Cum sa curatati florile de matase

Florile de mătase și alte tipuri de flori și frunze artificiale pot spori aspectul camerei. Ca și alte accesorii, aranjamentele de mătase trebuie să fie curățate atât de des pentru a le face să arate noi și strălucitoare tot timpul. Procesul durează puțin timp, ceea ce face ca acesta să fie un proiect ideal pentru week-end.

pași

Imaginea intitulată Curățarea florilor de mătase Pasul 1
1
Determinați materialele folosite pentru crearea aranjamentelor de mătase. Mulți includ o combinație de flori de mătase, tulpini de plastic și uneori chiar catifea sau foi de poliester. Deși există produse comerciale pentru curățarea plantelor artificiale, ingredientele pot fi prea puternice pentru a curăța florile de mătase. Folosirea de produse de uz casnic poate ajuta la curățarea florilor de mătase fără să le estompeze și fără ca florile să se rupă în jurul marginilor.
 • Imagine cu denumirea Curată flori de mătase Pasul 2
  2
  Începeți cu o curățare rapidă. Curățați fiecare dintre elementele de aranjament floral de mătase, cu un aspirator de praf funcționează foarte bine atunci când aranjamentele au fost curățate recent și există doar o ușoară acumulare de praf. Pentru a maximiza beneficiile curățării, țineți aranjamentul la un anumit unghi într-o mână, în timp ce utilizați praful cu cealaltă mână. Particulele de praf vor cădea inofensive pe podea în loc să fie fixate mai adânc în aranjament.
 • 3
  Utilizați o cutie de aer comprimat. Asigurați-vă că ați pulverizat departe de tulpină și nu în sus unde este buchetul. Așezați duza pe petală, unde se conectează la tija și se pulverizează ușor. Acest lucru ar trebui să curețe foarte bine petala, fără să-l deterioreze. .
 • Imaginea intitulată Curățarea florilor de mătase Pasul 3
  4
  Luați în considerare o baie de sare. Dacă straturile de praf sunt considerabile, scoateți elementele din aranjament și plasați-le într-o pungă de hârtie cu una sau două cești de sare de masă. Împingeți partea superioară a sacului pentru a crea o etanșare etanșă și apoi agitați sacul. Sarea va înlocui praful acumulat și îl va îndepărta relativ ușor din flori și frunze de mătase.


 • Imaginea intitulată Curățarea florilor de mătase Pasul 4
  5
  Încercați un spray rapid. Un strat foarte dens de praf pe flori de mătase poate necesita utilizarea unui lichid pentru a curăța elementele. Combinați cantități egale de oțet alb și apă caldă într-un atomizor. Apoi pulverizați ușor fiecare floare. Uscați-le imediat prin atingerea lor cu o cârpă curată pentru rezultate optime.
 • Imaginea cu titlul Curat flori de mătase Pasul 5
  6
  Decideți pentru o baie umedă. Lăsați apa caldă să circule într-o chiuvetă sau în cadă prin adăugarea unei mici cantități de detergent la mașina de spălat vase. Deplasați ușor florile de mătase în apă, permițând uscarea prafului și murdăriei ușor. Atingeți florile pentru a îndepărta excesul de apă și a le pregăti pentru uscare.
 • Imaginea intitulată Curățarea florilor de mătase Pasul 6
  7
  Lasă florile de mătase să se usuce în aer liber. Înainte de a pune aranjamentul înapoi, așezați articolele individuale pe un prosop și le permiteți să se usuce departe de lumina directă a soarelui. Acest lucru va face mai puțin probabil să se estompeze și să permită elemente să-și păstreze culorile luminoase pentru câțiva ani.
 • sfaturi

  • Utilizați apă caldă pentru băi pentru flori de mătase. Apa fierbinte ar putea elibera adezivii folositi la fabricarea florilor.
  • Întotdeauna pat flori și să le usuce în aer liber în loc să le freca până când acestea sunt uscate. Acest lucru va minimiza daunele produselor de mătase care sunt destul de delicate și vor permite florilor să-și mențină aspectul original.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pungă de hârtie
  • sare
  • Oțet alb
  • apă
  • Detergent lichid de spălat vase
  • aspirator de praf
  • Aer comprimat
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci flori simțiteCum sa faci flori simțite
  Cum să faci ghirlande de hârtie hawaiianăCum să faci ghirlande de hârtie hawaiiană
  Cum sa faci parul floralCum sa faci parul floral
  Cum se fac manevre cu țesături de mătaseCum se fac manevre cu țesături de mătase
  Cum se face un aranjament într-o vază micăCum se face un aranjament într-o vază mică
  Cum sa faci un corsaj pentru incheietura mainii (Corsaj)Cum sa faci un corsaj pentru incheietura mainii (Corsaj)
  Cum să faci o coroanăCum să faci o coroană
  Cum să plasați o floare în părCum să plasați o floare în păr
  Cum sa faci un corsajCum sa faci un corsaj
  Cum se face o eșarfă de mătaseCum se face o eșarfă de mătase
  » » Cum sa curatati florile de matase

  © 2011—2020 ertare.com