Cum sa curatati podelele de bambus

Podelele de bambus sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Pentru perpetuarea și conservarea ei este necesar să se țină seama de unele indicații care contribuie la menținerea acesteia.

pași

Imaginea intitulată Curățarea podelelor de bambus Pasul 1
1
Elimină murdăria și praful. Mizeria de pe podea îndepărtează strălucirea. Utilizați o perie fină sau un mop pentru a îndepărta murdăria. Păstrați podeaua uscată pentru a preveni acumularea prafului. Traficul continuu pe o podea murdară acționează ca un șmirghel de dimensiuni mari și poate cauza zgârieturi minore la finisarea suprafeței.
 • Imaginea intitulată Curățați podelele de bambus Pasul 2
  2
  Mopi podeaua. Un amestec de apă și oțet într-o porție de 1: 4 este un bun agent de curățare pentru podeaua dvs. De asemenea, puteți utiliza un dispozitiv de curățare a podelelor din lemn. Folosiți un burete de mop fără a fi prea umed. Uscați imediat podeaua cu un prosop. Poate deteriora lemnul dacă există prea multă apă în sol.
 • Imaginea intitulată Curățarea podelelor de bambus Pasul 3
  3
  Utilizați o cârpă pentru a curăța vărsările. Umpleți o sticlă de pulverizare cu o soluție de oțet și pulverizați zona înainte de a curăța sau umeziți ușor cârpa. Nu uitați să uscați zona cu un prosop imediat.
 • Imaginea intitulată Curățarea podelelor de bambus Pasul 4
  4
  Curățați orice bandă. Uscați podeaua cu un prosop pentru a lustrui podeaua și îndepărtați orice alte urme rămase de umezeala mopului. Aveți grijă să nu folosiți un produs de curățare pe bază de ulei, care lasă podeaua să fie noros și zgâriat.
 • Imaginea intitulată Curățarea podelelor de bambus Pasul 5


  5
  Evitați zgârierea solului. Asigurați-vă că puneți o pâslă sau un protector sub mobilier pentru a păstra bucățile și a nu strica podeaua. Păstrați-vă unghiile pentru animalele de companie astfel încât să nu genereze nici un fel de raion. Vacuumul cu o bară de bere nu trebuie folosit pentru curățarea podelei.
 • Imaginea intitulată Curățați podelele de bambus Pasul 6
  6
  Acordați atenție pantofilor utilizați pe planta de bambus. Ansamblul de încălțăminte poate lăsa murdăria și zgârieturile pe lemn. Fii atent cu pantofii cu toc inalt. Așezați covoare sau rulouri în zone cu trafic ridicat pentru a proteja podeaua de acumularea de murdărie, zgârieturi și semne de uzură. De asemenea, fețe de masă sau covorașe la fiecare ușă de intrare pentru a reduce o parte din murdăria din cameră. Asigurați-vă că curățați sau agitați covoarele în mod regulat.
 • Imaginea intitulată Pardoseli din bambus curat Pasul 7
  7
  Aveți grijă cu petele rapid și corect. Folosiți numai o cârpă umedă dintr-o soluție de curățare corespunzătoare pentru a spăla suprafața. Spălarea sau frecarea podelei afectează agresiv finisajul și lemnul. Petele vor trebui lustruite înainte de a aplica finisajul.
 • Imaginea intitulată Curățarea podelelor din bambus Pasul 8
  8
  Luați măsuri pentru a evita decolorarea podelei. Permiteți perdele sau jaluzele pentru a evita expunerea prelungită la soare, care poate genera decolorarea podelei.
 • Imaginea intitulată Pardoseli cu bambus curat Pasul 9
  9
  Nu aplicați ceară sau nu utilizați substanțe de curățat. Pentru mai multe informații despre îngrijirea pardoselilor de bambus și despre renovare, consultați producătorul fabricii.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați urina de pisicăCum să eliminați urina de pisică
  Cum se face un produs de curățare pentru podea, care este prietenos cu mediulCum se face un produs de curățare pentru podea, care este prietenos cu mediul
  Cum să spălați o podea de marmurăCum să spălați o podea de marmură
  Cum să curățați plăcile de porțelanCum să curățați plăcile de porțelan
  Cum sa curatati sticlaCum sa curatati sticla
  Cum să curățați casa în caz de urgențăCum să curățați casa în caz de urgență
  Cum sa curatati lemnulCum sa curatati lemnul
  Cum sa curatati podelele de betonCum sa curatati podelele de beton
  Cum se curata podelele din linoleumCum se curata podelele din linoleum
  Cum să curățați parchetulCum să curățați parchetul
  » » Cum sa curatati podelele de bambus

  © 2011—2020 ertare.com