Cum de a curăța tapițeria pentru mobilier

Mobilierul de calitate reprezintă o investiție considerabilă. Înainte de a scăpa de vechiul și de a cumpăra ceva nou, să vă faceți timp pentru a afla dacă mobilierul poate fi curățat și restaurat cu pașii următori.

pași

Imaginea intitulată Curățenie tapițerie Pasul 1
1
Luați în considerare faptul că un mobilier de calitate este o investiție mare. Înainte de a renunța la mobilier vechi și de a cumpăra altele noi, încercați să le curățați și să le restaurați. Banii pe care îi economisiți prin acest proces pot fi utilizați pentru vacanțe sau pentru a cumpăra televiziunea pe care o plătiți atât de mult. Chiar mai bine puteți găsi unele antichități frumoase la prețuri foarte rezonabile, pe care le puteți transforma în amintiri de familie cu puțină muncă de curățenie și restaurare. Etapele de evaluare a mobilierului și de a decide dacă să îl eliminați sau să îl păstrați sunt descrise mai jos.
 • Imaginea intitulată Curățarea tapițeriei Pasul 2
  2
  Verificați dacă rama este în stare bună. Mobilierul de epocă, cum ar fi scaunele, canapelele, scaunele ocazionale și alte mobilier de bună calitate, a fost proiectat să dureze o viață. Dacă cadrul este încă în stare bună, merită să păstrați mobilierul.
 • Imaginea cu titlul Curățare tapițerie Pasul 3
  3
  Restaurează finisajul. Zgârieturile, zgârieturile și unele urme fine se întâmplă adesea din cauza vârstei mobilierului și a utilizării sale generale, de aceea au un aspect plictisitor, lipsit de viață și îmbătrânire. Din fericire, multe dintre aceste probleme pot fi rezolvate cu puțină cunoaștere. Punctele de apă, zgârieturile și chiar impacturile minore pot fi reparate astfel încât să fie practic invizibile.
 • Imaginea intitulată Curățarea tapițeriei Pasul 4


  4
  Tapițerie nouă. După ce ați confirmat că cadrul și finisajul sunt într-o stare acceptabilă, următorul pas este să evaluați din nou necesitatea de a tapița. Evident, dacă mobilierul a fost deteriorat până când ramă este expus, acesta trebuie să fie tapițat din nou. În caz contrar, pot fi făcute unele reparații pentru ao lăsa în stare bună. Căutați un specialist în reparații din piele sau similar care funcționează cu tapițerie, pentru a calcula o estimare pentru repararea zgârieturilor, fisurilor, găurilor, arsurilor sau a altor probleme comune ale stratului de acoperire.
 • Imaginea cu titlul Curățenie tapițerie Pasul 5
  5
  Încercați să curățați mobilierul. Adesea, problema este atât de ușoară, încât este vorba doar de curățarea acumulării de murdărie. În cazul în care tapițeria sau pielea este în stare bună și cadrul este rigid, puteți contacta un serviciu de curățenie pentru tapițerie, care este specializat în lucrul cu mobilierul. Este adesea posibil să economisiți o sumă bună de bani pentru tapițerii de mobilier dacă angajați un serviciu de curățenie. Pielea poate fi curățată și chiar poate fi vopsită dacă este decolorată sau uzată.
 • Imaginea cu titlul Curățare tapițerie Pasul 6
  6
  Miros. Nasul este înțelept. Unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii dispun de un bun mobilier se datorează mirosului puternic. Umiditatea, deversările, fumul de țigară și petele pot crea o combinație puternică de mirosuri neplăcute.
 • Imaginea cu titlul Curățenie tapițerie Pasul 7
  7
  Contactați o companie care oferă un serviciu complet de curățenie pentru tapițarea mobilierului. Întrebați dacă pot curăța și deodoriza piele și țesături de tot felul, inclusiv mirosuri puternice și profunde, cum ar fi tutunul.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați mobilierCum să cumpărați mobilier
  Cum se păstrează mobilierul din stejarCum se păstrează mobilierul din stejar
  Cum de a proiecta o camerăCum de a proiecta o cameră
  Cum sa alegi mobila pentru cameraCum sa alegi mobila pentru camera
  Cum de a elimina mirosul de skunkCum de a elimina mirosul de skunk
  Cum să ceară mobilierCum să ceară mobilier
  Cum sa faci mobila cu ulei de maslineCum sa faci mobila cu ulei de masline
  Cum de a lăca o bucată de mobilierCum de a lăca o bucată de mobilier
  Cum se spală mobilierul din răchităCum se spală mobilierul din răchită
  Cum să curățați mucegaiul de pieleCum să curățați mucegaiul de piele
  » » Cum de a curăța tapițeria pentru mobilier

  © 2011—2020 ertare.com