Cum sa curatati petele de o geanta de suede

Piele moale, cum ar fi untul, este una dintre cele mai moderne materiale pentru îmbrăcăminte și accesorii. O geantă de căptușeală adaugă o atingere frumoasă și texturată oricărui echipament. Cu toate acestea, dezavantajul suedei este că poate fi dificil de curățat. Deoarece apa cauzează pete pe piele, va trebui să încercați câteva metode neconvenționale de curățare pentru a elimina petele de pe o geantă de mătase.

pași

Metoda 1
Utilizați o radieră

Imaginea intitulată
1
Apăsați pete și lăsați-l să se usuce dacă este necesar. Dacă pata nu este încă uscată, puteți încerca apăsarea acesteia pentru a usca o parte din lichid. Aveți grijă să o faceți cu atingeri ușoare pentru a absorbi lichidul în loc să îl scufundați mai departe. După uscare cât mai mult posibil, lăsați-l să se usuce la aer. Puteți încerca alte metode atunci când nu mai este udă.
 • Imaginea intitulată Clean Stains off a Purse Suede Pasul 2
  2
  Periați pata uscată cu o perie de piele de piele. Puteți să o cumpărați la Target, la Amazon sau chiar la o farmacie din zona dvs. În plus față de accidentele de curățare, puteți utiliza frecvent această perie pentru a vă menține hainele și accesoriile înainte de a avea, deci va fi o achiziție inteligentă. Înainte de a face ceva, va trebui să pensați bine pata cu o perie din piele de piele.
 • Mai întâi veți elimina stratul superior de murdărie. Periați într-o singură direcție pentru a elimina particulele mai mari.
 • După ce ați îndepărtat murdăria de pe suprafață, va trebui să frecați puțin mai mult. Puteți începe frecarea în ambele direcții pentru a aborda punctele mai adânci.
 • În plus față de eliminarea murdăriei, perierea zonei de pete vă va ajuta să obțineți pete mai profunde cu următoarele metode.
 • Imaginea intitulată Curățenie de pe o pungă de suede Pasul 3
  3
  Pășiți pata cu o garnitură. Puteți găsi un ansamblu de ștergere pentru ante, dar va funcționa și o mașină de spălat cu creion mare. Utilizați o gumă albă pentru a curăța sudura, pentru a nu pata cu o gumă de culoare. Nu începeți acest pas până când nu sunteți sigur că ați spălat murdăria sau părțile uscate cu peria.
 • Începeți freca ușor pata cu radiera. După ce frecați puțin, ar trebui să vedeți că pata începe să dispară.
 • Continuați să frecați guma de pe piele până când pata este îndepărtată.
 • Imaginea intitulată Curățenie de pe o pungă de suede Pasul 4
  4
  Periați din nou zona colorată pentru ao amesteca cu restul suedei. După ce frecați o parte cu radieră, este probabil că pieptănatul este puțin cochetat și neuniform. Pentru ca sacul să arate ca nou, periați întreaga suprafață. În acest fel veți ridica puful din nou și nimeni nu va ști că a avut o pată la un moment dat.
 • Metoda 2
  Folosiți oțet sau alcool local

  Imaginea intitulată
  1
  Încercați oțetul sau alcoolul local într-un loc ascuns și mic în geantă. Această etapă trebuie urmată numai dacă procedura descrisă în metoda 1 nu a funcționat. Este important să faceți un test înainte de a aplica lichidul pe tot pata, în cazul în care acesta nu reacționează bine cu tipul de piele de piele pe care doriți să îl curățați. Unele locuri inconspicuoase ale pungii ar putea fi partea inferioară a curelei sau sacului. Aplicați un pic de lichid în locul pe care l-ați ales și lăsați-l să se usuce. Asigurați-vă că nu există semne inestetice.
  • Deși atât oțetul, cât și alcoolul topical funcționează bine, ele sunt mai bune pentru diferite tipuri de pete. De exemplu, oțetul alb funcționează cel mai bine cu petele de mediu, cum ar fi sarea, murdăria și chiar petele alimentare. Alcoolul local funcționează cel mai bine cu cele mai frecvente pete "intens", cum ar fi petele de cerneală.


