Cum să cureți biroul

Biroul Există un loc mai bun pentru munca unui intelectual? Stiloul scriitorului, creionul inginerului, ziarul contribuabilului, își găsesc toate razele pe birou. Deci, curățarea și organizarea biroului este o idee foarte importantă.

pași

1
Goliți desktopul. Îndepărtați toate hârtiile și alte obiecte până când puteți vedea suprafața biroului. Stack ALL pe podea, cu excepția componentelor calculatorului, a telefonului și a organizatorului, în timp ce le ștergeți. Directorul telefonic, capsatorul, stilouri și creioane, bandă adezivă etc. intră în "lucrurile care ar trebui să fie la îndemână". Verificați data și subiectul a tot ceea ce ridicați. Dacă este depășită și nu mai este importantă sau nu mai aveți nevoie, aruncați-o în coșul de reciclare. Puneți lucrurile care aparțin altor persoane în grămada dată pentru "lucruri care merg în altă parte".
 • 2
  Ștergeți sertarele și dulapurile de birou și faceți același lucru cu conținutul lor (nu uitați suprafața biroului).
 • 3
  Curățați toate suprafețele cu o cârpă umedă și curățată, aplicați ceară și apoi uscați-le.
 • 4
  Aliniați cărțile și folderele pe care le utilizați zilnic pentru a stabili un perimetru în zona dvs. de lucru. Nu includeți pe cele pe care le utilizați o dată pe săptămână sau mai puțin. Trebuie să rețineți că unele cărți și dosare pot fi plasate pe rafturi în timp ce le organizați.
 • 5
  Decideți ordinea articolelor care merg pe rafturi în funcție de necesități, lăsând doar lucrurile care arătau prezentabile sau pe care le utilizați în mod regulat pentru a le readuce pe rafturi. (Căutați capace noi pentru lucrurile pe care trebuie să le utilizați zilnic, astfel încât acestea să aibă un aspect nou). Restul poate merge în dulapuri sau pe rafturi separate lângă birou.
 • 6
  Organizați rafturile dvs., lăsând în cantitatea minimă de ornamente posibile, continuând să înlocuiți lucrurile pe rafturi cu prioritate ridicată. Nu uitați să folosiți zona până la vârf, acesta este un spațiu bun pentru lucruri care nu funcționează, cum ar fi plante sau fotografii mari. NU puneți articolele de lucru în partea de sus.
 • 7
  Utilizați cel mai apropiat sertar pentru lucrurile care ar trebui să fie la îndemână, lăsând elementele care trebuie să fie pe birou. Nu uitați să păstrați lucrurile inutile departe de tastatură și mouse.
 • 8
  Desemnați un sertar pentru "proiectele actuale". Aveți nevoie de un spațiu pentru a păstra lucrurile (pe lângă birou) pentru lucrurile pe care lucrați.
 • 9
  Desemnați un sertar pentru papetărie, notebook sau orice altceva folosiți în mod regulat în munca dvs.
 • 10


  Salvați restul obiectelor pe care ar trebui să le păstrați pe rafturi sau dulapuri.
 • 11
  Eliminați lucrurile care trebuie să meargă în altă parte și să le dați la locul lor.
 • 12
  Examinați sistemul de fișiere. Aveți spațiu suficient pentru fișiere? Foldere, dulapuri de fișiere, dulapuri de fișiere, dulapuri din plastic sunt bune. Dacă trebuie să creați spațiu pentru arhivare, faceți o listă de categorii și subiecte generale. Creați secțiuni și foldere în spațiul dvs. pentru a arhiva cu aceste titluri. Dacă spațiul este suficient, începeți să vă depozitați documentele.
 • 13
  Vizitați un magazin de furnizare de birouri. Obțineți materialele pentru a arhiva ceea ce aveți nevoie și alte elemente care vă ajută să vă organizați. Printre acestea, rafturile pentru reviste, tăvile pentru documente, sertar, containerele pentru articole de papetărie etc.
 • 14
  Utilizați ceea ce ați cumpărat. Utilizați noile instrumente pentru a organiza, consolida și organiza desktopul.
 • 15
  Desemnați un spațiu pentru "Lucruri care necesită atenție". Va exista întotdeauna un grup de materiale care vor intra în această categorie. Poate doriți să dedicați un fișier sau un sertar în special pentru acele lucruri. Indiferent ce faceți, NU UTILIZAȚI suprafața de birou pentru acele lucruri, deoarece acestea pot lua spațiul dvs. de birou.
 • 16
  Ai terminat! Acum puteți începe să lucrați într-un spațiu clar și eficient. Probabil că munca este mai bună și mai rapidă într-o zonă clară. (Poate doriți să începeți cu articolele care necesită atenție). De acum înainte, amintiți-vă aceste sfaturi:
 • 17
  Trebuie doar să aveți proiectul dvs. curent pe suprafața biroului. Orice altceva ar trebui să fie salvat de îndată ce îl terminați, ar trebui să fie depus de îndată ce este terminat, poate fi plasat în spațiul "atenție" cu prioritate.
 • 18
  Salvați câteva minute pe zi pentru a vă șterge biroul într-o zi lucrătoare. Dacă trebuie să-l utilizați, scrieți-l în calendar ca întâlnire.
 • 19
  Asigurați-vă că aveți o listă pentru fiecare zi pentru a vă duce la muncă, acest lucru vă va ajuta.
 • 20
  Efectuat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați biroul calculatoruluiCum să organizați biroul calculatorului
  Cum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birouCum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birou
  Cum să decorezi un birouCum să decorezi un birou
  Cum să decorezi un birou executivCum să decorezi un birou executiv
  Cum să vă organizați dulapulCum să vă organizați dulapul
  Cum să economisiți energie electrică în birouCum să economisiți energie electrică în birou
  Cum să reglați înălțimea scaunului de birouCum să reglați înălțimea scaunului de birou
  Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.Cum să faceți o curățare rapidă și profundă în camera dvs.
  Cum să curățați cerneala de o masă sau birouCum să curățați cerneala de o masă sau birou
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  » » Cum să cureți biroul

  © 2011—2020 ertare.com