Cum să cureți mobilier din piele albă

Mobilierul din piele este rezistent, dar chiar și așa, ca oricare altul, este predispus la deversări și pete. Când este alb, pielea tinde să atragă dezastre cauzate de mâncare, băutură, oaspeți și animale de companie. Petele de pe piele albă pot fi îngrijorătoare, dar există câteva tehnici pe care le puteți folosi pentru a le elimina. De asemenea, este important să curățați în mod regulat suprafețele din piele și asigurați-vă că alegeți soluția potrivită de curățare.

pași

Metoda 1
Eliminați scurgeri și pete minore

Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 1
1
Ștergeți petele de grăsime cu o cârpă uscată. Adăugarea unui lichid sau a unei alte soluții de curățare va face ca petele să se limiteze. Este important să aveți grijă imediat de aceste locuri, astfel încât să nu se întâmple.
 • În cazul în care pete se stabilește, răspândit bicarbonat de sodiu. Lăsați-l timp de câteva ore, astfel încât grăsimea să fie absorbită. Apoi, îndepărtați excesul de bicarbonat cu o cârpă.
 • Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 2
  2
  Utilizați alcool pentru a elimina petele de cerneală. Luați un tampon de bumbac și lăsați-l în alcool. Curățați până când pata de cerneală a dispărut. Dacă pata este foarte mare, veți avea nevoie de mai mult de un tampon.
 • Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 3
  3
  Se amestecă suc de lămâie și cremă de tartru în petele întunecate. Se amestecă cantități egale din fiecare ingredient și se creează o pastă. Cantitatea de pastă de care aveți nevoie va depinde de dimensiunea petei pe care o veți curăța. Răspândiți pasta pe pete și lăsați-o acolo timp de 10 minute și apoi scoateți-o cu o cârpă umedă.
 • Metoda 2
  Alegeți soluția de curățare

  Imagine cu titlul Mobilier din piele albă curată Pasul 4
  1
  Se amestecă apă, detergent de vase și un dispozitiv de îndepărtare a pudrelor în interiorul unui recipient. Într-un castron de apă caldă, se toarnă o lingură (15 g) de agent de îndepărtare a petelor, cum ar fi Oxiclean și jumătate de lingură (2,5 ml) de detergent pentru vase. Puteți folosi o lingură pentru a amesteca ingredientele. Detergentul va curăța ușor suprafața, în timp ce îndepărtarea petelor va avea grijă de pete și va adăuga strălucire pieii.
  • Puteți utiliza această soluție cu o varietate de instrumente de curățare, cum ar fi cârpe, bureți sau periuțe de dinți.
 • Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 5
  2
  Se amestecă borax și bicarbonat de sodiu cu apă caldă. Utilizați 1 linguriță de borax, 1 lingură (15 g) de bicarbonat de sodiu și o jumătate de cană (120 ml) de apă. Se amestecă toate ingredientele într-un castron.
 • Această soluție este foarte asemănătoare prin utilizarea unor detergenți comerciali și ajută la eliminarea petelor atunci când sunt utilizate cu un burete ușor tare.


 • Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 6
  3
  Combinați oțet alb și apă. Se amestecă părți egale ale ambelor lichide. De exemplu, dacă utilizați 180 ml (6 oz) de oțet, ar trebui să utilizați aceeași cantitate de apă. Cantitatea de soluție pe care o veți avea nevoie depinde de dimensiunea piesei de mobilier pe care o curățați. Se amestecă soluția într-un recipient sau într-o găleată dacă aveți nevoie de mai mult.
 • Această soluție este mai bună dacă o folosiți cu un prosop din microfibră, dar funcționează și o cârpă.
 • Metoda 3
  Curățați mobilier din piele

  Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 7
  1
  Cumpărați un burete de melamină. Melamina face aceste burete mai dense decât bureții obișnuiți. De asemenea, au pori care au un scop dublu. Acestea absorb orice soluție de curățare cu care intră în contact și dau buretele o calitate ușor abrazivă. Acest lucru le face mai eficiente pentru a elimina semnele și petele. Le puteți cumpăra în magazine online.
  • Puteți cumpăra bureți comercial în magazine - acestea sunt deja înmuiate cu o soluție de curățare. Dacă nu le puteți găsi, cumpărați-le în volum și umeziți-le cu soluții de curățat în casă.
  • De asemenea, puteți folosi o cârpă în loc de burete de melamină, dar rețineți că nu curăță atât de adânc cu un burete. Utilizați o cârpă curată - dacă este murdară, această murdărie va fi trecută în soluția de curățare.
 • Imagine cu titlul Mobilier din piele albă curată Pasul 8
  2
  Îndepărtați buretele în soluție și curățați pielea. Asigurați-vă că stoarceți excesul de lichid. Buretele trebuie să fie umed și să conțină o soluție suficientă pentru a curăța suprafața dorită. Nu trebuie să picură. Curățați ușor pielea, deoarece partea abrazivă a buretei ar putea deteriora suprafața pielii dacă exfoliți foarte tare.
 • Dacă utilizați o cârpă în acest pas. Rețineți că, deoarece cârpa este mai puțin abrazivă decât buretele de melamină, puteți folosi mai multă presiune la curățare.
 • Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 9
  3
  Utilizați o periuță de dinți pentru cele mai stricte spații. Acestea includ cusăturile, pliurile și crăpăturile în care sunt îmbinate mai multe bucăți de mobilier. Utilizați o periuță de dinți moi și frecați ușor. Puteți să aruncați peria în soluția de curățare pentru a elimina orice pete pe scaun.
 • Imagine cu titlul Mobilă din piele albă curată Pasul 10
  4
  Ștergeți pielea cu o cârpă uscată. Dacă lăsați soluția de curățare pe piele pentru o perioadă lungă de timp, aceasta poate deteriora suprafața. Curățați cu atenție până când suprafața este complet uscată.
 • avertismente

  • Înainte de a folosi orice soluție de curățare pe piele, asigurați-vă că o testați mai întâi într-o zonă mică și inconspicuoasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să curățați pielea albă brevetatăCum să curățați pielea albă brevetată
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum să cureți o pungă de piele albăCum să cureți o pungă de piele albă
  Cum sa curatati pantofii BirkenstockCum sa curatati pantofii Birkenstock
  Cum să cureți pantofii din pieleCum să cureți pantofii din piele
  Cum sa cureti pantofii de camasi albeCum sa cureti pantofii de camasi albe
  Cum să eliminați o pată de urină dintr-un scaun din pieleCum să eliminați o pată de urină dintr-un scaun din piele
  Cum să curăți falsulCum să curăți falsul
  Cum sa curatati petele de sange din pieleCum sa curatati petele de sange din piele
  Cum sa curatati petele de o geanta de suedeCum sa curatati petele de o geanta de suede
  » » Cum să cureți mobilier din piele albă

  © 2011—2020 ertare.com