Cum să curățați monedele trimestriale

Aveți o monedă de patruzeci de dolari, care este murdară? De ce nu o curățiți?

pași

Imaginea intitulată Quarters Clean Curs 1
1
Spălați-vă mâinile cu săpun și apă caldă pentru a îndepărta orice deșeuri și ulei natural din degete. Pregătiți zona de lucru cu câteva prosoape groase, una pe cealaltă, pe suprafața mesei. Acest lucru vă va oferi un loc moale pentru a ateriza orice monedă pe care o aruncați și va fi un loc bun pentru ca aceștia să se usuce.
 • Imaginea intitulată Curățenie trimestrială Pasul 2
  2
  Turnați puțină apă de la robinet într-un vas din plastic sau într-un recipient. Nu folosiți metale, sticlă sau ceramică deoarece finisajele lor dure vor zgâria monedele. Un recipient din plastic este bine. Adăugați o picătură de lichid uscat de spălat vase în apă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Se toarnă apă distilată într-un alt recipient din plastic pentru clatire finală. Dacă nu aveți apă distilată, ar trebui să utilizați apă fierbinte.
 • Imaginea intitulată Quarters Clean Curs 4


  4
  Împingeți un sfert de dolar în apă caldă cu săpun. Trebuie să vă spălați monedele unul câte unul, astfel încât să nu vină în contact unul cu celălalt. Acest lucru este pentru a preveni zgârieturi, zgârieturi sau nicks. Tăiați cu ușurință fața și spatele monedei cu degetele pentru a elimina murdăria și aderența. Deplasați-vă degetele în afară din centrul monedei. Pur și simplu împingeți murdăria peste marginea monedei, dar evitați alunecarea zgurii pe suprafața acesteia.
 • Imaginea intitulată Quarters Clean Step 5
  5
  Clătiți moneda cu apă fierbinte. Beți ușor până ce nu mai simțiți prezența săpunului. Nu beți-o dacă vă simțiți pietricele, deoarece aceasta va zgâria suprafața monedei. În schimb, mutați-l prin intermediul apei calde pentru a slăbi granulația. Atingeți ușor moneda dacă simțiți că rămân încă reziduuri.
 • Imaginea intitulată Curățenie în trimestre Pasul 6
  6
  Treceți moneda prin apa distilată pentru a elimina contaminanții și reziduurile de clor din apa de la robinet. Țineți-l lângă margini. De acum înainte, încercați să nu atingeți moneda cu degetele în altă parte decât marginea. Dacă nu aveți apă distilată, treceți moneda prin apă de la robinet.
 • Imaginea intitulată Quarters Clean Curs 7
  7
  Așezați moneda pe un prosop curat pentru ao usca dacă clătiți cu apă distilată. Nu vă faceți griji cu privire la petele deoarece această apă nu conține impurități sau minerale care provoacă pete de apă. Dacă ați folosit apă caldă de la robinet, atingeți ușor moneda cu o cârpă curată. Aveți grijă să nu-l frecați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a salva monedele de argintCum de a salva monedele de argint
  Cum se face sapun lichid CastillaCum se face sapun lichid Castilla
  Cum se face săpun lichid cu resturile de săpunCum se face săpun lichid cu resturile de săpun
  Cum se face aur fals cu monede de 5 cențiCum se face aur fals cu monede de 5 cenți
  Cum sa faci o solutie durabila pentru buleCum sa faci o solutie durabila pentru bule
  Cum să întoarceți o monedăCum să întoarceți o monedă
  Cum să cureți monedeleCum să cureți monedele
  Cum să curățați monedele de cupru în câteva secundeCum să curățați monedele de cupru în câteva secunde
  Cum să cureți banii într-un borcanCum să cureți banii într-un borcan
  Cum sa curatati monedele vechiCum sa curatati monedele vechi
  » » Cum să curățați monedele trimestriale

  © 2011—2020 ertare.com