Cum să curățați asfaltul

Curățarea asfaltului este o sarcină pe care mulți proprietari o fac o dată sau de două ori pe an. Procesul de curățare a intrării în mașină implică utilizarea unei combinații corecte de produse de curățare care ajută la îndepărtarea uleiului sau a altor tipuri de pete de pe suprafața asfaltului. Acest lucru va permite ca asfaltul să arate ca nou. Din fericire, curățarea asfaltului poate fi realizată folosind produse și unelte pe care le aveți deja în casă, ceea ce va ușura munca și nu veți suporta cheltuieli mai mari.

pași

Image cu titlul Curățare asfalt Pasul 1
1
Îndepărtați reziduurile libere de pe suprafața asfaltului. Utilizați o mătură dreptunghiulară pentru a mătui frunzele, bucățile de iarbă, murdăria sau orice alt reziduu care se sprijină pe suprafață. Prin îndepărtarea acestor reziduuri și a murdăriei se va facilita sarcina de curățare a asfaltului.
 • Imaginea intitulată Curățare asfalt Pasul 2
  2
  Înmuiați asfaltul cu suficientă apă. Utilizați furtunul din grădină pentru a aplica apă pe întreaga suprafață. Dacă aveți timp suficient pentru a umezi suprafața înainte de începerea fazei de curățare, puteți slăbi unele reziduuri care sunt încă înglobate în canelurile de asfalt. Cu aceasta veți putea facilita procesul de curățare.
 • Imaginea intitulată Curățare asfalt Pasul 3
  3
  Curățați petele și semnele jantei înainte de a curăța întreaga suprafață. Aplicați straturi de detergent de rufe pe cele mai mari pete. Utilizați o cantitate bună de detergent direct pe fiecare pete de ulei sau pe cele similare. Așteptați câteva minute pentru ca detergentul să fie absorbit. Detergentul se va umezi pe suprafața umedă și va începe să ridice petele de pe suprafața asfaltului.
 • Imaginea intitulată Curățare asfalt Pasul 4


  4
  Amestecați produsul de curățare într-o găleată. Faceți un amestec de detergent de rufe cu o parte, cu trei părți apă și o parte clor. Asigurați-vă că le amestecați bine.
 • Imaginea intitulată Curățare asfalt Pas 5
  5
  Aplicați curățatul pe asfalt. Puneți puțină substanță de curățat pe o secțiune a asfaltului și apoi utilizați peria de mână pentru a distribui produsul pe suprafață. Utilizați o combinație de mișcări în sensul acelor de ceasornic, față de ceas, înainte și înapoi, astfel încât părul periei să curețe asfaltul. Acest lucru va ajuta la ridicarea oricărui reziduu care a fost aderent la suprafață pentru o lungă perioadă de timp.
 • Imaginea intitulată Curățare asfalt Pasul 6
  6
  Clătiți asfaltul. Ca fază finală de curățare, utilizați un furtun cu jet de apă de înaltă presiune pentru a spăla curățitorul și resturile de murdărie și de resturi. Verificați starea suprafeței pentru a vedea dacă există încă pete sau murdărie. Adăugați mai multe produse de curățat și spălați cu putere înainte de a clăti zona a doua oară.
 • sfaturi

  • Pe lângă faptul că aveți opțiunea de a vă crea propria soluție utilizând produse din locuința dvs., puteți achiziționa și produse care sunt formulate pentru a curăța anumite tipuri de suprafețe asfaltice. Cele mai multe necesită să le amestecați cu o anumită cantitate de apă și le puteți găsi în magazinele de acasă.
  • Când curățați biletele pentru mașină, o opțiune bună de a face rapid este să folosiți un dispozitiv de curățare electrică. Dar nu-l utilizați pentru a curăța șindrilele de asfalt, deoarece presiunea le poate deteriora și poate distruge acoperișul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Furtun pentru grădină
  • tavă
  • Praf de detergent pentru pulbere
  • Lichid clor
  • Pensula manuala cu peri tari
  • Mătură rectangulară cu păr dur
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa curatati nubuculCum sa curatati nubucul
  Cum sa curatati o rana prin abraziune de asfaltCum sa curatati o rana prin abraziune de asfalt
  Cum să eliminați o pată de urină dintr-un scaun din pieleCum să eliminați o pată de urină dintr-un scaun din piele
  Cum să eliminați o pată de tip ballpointCum să eliminați o pată de tip ballpoint
  Cum să spăl o casă sub presiuneCum să spăl o casă sub presiune
  Cum sa curatati pietrele pretioaseCum sa curatati pietrele pretioase
  Cum să curățați plăcile de porțelanCum să curățați plăcile de porțelan
  Cum să curățați mortarul cu un filtru de aburiCum să curățați mortarul cu un filtru de aburi
  Cum sa curatati plasele de tantariCum sa curatati plasele de tantari
  Cum sa curatati mobilierul din pieleCum sa curatati mobilierul din piele
  » » Cum să curățați asfaltul

  © 2011—2020 ertare.com