 • Imaginea intitulată
  2
  Așezați otetul alb sau alcoolul topic pe petele cu o cârpă albă. După ce verificați că cheia de lemn nu va reacționa prost cu lichidul, turnați-o pe o cârpă albă. Este important să folosiți o cârpă albă pentru a nu transfera nici o culoare. Deși apa creează pete pe piele, alcoolul topical și oțetul alb nu-l pată. Nu trebuie să frecați prea mult, dar apăsați cârpa peste pată pentru a vă asigura că lichidul se umezește complet.
 • După ce ați acoperit complet suprafața petelor cu alcool sau oțet, lăsați-o să se usuce la aer. Nu veți ști dacă funcționează bine până se usucă complet.
 • Este posibil ca otetul să lase un miros puternic în suede, dar va dispărea după o perioadă scurtă de timp.
 • Imaginea intitulată Curățenie de pe o pungă de suedeză Pasul 7
  3
  Finalizați procedura cu peria de piele de piele. Dacă este necesar, puteți freca și pata cu radiera. Când zona pensulei sa uscat complet, periați-o pentru ao amesteca cu restul pungii. Evaluați-vă munca și decideți dacă veți efectua oa doua rundă de curățare.
 • Metoda 3
  Curățați cu amidon de porumb

  Imaginea intitulată Curățenie de pe o pungă de suede Pasul 8
  1
  Luați niște amidon de porumb dacă pata este uleioasă sau grasă. Indiferent dacă luciu de buze a picurat sau sacul a fost pătat cu puțin unt într-un restaurant, aceste pete de grăsime sunt greu de îndepărtat. Amidonul de porumb va fi arma secretă, deoarece va absorbi direct uleiul din pete.
 • Imaginea intitulată Curățenie de pe o pungă de suede Pasul 9
  2
  Presărați amidonul de porumb pe pete. Când ați acoperit complet pata, pat it pe piele de căprioară. Apoi, lăsați amidonul să stea și să-și facă treaba. Lăsați cel puțin o oră și agitați sacul cu grijă peste gunoiul de gunoi, astfel încât amidonul să cadă. Când amidonul se stinge, să sperăm că și pata enervantă de ulei dispare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Periați acea zonă a sacului. Când o periați, veți îndepărta resturile de amidon. În plus, se va amesteca cu restul pungii, astfel încât să nu atragă atenția. Dacă ați făcut totul perfect, nici măcar nu vă veți aminti că pata a existat odată.
 • sfaturi

  • Înainte de a utiliza punga, pulverizați-o cu un agent de respingere a pensulei și un protector de piele de piele.
  • Nu depozitați pungile de piele în recipiente sau pungi de plastic. Pentru a păstra geanta moale și frumoasă, lăsați sușa să respire.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa curatati cizmele TimberlandCum sa curatati cizmele Timberland
  Cum sa curatati cizmele de pieleCum sa curatati cizmele de piele
  Cum să curețe piele de căprioarăCum să curețe piele de căprioară
  Cum sa curatati nubuculCum sa curatati nubucul
  Cum sa curatati o punga de pieleCum sa curatati o punga de piele
  Cum să cureți o pungăCum să cureți o pungă
  Cum de a curăța o pungă de autocareCum de a curăța o pungă de autocare
  Cum să cureți o pungă de piele albăCum să cureți o pungă de piele albă
  Cum sa curatati pantofii SperryCum sa curatati pantofii Sperry
  Cum să cureți pantofii din pieleCum să cureți pantofii din piele
  » » Cum sa curatati petele de o geanta de suede

  © 2011—2020 ertare.com