisiunea de a juca muzică.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă camera rapidă Pasul 17
  2
  Rearanjați camera sau redecorați-o. Reorganizarea sau redecorarea în mod regulat a camerei poate fi o modalitate excelentă de a menține motivația de a comanda și de a le curăța. Din când în când, schimbați decorarea sau poziția mobilierului după preferințele dvs. În acest fel, rezultatul va fi mult mai plăcut decât dacă curățați și ordonați, deoarece schimbarea va fi mult mai vizibilă.
 • Secțiunea de tineret a wikiHow are numeroase idei excelente pe care le puteți consulta dacă aveți un timp greu în concordanță cu curățenia.
 • Imaginea intitulată Clean Your Room Fast Step 18
  3
  Organizați o activitate în camera dvs. după curățare. Dacă nu se simt motivați pentru a curăța, cred cat de frumos va fi în camera ta, atunci când sunt curat și ordonat, nu o mizerie ca asta. Organizarea unei activități care vă oferă speranță atunci când camera dvs. este decentă, cum ar fi adunarea câtorva prieteni sau invitarea băiatului sau fetei la care vă place să vizionați un film, poate fi o motivație eficientă pentru a vă curăța camera și pentru ao menține în stare bună.
 • Imaginea intitulată Clean your Room Fast Step 19
  4
  Începeți cu cea mai dificilă sarcină. Există oameni care încep să curățeze camera și nu se termină niciodată, deoarece părăsesc sarcina care urăște cel mai mult pentru sfârșit. Încercați să începeți cu ceea ce vă place cel puțin să curățați și, odată ce ați terminat cu asta, du-te pentru restul. În acest fel, vă veți asigura că nu abandonați sarcina înainte de a termina.
 • Răsplătește-te cu o bomboană când termini cu acea primă sarcină pe care o urăști atât de mult. Aceasta poate fi o motivație suplimentară pentru a face munca grea.
 • Imaginea intitulată Clean your Room Fast Step 20
  5
  Întoarceți curățenia într-un joc! A transforma curățenia într-un joc poate ajuta într-adevăr să păstreze motivația până la capăt și să o facă mai des. Există mai multe moduri de a face curățarea unui joc, dar aici sunt câteva idei de început:
 • Utilizați o frânghie sau o mătură pentru a împărți camera în mai multe părți. Apoi, numărați piesele și rotiți un mor. Ieșiți numărul care iese, curățați partea corespunzătoare. Dacă terminați în 4 minute, aveți un premiu. Continuați să răsuciți zarurile până când camera este curată.
 • Faceți-o o provocare! Dacă aveți un frate căruia nu-i împărțiți camera, puteți să vă curățați camerele respective și apoi să le comparați pentru a vedea care dintre ele este mai curat sau pentru a vedea cine se termină mai întâi. Discutați cu părinții dvs. pentru a pregăti un premiu pentru câștigător.
 • Imaginea intitulată Curățați camera rapidă Pasul 21
  6
  Curățați-vă cu un prieten. Întrebați-vă un prieten dacă poate să meargă acasă și să vă ajute să vă curățați. Asigurați-vă că părinții dvs. știu că prietenul dvs. vă va ajuta - altfel, ei pot fi trimiși acasă când vă văd. Este recomandabil să alegeți un prieten care este foarte organizat și organizat prin natură, astfel încât să vă poată învăța câteva trucuri și să vă ajute să curățați în mod eficient.
 • Imaginea intitulată Clean Your Room Fast Step 22
  7
  Nu dispera Este foarte ușor să disperați și să pierdeți motivația, mai ales dacă camera dvs. este un dezastru. Cu toate acestea, aici sunt câteva idei pentru a nu ajunge la acest punct:
 • Încercați să lucrați încetul cu încetul, luând lucrurile și așezându-le în locul lor de cinci până pe cinci (de exemplu), până când camera este ordonată și curată la sfârșitul zilei. Această metodă nu este rapidă, dar vă poate ajuta să obțineți un rezultat mai bun pe termen lung.
 • Ar trebui, de asemenea, să încercați să vă curățați camera mai des, astfel încât să nu mai fie dezastruos. Încercați să curățați și să sortați camera în fiecare zi înainte de a merge la culcare. În acest fel, ziua în care trebuie să faceți o curățare temeinică nu va avea mult de lucru înainte.
 • sfaturi

