Cum să curăți falsul

Fusta de piele falsă este o tesatura durabilă, rezistentă la pată, care, cu o întreținere corespunzătoare, își poate menține frumusețea și strălucirea timp de mulți ani. Cu îngrijire obișnuită și produse de curățare ușoare sau ușoare, va fi suficient să vă păstrați pielea voastră falsă ca și cum ar fi nouă, dar, ocazional, veți avea nevoie de tehnici mai puternice de curățare. Aici vă spunem cum să curățați suedeaua falsă:

pași

Imaginea intitulată Clean Faux Suede Pasul 1
1
Spălați hainele de piele falsă în mașina de spălat dacă eticheta de pe aceste haine indică faptul că este sigur să faceți acest lucru. Chiar dacă pieptenele false pot fi spălate fără probleme, anumite garnituri sau ornamente nu vor tolera mașina de spălat. Trebuie să trimiteți aceste haine la curățătorii chimici.
 • Imagine cu denumirea Clean Faux Suede Pasul 2
  2
  Periați-vă pieptanul fals cu o perie specială în mod regulat pentru a păstra binele. Întotdeauna periați într-o singură direcție.
 • Imagine cu denumirea Clean Faux Suede Pasul 3
  3
  Trateaza scurgerile false de sue cat mai curand posibil. Permite scurgerilor groase, cum ar fi noroi sau alimente, să se usuce înainte de a le elimina. Îndepărtați reziduul uscat din piele de piele, apoi îndepărtați restul substanței cu un prosop moale alb, înmuiat în mod corespunzător. Uscați complet pielea uscată înainte de ao folosi.
 • Imaginea intitulată Clean Faux Suede Pasul 4
  4


  Îndepărtați petele false din piele de piele cu un solvent ușor. Deși cele mai multe dintre ele se estompează în prealabil, încercați mai întâi solventul într-o zonă ascunsă pentru a vă asigura că nu deteriorați țesătura. Pentru a testa solventul, plasați o cantitate mică pe o cârpă albă curată, apoi aplicați solventul în zona ascunsă. Dacă pânza albă devine pătată, utilizați un alt produs de curățare. Puteți elimina petele luminoase cu un spray de curățare pentru tapiserie.
 • Imaginea intitulată Clean Faux Suede Pasul 5
  5
  Îndepărtați pete sau pete de grăsime vechi sau identificabile cu alcool etilic. Alcoolul se spală pe o cârpă albă, apoi se îndepărtează petele, se lucrează din exterior spre interior. Pe măsură ce pata dispare, curățați zona cu o altă cârpă uscată și curată. Repetați procesul de câte ori este necesar, apoi lăsați falsul să se usuce.
 • Imagine cu denumirea Clean Faux Suede Pasul 6
  6
  Aspirați tapițeria falsă pentru a îndepărta praful și murdăria, apoi curățați-o cu un burete sau o pânză ușor umezită. Permiteți să se usuce fals să se usuce peste noapte, apoi să-l tăiați. Periajul și curățarea periodică împiedică pătrunderea profundă a solului și astfel împiedică îndepărtarea acestuia mai greu.
 • sfaturi

  • Păstrați țesături false de piele de căprioară în saci de in, muslin sau bumbac. Nu le păstrați niciodată în saci de plastic. Dacă aveți de gând să le păstrați pentru o lungă perioadă de timp, rândul său, suede pentru a preveni ridurile.
  • Dacă vă lăsați guma sau ceara de pe o lumânare pe piele de piele, îndepărtați această substanță cu un cub de gheață în interiorul unei pungi de plastic. Apăsați gheața împotriva gumei sau a ceara până când se întăresc, apoi frecați-le ușor. Odată ce eliminați substanța, utilizați o cârpă înmuiată cu alcool etilic pentru a elimina orice gumă de mestecat sau ceară rămasă. Ștergeți pieptenea falsă cu o cârpă înmuiată.

  avertismente

  • Utilizați întotdeauna solvenți sau alcool etilic într-o zonă bine ventilată.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Perie din piele
  • Prosop alb
  • Solvent ușor
  • Alcool etilic
  • Cârpe sau bureți albi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o pagină Facebook falsă să arate realăCum să faci o pagină Facebook falsă să arate reală
  Cum de a identifica scrisori fals Yu Gi OhCum de a identifica scrisori fals Yu Gi Oh
  Cum de a identifica literele false PokemonCum de a identifica literele false Pokemon
  Cum se detectează o pungă Prada falsăCum se detectează o pungă Prada falsă
  Cum să curețe o pălărie albăCum să curețe o pălărie albă
  Cum să cureți pantofii albiCum să cureți pantofii albi
  Cum de a păstra pielea imitativăCum de a păstra pielea imitativă
  Cum să eliminați petele de grăsimeCum să eliminați petele de grăsime
  Cum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălateCum să evitați mirosul de mucegai pe hainele spălate
  Cum se spală hainele pentru copiiCum se spală hainele pentru copii
  » » Cum să curăți falsul

  © 2011—2020 ertare.com