Cum să cureți zăpada și gheața pe trotuar și în spațiile publice

Acest ghid este conceput pentru a vă ajuta să vă acționați ca un vecin bun, învățându-vă cum să curățați în condiții de siguranță zăpada și gheața pe trotuar și în spațiile publice.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Începeți devreme: Este mult mai ușor să înlăturați zăpada proaspătă și în vrac decât să îndepărtați gheața compactizată pe care oamenii o comprimă când mergeți pe ea.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu utilizați apă caldă. Aceasta va topi zăpada, dar ar putea să o înlocuiască cu gheața neagră, ceea ce ar crește riscul de rănire.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fiți un vecin bun: Se poate întâmpla ca unii oameni să nu poată curăța zăpada și gheața pe anumite drumuri care duc la intrarea în proprietatea lor sau chiar la trotuarul din fața casei. Căderea zăpezii și vremea rece îi împiedică pe aceștia să-și acceseze proprietatea, să-l lase sau să meargă la cumpărături.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dacă decideți să eliminați zăpada cu o lopată, gândiți-vă unde veți pune zapada, astfel încât să nu blocheze căile altor oameni și nici să nu blocheze sistemele de drenare. Pur și simplu mi-ai muta problema în altă parte.
 • Imaginea intitulată
  5


  Mai întâi faceți o cale prin mijlocul zonei pe care o veți curăța, astfel încât să aveți o suprafață clară prin care să puteți trece. Apoi puteți continua să curățați zăpada din centru spre lateral.
 • Imaginea intitulată
  6
  Răspândirea unor sare în zona pe care ați curățat-o deja va ajuta la prevenirea formării gheții. Puteți folosi sare de masă sau sare pentru o mașină de spălat vase. Ambele tipuri de sare vor funcționa bine, dar ar trebui să evitați să le răspândiți pe plante sau pe iarbă, deoarece le puteți deteriora.
 • Imaginea intitulată
  7
  Acordați o atenție deosebită și fiți deosebit de atenți cu pașii și pantele abrupte. Trebuie să vă asigurați că curățați toată gheața și zăpada. Este posibil să aveți nevoie să răspândiți mai multă sare în aceste zone.
 • Imaginea intitulată
  8
  Utilizează soarele în favoarea ta. Îndepărtarea stratului superior de zăpadă va permite soarelui să topească gheața care se află sub el. Cu toate acestea, trebuie să acoperiți gheața cu sare pentru a preveni din nou înghețarea în timpul nopții.
 • Imaginea intitulată
  9
  Dacă nu aveți sare, puteți folosi niște nisip sau cenușă. Ele sunt un bun înlocuitor. Nu vor avea aceleași proprietăți de dezghețare ca sarea, dar ele oferă o aderență bună sub picioare.
 • sfaturi

  • Pentru mai multe informații despre serviciile de șlefuire și de zăpadă ale primăriei (Regatul Unit), vizitați: https://direct.gov.uk/en/rl1/rewsroom/DG_191868
  • Nu există o lege care să vă împiedice să îndepărtați zăpada sau gheața de pe trotuarul aflat în afara proprietății dvs., pe drumurile care vă ajung în proprietatea dvs. sau în spațiile publice.
  • Este foarte dificil să vă confruntați cu responsabilități juridice, atâta timp cât sunteți atenți și folosiți bunul simț pentru a vă asigura că nu faceți ca trotuarul sau drumurile să devină considerabil mai periculoasă decât înainte. Oamenii care folosesc zonele afectate de zăpadă și gheață au, de asemenea, responsabilitatea de a fi atenți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena Albă de zăpadăCum de a desena Albă de zăpadă
  Cum de a desena un om de zăpadăCum de a desena un om de zăpadă
  Cum să faci o fulg de zăpadă cu boraxCum să faci o fulg de zăpadă cu borax
  Cum se face o hârtie de zăpadă pentru KirigamiCum se face o hârtie de zăpadă pentru Kirigami
  Cum se face un glob de zăpadă cu un borcanCum se face un glob de zăpadă cu un borcan
  Cum să faci conuri de zăpadăCum să faci conuri de zăpadă
  Cum sa faci inghetata cu zapadaCum sa faci inghetata cu zapada
  Cum se face un sirop pentru zgarieturiCum se face un sirop pentru zgarieturi
  Cum se face un cupcake în formă de om de zăpadăCum se face un cupcake în formă de om de zăpadă
  Cum să faci o paie cu un om de zăpadăCum să faci o paie cu un om de zăpadă
  » » Cum să cureți zăpada și gheața pe trotuar și în spațiile publice

  © 2011—2020 ertare.com