Cum se curata dispozitivele electronice

De la playerele MP3 la computerele personale la echipamentele pentru home theater, produsele electronice pot fi o cheltuială foarte importantă. Prin urmare, merită să petreceți timp și efort pentru a le curăța și a le îngriji în mod corespunzător, astfel încât viața dispozitivelor să crească. Aici puteți vedea câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să vă păstrați dispozitivele curate

pași

Imaginea intitulată Curățați-vă electronica Pasul 1
1
Curăță praful și murdăria Este ușor ca dispozitivele dvs. electronice să se umple cu praf și murdărie în timp, în special cele care nu se mișcă de pe site. Prea mult praf poate provoca chiar și probleme de sunet și calitate a imaginii. Când curățați, evitați să folosiți prosoape de hârtie deoarece acest lucru poate zgâria dispozitivul. În schimb, utilizați cârpe de microfibră pentru un rezultat mai bun. Aveți tampoane de bumbac sau o perie mică la îndemână pentru a ajunge la spații mici. O altă alternativă este utilizarea unui recipient de aer comprimat pentru a scoate praful și murdăria din zone sau dispozitive mici, cum ar fi o tastatură.
 • Imaginea intitulată Clean your Electronics Step 2
  2
  Spray soluția de curățare pe cârpă în loc să o aplicați direct pe dispozitiv. Nu pulverizați niciodată produsele de curățat direct pe aparatele electrice. Acestea au puncte de intrare și orificiile de ventilație care ar putea fi deteriorate dacă pulverizați soluția direct pe ele. Mai întâi pulverizați-le pe cârpă și apoi curățați dispozitivul.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă electronica Pasul 3


  3
  Sigilează suprafața. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru dispozitive care au un ecran este să utilizați un economizor de ecran. Produse cum ar fi CeNano Nanotol va proteja ecranul și va oferi protecție de lungă durată. Stratul invizibil vă va proteja dispozitivele de zgârieturi și le va ajuta să rămână curate mult timp. Veți continua să aveți aceeași calitate a imaginii pe ecran și va fi protejată împotriva amprentelor digitale și a prafului.
 • Imaginea intitulată Curățați-vă electronica Pasul 4
  4
  Investeste in cazuri de protectie. Păstrați dispozitive electronice, cum ar fi telefoanele mobile, eRaeadere și playerele MP3, într-o carcasă de protecție pentru a evita zgârieturile sau fisurile.
 • avertismente

  • Citiți întotdeauna instrucțiunile producătorului. Înainte de a începe curățarea, consultați manualul sau întrebați o întrebare de întreținere online. Asigurați-vă că respectați precauțiile și că aveți grijă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • cârpă din microfibră
  • tampoane de bumbac
  • perie
  • can de aer comprimat
  • ecran protector
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să curăț ecranul iPhone sau iPod TouchCum să curăț ecranul iPhone sau iPod Touch
  Cum să curățați murdăria de pe mouse-ul computerului opticCum să curățați murdăria de pe mouse-ul computerului optic
  Cum să vă curățați iPad-ulCum să vă curățați iPad-ul
  Cum să curăț un monitor cu ecran platCum să curăț un monitor cu ecran plat
  Cum să curăț un protector LifeproofCum să curăț un protector Lifeproof
  Cum să curățați un CD playerCum să curățați un CD player
  Cum să curăț un Macbook sau un computer Macbook ProCum să curăț un Macbook sau un computer Macbook Pro
  Cum de a curăța o consolă Playstation 4Cum de a curăța o consolă Playstation 4
  Cum să cureți un televizor cu ecran platCum să cureți un televizor cu ecran plat
  Cum să mențineți performanța unui computerCum să mențineți performanța unui computer
  » » Cum se curata dispozitivele electronice

  © 2011—2020 ertare.com