  • Dacă camera ta este într-adevăr dezordonată și nu știți de unde să începeți, încercați această tehnică: separați camera de mai multe părți și, dacă aveți un scaun de birou care se întoarce, stați pe ea și începeți să vă rotiți până se oprește, la o parte a camerei. Curățați acea zonă și utilizați din nou această tehnică. De asemenea, puteți folosi o sticlă și o puteți roti.
  • Încearcă să nu te stresezi, pentru că dacă o faci, vei termina imediat să abandonezi sarcina.
  • Nu uitați să curățați sub pat și să organizați sertarele, ceea ce este foarte important.
  • De asemenea, trebuie să deschideți ferestrele astfel încât soarele și camera să fie ventilate.
  • Curățați pereții din când în când. Dacă curățați pereții, camera dvs. va arăta mult mai bine.
  • Încercați să vă faceți timp. Data viitoare când curățați, reveniți la timp și încercați să vă bateți vechea marcă. Desigur, nu uitați că cel mai important lucru este să curățați camera bine.
  • Întoarceți acest obicei într-o provocare săptămânală, colectând cel puțin 20 de obiecte în fiecare zi și verificând, la sfârșitul săptămânii, dacă camera dvs. este curată.
  • Dacă cineva doarme în cameră, curăță-l împreună și face curățenie.
  • Așezați lucruri mici, cum ar fi scoici sau margele, în pungi etanșe.
  • Nu dați lucrurile la locul lor, dar doriți să vă obosiți mai mult prin fixarea lor.

  avertismente

  • Fii atent, pentru că dacă nu faci bine treaba, părinții tăi te vor deranja să o faci mai bine. Întotdeauna străduiți-vă la maxim!
  • Amintiți-vă că nu trebuie să fii leneș. Dacă lăsați lucrurile în jurul camerei, puneți-le imediat la locul lor. Nu lăsați tot ce se află în jurul biroului pentru al sorta mai târziu.
  • Aveți grijă să nu loviți și să spargeți lucrurile când curățați.
  • Fiți atent cu bucăți mici de obiecte sparte de sticlă sau cu resturile de plante care pot lăsa animale de companie (dacă aveți), cum ar fi spinii de căpriori, pentru că le puteți găsi acolo unde vă așteptați cel mai puțin.
  • Fii atent cu lucrurile pe care le poți găsi în camera ta. Nu știi niciodată ce ar fi putut ascunde acolo. Asigurați-vă că nu există mici rozătoare sau insecte, deoarece aceste animale pot provoca boli. Dacă găsiți oricare dintre aceste creaturi în camera dvs., spuneți-le părinților să sune imediat un fumigator, atâta timp cât nu este ceva inofensiv, ca un cochineal.
  • Dacă găsești păianjenii, nu te teme. În mod normal, păianjenii sunt inofensivi, dar dacă nu le puteți suporta, spuneți-le pe cineva să le elimine.
  • Nu setați muzica prea mare dacă părinții dvs. nu o permit.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un radio, un iPod sau un telefon mobil pentru a asculta muzică (opțional)
  • Genți de gunoi (uneori sunt necesare, mai ales dacă nu aveți o coș de gunoi cu mâna)
  • Odorizante sau parfumuri (opțional)
  • O mătură pentru podele din lemn
  • Un aspirator pentru podele cu mochetă
  • O cârpă pentru curățarea prafului
  • Curățător de sticlă pentru suprafețe și mobilier din sticlă
  • Câteva umerase
  • Un mop și un spărgător de praf
  • Câteva aperitive (opțional - curățați orice odihnă sau înveliș pe care îl părăsiți când ați terminat)
  • O sticlă de apă (nu doriți să vă deshidratați în timp ce faceți treburi)
  • Cutii de depozitare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cureți o cameră cu meticulozitateCum să cureți o cameră cu meticulozitate
  Cum să curățați rapid o camerăCum să curățați rapid o cameră
  Cum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractivCum să vă curățați camera într-un mod simplu, rapid și distractiv
  Cum să vă curățați casaCum să vă curățați casa
  Cum să vă curățați camera (pentru fete)Cum să vă curățați camera (pentru fete)
  Cum să vă curățați camera de sus în josCum să vă curățați camera de sus în jos
  Cum să vă curățați camera rapidă și eficientăCum să vă curățați camera rapidă și eficientă
  Cum să cureți o cameră dezordonatăCum să cureți o cameră dezordonată
  Cum să curățați un gunoiCum să curățați un gunoi
  Cum să vă curățați și să vă ordonați casaCum să vă curățați și să vă ordonați casa
  » » Cum să vă curățați rapid camera

  © 2011—2020 ertare.com