Cum se curata caramida folosita

Dacă folosiți caramida veche sau "folosit" pentru un proiect, puteți oferi o viziune și un mediu pe care noile cărămizi nu le vor atinge. Cărămidele vechi au o istorie specială și un aspect erodat pe care nu-l puteți dubla cu procesele moderne de fabricație.

pași

Imagine cu titlul Curățare curată a cărămizii 1
1
Ia caramida veche. Le puteți găsi la un șantier de construcții unde demolează o clădire veche. Puteți, de asemenea, să le obțineți într-o haldă de gunoi sau într-o clădire sau un horn pe care îl demolați.
 • Imaginea titlului Curățenie curată a cărămizii 2
  2
  Selectați și aruncați cărămizi deteriorate sau rupte și pe care nu le veți folosi. Curățarea cărămizilor vechi este o sarcină dificilă care consumă mult timp. Deci, ar trebui să investiți lucrările de curățare numai pe cărămizi în stare bună.
 • Imaginea titlului Curățenie cărămidă utilizată Pasul 3
  3
  Pregătiți un loc de muncă. Construiți o masă solidă sau altă suprafață care să funcționeze la o înălțime confortabilă. Puteți plasa o bucată mare de placaj de aproximativ 2 centimetri (3/4 inch) grosime, pe unele șevalete pentru a obține un loc bun de lucru.
 • Imagine cu titlul Curățenie Brick Pasul 4 folosit
  4
  Utilizați un ciocan și un daltă din zidărie pentru a elimina excesul de ciment din cărămizi. Trebuie să așezați marginea de tăiere a daltei peste marginea unde se găsesc materialele de ciment și cărămidă. Apucați dalta sub un unghi cu ciocanul astfel încât să ridicați bucățile de ciment. Cimentul trebuie să se ridice cu ușurință, mai ales dacă cărămida are o textură fină.
 • Imaginea titlului Curățenie cărămidă utilizată Pasul 5


  5
  Utilizați o perie tare pentru a îndepărta orice reziduuri de pe suprafața cărămizii. Această față va fi cea care va fi expusă când instalați caramida în proiect.
 • Imaginea cu titlul Curățenie curată a cărămizii 6
  6
  Utilizați o piatră de frecare abrazivă pentru a îndepărta cele mai dificile reziduuri din cărămidă. Puteți cumpăra piatra într-un magazin de construcții. Pietrele de frecare sunt blocuri dreptunghiulare, realizate dintr-un material abraziv, cu mâner din lemn sau plastic.
 • Imagine cu titlul Curățenie Brick Pasul 7 utilizat
  7
  Spălați cărămizile cu o soluție moderată de acid muriatic (10% sau mai puțin). Clătiți cărămizile și le ștergeți să se usuce.
 • sfaturi

  • O daltă de aer conectată la un compresor de joasă presiune va face o treabă mai bună decât un ciocan și o daltă manuală. Acestea sunt relativ ieftine. Asigurați-vă că purtați ochelari și o mască de protecție când praful de ciment este ridicat.
  • Puteți achiziționa caramida veche, care a fost curățată anterior, într-o vânzare din cărămidă locală. Veți salva timpul de curățare pe care acest proces îl va solicita în mod normal.
  • Găsiți o cărămidă care replică ceea ce aveți nevoie dacă observați că procesul de curățare este foarte dificil. Există multe tipuri de cărămizi care pot reproduce efectul dorit.
  • Amintiți-vă că numai o parte a cărămizii va fi vizibilă la montarea proiectului. Având în vedere acest lucru, cărămizile care au o față netedă și care nu au semne de ciment aderente vor funcționa foarte bine, deoarece nu trebuie să fie perfect curate.
  • Este posibil să fie nevoie să utilizați o piatră de șmirghel cu o perie de sârmă atașată pentru a îndepărta cele mai puternice reziduuri de ciment.

  avertismente

  • Utilizați echipamentul de siguranță adecvat, cum ar fi îmbrăcămintea, mănușile și ochelarii. Mai ales dacă folosiți un mașină de șlefuit sau un ciocan și o daltă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Ciocan și daltă. Un ciocan zidar și o dalta de cărămidă sunt mai eficiente decât un ciocan și dalta frecvent utilizate.
  • Echipa de securitate
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci scări în MinecraftCum să faci scări în Minecraft
  Cum să faci un șemineu din cărămidă în MinecraftCum să faci un șemineu din cărămidă în Minecraft
  Cum de a desena un zid de caramidaCum de a desena un zid de caramida
  Cum să faci fripturi la gratar folosind cărbuneCum să faci fripturi la gratar folosind cărbune
  Cum să plasați cărămiziCum să plasați cărămizi
  Cum se construiește un grătar în aer liberCum se construiește un grătar în aer liber
  Cum de a construi o casă de tepeCum de a construi o casă de tepe
  Cum se construiește un șemineuCum se construiește un șemineu
  Cum de a construi o cale de acces pentru mașinile de zidărieCum de a construi o cale de acces pentru mașinile de zidărie
  Cum se construiește o latrină BlairCum se construiește o latrină Blair
  » » Cum se curata caramida folosita

  © 2011—2020 ertare.com